Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2012 - Anul XVII, nr. 41 (4946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dan Suciu a fost numit în postul de purtător de cuvânt al Guvernului

Luni, 20 Februarie 2012 (14:15:25)

Dan Suciu, redactor-şef al postului TV Money Channel, a fost numit, luni, în postul de purtător de cuvânt al Guvernului, prin decizie a premierului Mihai Răzvan Ungureanu.

Suciu a mai lucrat ca redactor şi redactor-şef la săptămânalul Privirea, specializat fiind în economie, iar ulterior la revista Banii Noştri şi la săptămânalul Prezent.

El este absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea din Bucuresti, şi are un master de Politici Publice.

Într-un comunicat transmis de Guvern se mai arată că Dan Suciu are o experienţă jurnalistică de aproximativ 18 ani, iar în prezent este doctorand în economie.

Surse oficiale au declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX că Dan Suciu, redactor-şef al postului TV Money Channel, şi Ionuţ Stanimir, şef comunicare externă al BCR, sunt variantele premierului Ungureanu pentru postul de purtător de cuvânt al Guvernului, ei având deja discuţii pe această temă cu şeful Executivului.

"Şeful Guvernului doreşte ca în postul de purtător de cuvânt al Guvernului să fie o persoană specializată în economie. Cele mai mari şanse de a ocupa acest post le are Dan Suciu, care a acceptat în principiu să preia funcţia, dar decizia finală aparţine premierului, iar la acest moment nu este luată", au arătat, vineri, sursele citate.

Lista persoanelor luate în calcul pentru instalarea pe acest post a inclus mai multe nume de foşti şi actuali jurnalişti specializaţi în economie, dar unii dintre aceştia au refuzat oferta din cauza mandatului scurt al Guvernului, până la alegerile parlamentare din toamnă, şi a contextului politic.

Aceleaşi surse afirmau că premierul i-a propus de la început actualului purtător de cuvânt, Ioana Muntean, să rămână în echipa sa de comunicare, iar aceasta a acceptat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Suciu a fost numit în postul de purtător de cuvânt al Guvernului.
 Vizualizări articol: 469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dan Suciu a fost numit în postul de purtător de cuvânt al Guvernului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei