Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2012 - Anul XVII, nr. 41 (4946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un bun motiv de a ataca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până la faza asta eliminatorie am putut vedea meciurile din Liga Europa pe sport.ro. Bineînţeles, în afară de Steaua, care era preluată de televiziunea-mumă, pentru unii ciumă. Dar tocmai când devenise mai interesant, după căderea unor nume mari din Liga Campionilor în Liga Europa, iată că sport.ro nu ne mai oferă nici această competiţie. De ce spun „nici”? Pentru că nu mai oferă nimic. A ajuns o televiziune de sport care nu mai transmite în direct decât aceleaşi şi aceleaşi vorbe rostogolite. În rest, wrestling, coride, poker, mâncători de viermi sau tăietori de lemne şi, desigur, Oncescu versus oricine şi oricâţi. Mă întreb ce vor face ei în tururile următoare, dacă Steaua va fi eliminată. Joia trecută au întins-o tot pe vorbărie, dar măcar în studioul de la stadion se afla singurul om de-al casei care mai poate ieşi din canoane. Din păcate, Mironică reuşeşte să amuze şi prin excesul de cochetărie care îl face să se poarte cu breton, deşi nu prea mai posedă aşa ceva.

Revenind la Liga Europa, de la ora 20 am făcut un tur de telecomandă în speranţa ca măcar unul dintre posturile nemţeşti să transmită meciul lui Schalke. N-a fost să fie, dar tot m-am lipit de Ajax cu Manchester United, transmis de... 4Story TV! Este vorba de un post despre nici măcar nu ştiam că există, din calupul de limbă maghiară. De la ora 22 posibil să fi trecut la Porto cu Mancheste City, dar Steaua era numai una. Şi ce-am văzut? O echipă a noastră care parcă a uitat fotbalul în pauza asta de iarnă, dar şi una olandeză neaşteptat de modestă. Posibil ca la retur steliştii să-şi reînveţe finalizarea (ar fi suficient ca Rusescu să joace în locul lui Tatu!), dar şi Twente va fi mai autoritară pe terenul ei. Oricum, chiar dacă Ilie Stan nu este şi nici nu va fi vreun antrenor sclipitor, măcar el încearcă să joace ofensiv. Aşa m-am săturat de de-alde Piţurcă, Lucescu jr. sau Hizo, încât Ilie Stan mi se pare chiar prizabil! N-o fi el aşa rutinat precum cei amintiţi, dar dacă a nu şti să te aperi e un motiv pentru a ataca, atunci... la atac!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bun motiv de a ataca.
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bun motiv de a ataca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei