Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2012 - Anul XVII, nr. 73 (4978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Boc e caraghios, seamănă cu "Ali Comicul", ministrul propagandei al lui Saddam Hussein

Miercuri, 28 Martie 2012 (18:53:05)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că preşedintele PDL, Emil Boc, seamănă, judecând după discursului acesta despre plecarea lui Sorin Frunzăverde, cu Mohammad Said Sahhaf, cunoscut şi ca "Ali Comicul", celebrul ministru al propagandei al lui Saddam Hussein.

"Am văzut că domnul Cristian Tudor Popescu, cred, compara discursul domnului Boc cu propaganda nazistă din primăvara lui 1945. Mă despart în evaluare de domnul CTP, cei care făceau încă în 1945, Hitler, Goebbels şi alţii, propaganda nazistă au fost odioşi, dar nu caraghioşi. Domnul Boc seamănă mai mult cu acel ministru al propagandei al lui Saddam Hussein, care aproape cu soldaţii americani în spate striga la CNN că americanii sunt puşi pe fugă", a spus Antonescu, miercuri, în conferinţa de presă referitoare la trecerea lui Sorin Frunzăverde în PNL de la PDL.

De asemenea, Antonescu a spus că Boc este"„un om aflat într-o situaţie neplăcută, care a fost aruncat de la Palatul Victoria ca ceva folosit, care nu ştie câte zile mai are chiar în fruntea propriului partid şi care şi atunci când a fost prim-ministru, şi nici acum când e preşedintele acestui partid, nu a fost niciodată luat în serios, nici în una, nici în cealaltă dintre calităţi".

Totodată, Antonescu a respins afirmaţiile lui Emil Boc referitoare la faptul că PNL nu mai e un partid de dreapta, precum şi acuzaţiile de "traseism" aduse de liderul PDL lui Frunzăverde.

"Dacă domnul Emil Boc sau cineva ca domnul Emil Boc spune că PNL nu e de dreapta sau că s-a predat PSD, iar Frunzăverde spune că vine pentru a continua sau ca să construiască un partid de dreapta, pentru mine e suficient, nu mai e nimic de adăugat", a spus Antonescu.

El a adăugat că Frunzăverde nu este traseist, pentru că a stat în PDL timp de 21 de ani, atât la putere, cât şi în opoziţie, pentru că şi-a explicat plecarea din partid, iar acum merge în opoziţie.

Antonescu a remarcat şi eleganţa lui Frunzăverde faţă de foştii săi colegi. "În comparaţie cu buchetul de insulte pe care Emil Boc le-a insultat şi la adresa domnului Frunzăverde, priviţi eleganţa nesfârşită cu care el s-a referit la foştii săi colegi, la fostul său partid", a evidenţiat liderul PNL.

Antonescu a arătat că pentru PDL nu există "termen mediu şi lung", fiind "un loc în care nu se mai poate face politică", acesta fiind şi motivul pentru care Frunzăverde a ales să "construiască" alături de PNL.

De asemenea, el a spus că nu se teme de un scenariu referitor la o nouă plecare a lui Frunzăverde din PNL către o nouă formaţiune de dreapta care ar putea apare creată de un anumit grup din PDL.

Întrebat de eventuale noi plecări din PDL către PNL, Antonescu a arătat că nu ştie şi nu îl interesează acest lucru. Pe de altă parte, el a subliniat că va pleca din PNL dacă în rândurile acestuia vor fi acceptaţi nume importante de actuali pedelişti foşti liberali.

"Nu ştiu care este soarta oamenilor. Eu sunt onorat să fiu coleg cu Sorin Frunzăverde. Niciodată cu Gheorghe Flutur, Gheorghe Ştefan, Florin Popescu. Poate or mai veni dânşii, dar plec eu din PNL", a spus Antonescu.

El a mai exclus, răspunzând unei întrebări, şi orice colaborare cu PDL, chiar dacă de la conducerea acestuia va fi schimbat Emil Boc cu Vasile Blaga, arătând că PNL a făcut "opţiunea strategică şi valabilă" de a merge în alegeri şi la guvernare în cadrul USL.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că a greşit atunci când a acceptat, la Congresul PDL, ca Sorin Frunzăverde să facă parte din conducerea de vârf a partidului şi a respins toate argumentele invocate de Frunzăverde pentru a pleca din PDL.

Boc a susţinut că "PDL este şi rămâne unit", îşi va îndeplini obiectivele la alegerile locale şi parlamentare şi va guverna şi după anul 2012.

Boc a afirmat că, odată cu trecerea lui Sorin Frunzăverde la USL, "s-a încheiat revoluţia bunului simţ" a USL şi a PNL, arătând că Uniunea "se comportă laş" şi sacrifică un principiu pentru "un pumn de voturi potenţial".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Boc e caraghios, seamănă cu "Ali Comicul", ministrul propagandei al lui Saddam Hussein.
 Vizualizări articol: 635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Boc e caraghios, seamănă cu "Ali Comicul", ministrul propagandei al lui Saddam Hussein0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei