Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2012 - Anul XVII, nr. 41 (4946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proprietarul magazinului de unde a căzut gheaţa care a omorât un om, amendat de primărie cu 2500 lei

Luni, 20 Februarie 2012 (18:45:31)

Proprietarul complexului comercial din centrul municipiului Bârlad, de pe acoperişul căruia a căzut o cantitate importantă de gheaţă şi zăpadă care a omorât un bărbat de 43 de ani, va fi amendată de primărie cu 2.500 de lei pentru că nu a îndepărtat din timp ţurţurii de pe streşinile magazinului.

Primăria Bârlad îl va amenda cu suma maximă prevăzută de o hotărâre de Consiliu Local (CL), respectiv 2.500 lei, pe proprietarul imobilului care deţine complexul comercial din centrul municipiului pe motiv că nu a îndepărtat din timp zăpada şi ţurţurii de pe acoperişul şi streşinile magazinului, care s-au dovedit a fi fatali chiar pentru un angajat al societăţii în cauză, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Conform HCL nr. 22 din 2002, toţi agenţii economici au obligaţia de a-şi îndepărta ţurţurii de pe acoperişuri, precum şi zăpada din faţa imobilelor. Ei pot să apeleze, evident contracost, la pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. În cazul de faţă, vom aplica sancţiunea maximă pentru proprietarul complexului comercial, de 2.500 lei. Oricum, la cât de gravă este situaţia, cu un om care a murit, aproape că nu mai contează această amendă", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX primarul municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a murit, luni după-amiază, la scurt timp după ce o cantitate importantă de zăpadă şi gheaţă a căzut peste el de pe acoperişul complexului comercial din centrul municipiului Bârlad. Incidentul a avut loc în timp ce bârlădeanul, angajat al firmei care deţine centul comercial, îndepărta zăpada din faţa magazinului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proprietarul magazinului de unde a căzut gheaţa care a omorât un om, amendat de primărie cu 2500 lei.
 Vizualizări articol: 829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proprietarul magazinului de unde a căzut gheaţa care a omorât un om, amendat de primărie cu 2500 lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei