Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2012 - Anul XVII, nr. 73 (4978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Suspiciuni de omor după ce fiul şi-a lovit mama, iar aceasta a decedat a doua zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani ar putea fi pus sub acuzare pentru infracţiunea de lovituri cauzatoare de moarte după ce şi-a lovit mama cu pumnii şi picioarele, iar aproximativ 12 ore mai târziu aceasta a decedat. Nenorocirea s-a petrecut în satul Teşna, comuna Coşna.

Conform primelor informaţii ale poliţiei, luni seară, Mariana Todaşcă, în vârstă de 51 de ani, aflată la domiciliu, i-a reproşat fiului său, Dan Cristian, că a venit beat acasă, iar acesta a devenit agresiv, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi cu picioarele.

Femeia de 51 de ani a plecat la etajul casei, unde s-a culcat în camera în care dormea de obicei, în timp ce fiul său a rămas la parter. Ieri, în jurul orei 10.00, fata femeii, în vârstă de 17 ani, care locuia într-o cameră alăturată, şi-a auzit mama gemând, găsind-o aproape inconştientă. Tânăra a sunat la 112 şi a chemat o ambulanţă, aproximativ o oră mai târziu personalul medical constatând decesul femeii.

După o anchetă preliminară, poliţiştii au aflat de agresiunea din seara precedentă. Imediat, au fost sesizaţi ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, care au demarat o anchetă sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cum femeia avea mai multe leziuni vizibile, anchetatorii au destule elemente care să-i facă să creadă că loviturile aplicate de fiu au condus la moartea acesteia, însă primele concluzii preliminare vor fi trase după ce medicii legişti vor efectua autopsia cadavrului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspiciuni de omor după ce fiul şi-a lovit mama, iar aceasta a decedat a doua zi.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suspiciuni de omor după ce fiul şi-a lovit mama, iar aceasta a decedat a doua zi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ferice de el ... trimis de
(28 mar 2012, 12:19:46
păcătorul naibii. Faci copii , te bucuri că îi ai, îi cresti cum poţi , ca apoi să te omoare în bătaie.Ar trebui să nu mai vadă soarele pe lumea asta.Nici o pedeapsă din lume nu l-ar ajuta să-şi ispăşească păcatele că a dat cu pumnii si picioarele în mama lui. Mai sunt cazuri, cam peste tot, dar nu se ia măsuri, datorită legilor permisive.Sunt părinti care stau bătuţi şi jigniti de copii lor şi nu sun nimic celor care le-au dat viată, stând cu frica în san, în loc să-şi triască fericiti bătrâneţile şi să fie ajutaţi de cei pe care i-a adus şi crescut cu multă greutate , pe această lume. D-zeu să o odihnească în pace, pe această sărmană mamă, trimsă în pamânt de fiul ei..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei