Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2012 - Anul XVII, nr. 73 (4978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc:Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi

Miercuri, 28 Martie 2012 (14:27:20)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că Sorin Frunzăverde "a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi", primul aflându-se scris chiar în imnul partidului, respectiv "Vântul bate, apa trece, pietrele rămân".

"Sorin Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi. Primul este chiar în imnul partidului şi spune: «Vântul bate, apa trece, pietrele rămân»", a spus Boc.

El a adăugat că pedeliştii nu trădează acest crez, iar, "dacă îl trădează, soarta lor trece în uitarea istoriei".

Emil Boc a precizat că pedeliştii mai au un crez nescris, respectiv "casa părintească nu se vinde niciodată", preşedintele PDL adăugând că "un pedelist adevărat nu îşi vinde sufletul".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc:Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc:Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(28 mar 2012, 15:04:01
bai nenorocitule,mai bine ai pleca de unde a venit bolde.ai distrus PD,un partid in care
multi oameni tineri au avut incredere si au votat la nenumarate alegeri acest partid.ai facut sa plece si membrii fondatori ai acestui partid.tu cu leprele care le/ai adunat de la alte partide cu scopul de a vas aduna averi si a fura banii publici si cei din buzunarele oamenilor.ar trebui ca tu si gaşca de nemernici sa atirnati in aer precum atarna gondolele pe care le-aţi construit cu banii luaţi din salariile oamenilor,făcute fără nici un rost,fără să aibă vre-o rentabilitate economică şi să influenţeze în bine viaţa oamenilor de rând ci doar pe cea a şarlatanilor care v-au dat mită să facă lucrările.încetul dar sigur ve-ţi ajunge acolo unde vă este locul,că toţi sunte-ţi de teapa lui boldea....
2.   Comentariu trimis de
(28 mar 2012, 15:10:16
ordinarul vorbeşte de trădări de crezuri din imnul partidului.din câte cunosc chiar cel care a compus acest imn a fost nevoit să plece din partidul democrat când a văzut cine a pus mâna pe partid şi ce scopuri au.ordinarul mai bine ar dispărea din lumea publică că am văzut că lumea parcă a devenit un pic mai bună şi mai încrezătoare de când a plecat de la şefia guvernului.a ieşit cu declaraţii acum ,înainte de Paşte pentru a tulbura iar liniştea oamenilor.Diavol este acest om.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei