Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2012 - Anul XVII, nr. 73 (4978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preda: PDL e un animal ce are capacitatea când doar l-ai rănit să vină să te mănânce.Şi aşa va face!

Miercuri, 28 Martie 2012 (17:16:57)

Liderul PDL Buzău, deputat Cezar Preda, a declarat, miercuri, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că PDL este "un animal politic rănit", dar că acest partid are capacitatea ca, atunci când doar l-ai rănit, "să vină să te mănânce", el dând asigurări că "aşa va face PDL".

"PDL este un animal politic rănit, dar PDL este unul dintre cele mai puternice animale de pe pământ. Este un leu. Este rănit. Nu este pisică. PDL are capacitatea când ai scos sabia din teacă şi doar l-ai rănit să vină să te mănânce şi aşa va face PDL. Se va uni şi va merge în cadenţă şi va da tot ce poate în alegeri şi va obţine un rezultat bun. Pentru că nu mor caii când vor câinii şi nici leii când vor pisicile. Asta ca să fie o metaforă", a declarat Preda.

Întrebat de cine a fost rănit PDL, Cezar Preda a răspuns: "De toată lumea. Întotdeauna, cu cât eşti mai puternic, şi eu sunt inginer, întotdeauna o forţă naşte o reacţie egală cu ea sau cealaltă încearcă să fie egală cu ea. Cu cât eşti mai puternic, cu atât ai mai mulţi adversari, cu atât ai mai multă critică".

În opinia deputatului PDL, una dintre greşelile pe care le-a făcut partidul este să dea vina pe presă.

"PDL are o acţiune de comunicare proastă, pentru că el a considerat că adversarul lui e presa. Nu. Presa şi USL, călcând acum două posturi, va da în USL dacă va veni la putere, dar eu cred că nu va veni, de nu se vor ridica de jos nici Ponta şi nici Antonescu. Ăsta e rolul presei. să creeze reacţiunea la putere. Ăsta este rolul", a afirmat Preda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preda: PDL e un animal ce are capacitatea când doar l-ai rănit să vină să te mănânce.Şi aşa va face!.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preda: PDL e un animal ce are capacitatea când doar l-ai rănit să vină să te mănânce.Şi aşa va face!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reactiunea egala cu puterea trimis de
(28 mar 2012, 18:02:45
In primul rand, nu datorita faptului ca e puternic a fost PDL atacat de toti. Ci datorita coruptiei si modului dictatorial de a conduce. A considerat ca adversarul e presa, dar acum are si alti adversari, cum ar fi ce pacaliti de guvernarea "bunului trai". Sunt de acord cu partea cu "animalul" din titlu. Dar, sa spui ca "are capacitatea sa vina sa te manance" suna a amenintare la adresa contestatarilor. De altfel, au dovedit-o, prin amenzile puse protestatarilor si prin violenta extrema a jandarmilor. Ce urmeaza? Sa se instaureze dictatura. "Se va uni si va merge in cadenta...". Sanchi! Votul alegatorului depinde de "mersul in cadenta"? Sau stiu ei ceva...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei