Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2012 - Anul XVII, nr. 73 (4978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spânu vrea reuniune extinsă a Consiliului Naţional de Coordonare al PDL

Miercuri, 28 Martie 2012 (18:08:14)

Deputatul PDL Marius Spânu s-a pronunţat, miercuri, pentru convocarea Consiliului Naţional de Coordonare, eventual extins, la care să participe şi parlamentarii acestei formaţiuni politice, el precizând că plecarea lui Sorin Frunzăverde din partid este o grea lovitură.

"Să ieşim cu nişte concluzii de acolo şi să mergem înainte uniţi, cred că ar fi necesar", a spus parlamentarul.

Acesta a apreciat că plecarea lui Sorin Frunzăverde este o lovitură grea dată PDL, ca imagine, pentru că un membru fondator a hotărât să părăsească acest partid fără să spună nimănui nimic. "Să anunţi lucrul acesta nici măcar tu, ci să apară sursele şi apoi să aşteptăm confirmările, nu mi se pare elegant la un om de statura lui Sorin Frunzăverde", a opinat Spânu.

El a admis că în PDL există şi nemulţumiri, Spânu dând ca exemplu primarii democrat-liberali care sunt nemulţumiţi de fondurile alocate.

Întrebat dacă în acest caz conducerea partidului ar trebui să îşi asume plecarea lui Frunzăverde, parlamentatul a răspuns afirmativ.

"Conducerea partidului, de la preşedintele PDL, Emil Boc, până la întregul Birou Permanent Naţional şi chiar liderii marcanţi ai partidului, fiecare trebuie să aibă un cuvânt de spus, trebuie să aibă nişte explicaţii de dat", a afirmat parlamentarul.

Chestionat dacă preşedintele PNL, Emil Boc, ar trebui arătat cu degetul, el a răspuns că "arătatul cu degetul nu rezolvă nimic".

"Noi trebuie să ne întrebăm şi să vedem de ce s-a întâmplat acest lucru şi ce trebuie reparat urgent astfel încât acest partid să rămână unit şi să meargă în continuare", a declarat Marius Spânu.

Potrivit afirmaţiilor sale, cel mai grav lucru este că PDL i s-a lipit eticheta de partid corupt. "Şi liderii importanţi ai partidului au o răspundere, pentru că atunci când se auzea măcar de nişte scandaluri de corupţie (…) trebuiau tăiate nişte capete", a fost de părere democrat-liberalul.

Întrebat despre faptul că anumite voci din PDL susţin că doar Vasile Blaga ar putea să coaguleze o forţă care să împiedice căderea partidului, el a răspuns că Blaga este "un om foarte important în partid, cu o mare autoritate".

"Trebuie discutat serios în interiorul partidului şi cred că de la cel mai înalt lider, preşedintele partidului, până la ultimul preşedinte de organizaţie judeţeană nu au acum decât un singur scop, să facă acest partid unit. Nu putem să permitem ca, aproape două luni de alegeri, să alergăm împrăştiaţi prin ţară, fără să fie o conducere unitară şi respectată de toată lumea", a opinat deputatul PDL.

Sorin Frunzăverde a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin din partea USL, în calitate de membru PNL.

Democrat-liberalii iau în calcul un congres extraordinar în care Emil Boc să fie înlăturat de la şefia partidului, pe fondul nemulţumirilor din teritoriu, nota, marţi seară, "Gândul", precizând că lideri ai PDL, în frunte Vasile Blaga, s-au întâlnit marţi seară, după plecarea din partid a lui Sorin Frunzăverde.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spânu vrea reuniune extinsă a Consiliului Naţional de Coordonare al PDL.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spânu vrea reuniune extinsă a Consiliului Naţional de Coordonare al PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei