Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2012 - Anul XVII, nr. 73 (4978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Vânzătorii de iluzii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Stă să vină 1 aprilie, zi plină de meciuri de-a latul Europei, şi destule echipe îşi păcălesc obiectivele. Nu numai alea de la noi, în frunte cu Rapid, că Dinamo oricum se îmbăta cu apă rece. Cât despre Steaua, orice e tăcere nu numai restul! Dar iată-i şi pe cetăţenii turmentaţi de la Manchester City, care nu mai sunt în stare să câştige un meci în deplasare, cu reprimitul Tevez cu tot. Acum sunt la trei puncte în spatele lui Manchester United şi este foarte probabil ca meciul direct să-i prindă la un ecart şi mai mare, căci următoarea deplasare e la Londra, cu Arsenal. Mancini are nevoie de paşi greşiţi ai celor de la United, dar se pare că Ferguson i-a calculat prin Liga Campionilor şi Liga Europa.

În Spania, orice madrilen ar fi semnat astă toamnă cu pana tremurândă pentru 6 puncte avans în prag de aprilie. Acum, deşi au cele 6 puncte în buzunar, simt că se strânge laţul, fiindcă toată lumea face calcule cu trei puncte pentru Barcelona în meciul direct. Şi dacă n-o să fie aşa?

Avem şi o echipă invincibilă degeaba. Juventus abia ce a reuşit să aibă mai multe victorii decât egaluri, linia de clasament fiind hilară: 15-14-0! Cu un astfel de parcurs se câştiga titlul pe vremea când se dădeau două puncte la victorie. Acum, se uită de jos în sus la Milan şi perspectivele nu sunt prea roz, mai ales că nu mai există nici şansa meciului direct. Măcar în ultimul meci i-a venit lui Conte mintea de pe urmă şi l-a mai băgat şi pe Del Piero în teren, prilej pe care Pinturicchio nu l-a scăpat şi a înscris primul său gol în acest sezon, după ce mai dăduse unul şi în cupă.

Şi iată că mai dăm peste un antrenor italian în pană de inspiraţie şi în Hexagon. Ancelotti a reuşit în câteva zile să iasă şi din Cupă şi să cedeze şi primul loc din campionat, deşi a jucat acasă în ambele competiţii. Pe primul loc a trecut modesta Montpellier, e drept, doar la golaveraj. Chiar dacă aş fi tentat să mizez în continuare pe PSG, nu pot să nu remarc programul extraordinar de uşor al rivalilor de la Montpellier.

Dar cea care ne-a păcălit cel mai tare este vestita Bayern Munchausen, care avea un avans confortabil înaintea returului şi plesnea de sănătate. Acum, încearcă jocuri de artificii cu câte 6-7 goluri marcate, dar uite că şi Borussia Dortmund a răspuns la fel în etapa trecută. Totuşi, nu este exclus ca pentru bavarezi finala de pe stadionul lor să fie miză mai mare decât Bundesliga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vânzătorii de iluzii.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Vânzătorii de iluzii3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei