Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2012 - Anul XVII, nr. 41 (4946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deputaţi PSD au semnat listele de prezenţă la Cameră cu menţiunea "Protest parlamentar"

Luni, 20 Februarie 2012 (18:05:55)

Mai mulţi deputaţi PSD au semnat, luni, listele de prezenţă la Camera Deputaţilor, cu menţiunea "Protest parlamentar", iar unii dintre aceştia au asistat la lucrările în plen de la balconul sălii de şedinţă, în timp ce, din partea PNL, şedinţa era monitorizată, din sală, de viceliderul Eugen Nicolăe

Printre deputaţii din lojile sălii de plen s-au aflat Mădălin Voicu, Ioan Cindrea, Adrian Solomon, iar în sala de şedinţă, din partea opoziţiei, a fost prezent Eugen Nicolăescu.

Deputatul PSD Rodica Nassar a declarat, după ce a semnat lista de prezenţă cu formula "Protest parlamentar", că aceasta este o decizie a grupului parlamentar şi că ea a fost prezentă în această perioadă în Camera Deputaţilor.

"Am fost prezentă în Cameră în această perioadă. Opoziţia se află în protest parlamentar. A fost o decizie a grupului ca lista de prezenţă să fie semnată cu această formulă-protest parlamentar", a spus Nassar.

Rodica Nassar a adăugat că este posibil ca parlamentarii PSD să urmărească şedinţa de plen din balcoane şi că ea o să facă acest lucru la şedinţa de marţi.

Deputatul PNL Cristian Adomniţei, un alt parlamentar al opoziţiei care a semnat lista de prezenţă, a arătat că el îşi va dona indemnizaţia unei case de copii din Iaşi.

Adomniţei a mai spus că deputaţii PNL merg la Comisii sau la grup, dar nu în plen şi că el a depus chiar amendamente la comisie. "Îmi continui munca de parlamentar, merg la comisie pentru ca să-mi susţin amendamentele, în plen nu", a adăugat Adomniţei.

Viceliderul grupului PNL Eugen Nicolăescu a precizat că "deputaţii PNL vin la serviciu, semnează condica, studiază toate actele normative care intră, vor face amendamente acolo unde se consideră necesar şi le vor depune la comisii".

El a adăugat că, la comisii, deputaţii liberali îşi vor susţine amendamentele sau vor părăsi lucrările dacă nu au amendamente.

Liderii de grup din partea opoziţiei vor merge în plen pentru a vedea dacă este cvorum. "Când vor fi lucruri importante, moţiuni de cenzură, legea electorală, alegeri anticipate, atunci vom fi prezenţi şi în sală şi la comisii", a mai spus Nicolăescu.

Şedinţa Camerei Deputaţilor de luni s-a desfăşurat în absenţa opoziţiei, lucrările fiind conduse de preşedintele Camerei Roberta Anastase.

Anastase a anunţat, la începutul şedinţei, că sunt prezenţi 181 de deputaţi, 147 absenţi, din care 31 participă la alte acţiuni parlamentare. Au fost dezbătute mai multe proiecte de lege, votul final fiind programat pentru şedinţa de marţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputaţi PSD au semnat listele de prezenţă la Cameră cu menţiunea "Protest parlamentar".
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputaţi PSD au semnat listele de prezenţă la Cameră cu menţiunea "Protest parlamentar"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei