Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2012 - Anul XVII, nr. 41 (4946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări

Primul tronson din pârtia de schi de pe Rarău va fi finalizat în aprilie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primul tronson al pârtiei de schi de pe masivul Rarău va fi finalizat până la sfârşitul lunii aprilie 2012. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, care a precizat că primul tronson va avea o lungime de aproximativ trei kilometri, pârtia urmând să dispună de o instalaţie de transport pe cablu de tip telegondolă.

Gabriel Constantin Şerban a declarat: „Vremea ne-a împiedicat să finalizăm ceea ce ne-am propus. În proporţie de 90% e finalizat tot ce înseamnă transportul pe cablu şi amenajarea pârtiei. Mai avem de finalizat racordul electric, montarea instalaţiilor pentru iluminatul pârtiei, instalaţiile pentru tunurile de zăpadă, la care se adaugă amenajarea drumului de acces şi finalizarea parcării”.

El a arătat că după finalizarea primului tronson al pârtiei de pe Rarău vor fi demarate şi procedurile pentru omologarea acestuia. Gabriel Constantin Şerban a adăugat că în cursul acestui an vor începe lucrările şi la cel de-al doilea tronson al pârtiei de schi de pe Rarău, care va avea o lungime de aproximativ 1,5 kilometri.

Pe de altă parte, el a precizat că Primăria Câmpulung Moldovenesc va impune reguli stricte din punct de vedere urbanistic pentru viitoarele construcţii care se vor realiza în zona pârtiei. „Încercăm să nu scăpăm de sub control dezvoltarea urbanistică a zonei”, a explicat Gabriel Constantin Şerban.

Pârtia de pe masivul Rarău va avea o lungime totală de 4,5 kilometri, va fi împărţită în două tronsoane, unul cu o lungime de aproximativ 3.000 m şi o diferenţă de nivel de 515 metri şi unul cu o lungime de 1.550 metri, cu o diferenţă de nivel de 365 metri. Pe toată lungimea pârtiei va fi construită o instalaţie de transport cu cablu, de tip telegondolă. Cabinele vor avea câte opt locuri, iar turiştii vor putea ajunge în punctul superior al pârtiei în mai puţin de 15 minute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul tronson din pârtia de schi de pe Rarău va fi finalizat în aprilie.
 Vizualizări articol: 908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Primul tronson din pârtia de schi de pe Rarău va fi finalizat în aprilie4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bucovina trimis de
(20 feb 2012, 11:37:04
Bucovina se intreapta cu pasi repede spre modernizare!
Felicitari initiativelor de acest gen!
1.1  RE: Bucovina trimis de
(20 feb 2012, 15:34:23
Nu putem decat sa ne bucuram ca in sfarsit in judetul Suceava a inceput sa se construiasca si sa se miste ceva. Daca mai stateam un singur anisor sub conducere psd-ista cred ca ne distrugeau de tot.
2.   Comentariu trimis de
(20 feb 2012, 12:06:11
Avem nevoie de cat mai multe atractii turistice, iar aceasta, cu siguranta, va fi una dintre ele. Felicitari d-lui Serban pentru initiativa.
3.   RECOMANDARE trimis de
(20 feb 2012, 12:52:07
IN APRILIE SA SCHIEZE ,,COOPERATIVELE AGRICOLE DE INFORMATI''DUPA CUM URMEAZA:
C.A. DE INF.,, PRUNCII ARDEALULUI'' -VINEREA
C.A. DE INF.,,UCENICII LUI PENTELEY''-SAMBATA
C.A. DE INF.-,,LENUTZA,MARITZA SI VIRUTZA''-CU UN CRAC INFO IN ,,CONDOMINALA ''SI UN CRAC INFO IN CURTEA UNUI CONS. LOCAL-DUMINICA.
SI CA O LAMURIRE,,MASCARADA GAZOASA'' DIN C-LUNG A DEVENIT NEINTERESANTA PTR OPERATORI,DEOARECE SUNT PREA ,,MULTI'' RACORDATI LA SISTEM,ASTA IN TIMP CE POPULATIA DIN FRASIN S-A DEBRANSAT IN MASA ANUL TRECUT.BASCA CEI DE LA ,,GAZ'' AU MAI EXECUTAT SI AERISIRI DIN CASA SCARII ,IN BALCOANELE INCHISE A UNOR LOCATARI,DOAR VORBIM DE C-LUNG,NU???
ORICUM,ACEASTA AFACERE ARE ,,AROMA DE COD PENAL''SI CAND TE GANDESTI LA CAT DE TINERI SUNT UNII DIN CEI IMPLICATI.
DOAMNE FERESTE DE MINTE SLABA!
4.   .............. trimis de
(20 feb 2012, 13:40:59
Felicitari primarului ca valorifica potentialul urias al zonei ,lucru ce ne poate doar bucura,trasand totodata un capitol ce necesita atentie si anume dezvoltarea judetului ce acopera toate sferele de interes!
5.   RAMANEM IN URMA trimis de
(20 feb 2012, 15:21:59
LAMURIRI PT DOMNUL PRIMAR SI TOTI ACEI IN NECUNOSTINTA DE CAUZA .DE NU PRECIZAI APRILIE ERA O POVESTE PLAUZIBILA TELEGONDOLA SE AFLA INTRADEVAR INTR UN STADIU AVANSAT DAR NICIDECUM DE FINALIZARE LIPSA CURENTULUI ELECTRIC FIIND UNUL DIN MOTIVE.PARTIA IN SINE PARTIAL NIVELATA ETC PORNITI TREABA SI TRAGE I PE AIA DE LA INSTCOMP DE URECHI K DE VOM STA DUPA EI VAI SI AMAR CAUTA O FIRMA CU EXPERIENTA PT PARTIE PARTIE SUBLINIEZ CU EXPERIENTA SI LUCRARI SIMILARE ASA CUM O CERE SI CAIETUL DE SARCINI .SA DEA DOMNUL SA VEDEM GONDOLA PANA IN PRIMAVARA K ILUMINATUL BAZINELE DE ACUMULARE PARCAREA ..............ETCTCCCCCCC UITI PRIMARE DE ASTEA))))))))))) BAFTA MULTA.SUCCES IN CONTINUARE
6.   Viteza,domnule Primar ! trimis de
(20 feb 2012, 16:06:07
E bine,e chiar foarte bine,dar foarte incet ! Citeam despre partia de la Campulung acum patru ani...Apoi un termen de finalizare in decembrie,altul in februarie,iar acum urmatorul.Speram cel din urma! Vremea si E-onul si constructorul si toti sunt de vina (tipic romanesc).Dar eu cred ca si domnul Primar are vina lui ca nu-i trage de urechi !
Poate a meritat asteptarea si domnul Serban ne va surprinde in mod placut,realizarile din ultimii doi ani ii fac cinste si-l onoreaza in postura de edil al municipiului.Se vede ca a inceput sa aiba sange in instalatie... ( Ups,mi-a scapat o rautate ! ).
7.   Bravo autoritatilor! trimis de
(20 feb 2012, 17:50:50
Se face in judetul asta mai mult decat au sperat primarii, asta in principal datorita dlui Flutur. Merita tot respectul nostru mai ales pentru ca pune in valoare potentialul zonei si face toate eforturile pentru modernizarea judetului si implicat a unei zone ca cea despre care se vb in articol care parea cam uitata de lume. Mult succes si sa speram ca autoritatilor vor avea sprijinul constructorilor.
8.   Felicitari trimis de
(20 feb 2012, 19:53:48
domnule primar,am si eu o intrebare?partia aia de schi o faceti acum ca vin alegerile?oricum lumea nu mai poate fi pacalita de din astia ca voi.si daca tot faci partie nu ar fi bine sa aduci iar HINGHERII DE MASINI,ca atunci cand o sa cada jos cate un schior,aia sa-i ridice si sa le ia macar cate 10 lei de ridicatura,dar ri dicatul sa fie obligatoriu ca sa fiti in legalitate asa cum erati cu ridicatul de masini.
9.   SERBANE LASA_NE trimis de
(21 feb 2012, 10:44:46
DACA MAI IESE PRIMAR ODATA INSEAMNA CA ASTA MERITA CAMPULUNGENII *
10.   PRIMARUL CU OUALE INCONDEIATE trimis de
(22 feb 2012, 00:00:17
Daca anunta ca partia se va da in folosinta in decembrie, ianuarie ... ziceam ca e un anunt de bun simt poate chiar laudam precum postacii de mai sus. Dar asa ... se vede de la o posyta ca e o izmana electorala pusa la vedere ca sa nu aratam ca avem turul dezgolit. Sa fim seriosi ... ce promisiuni de strategii urbanistice.. la ,..la cand primarul se pierde in afaceri de rahat cu hingherii de masini . Ba nea primare las-o jos ca macane a "va rog sa ma mai votati daca vreti ca partia sa fie gata" ... prea esti matale fudul asa cum am spus in titlu.
11.   Partia va fi finaizata in aprilie???????????? trimis de
(14 apr 2012, 08:20:34
e aprilie domnilor de o luna nu se mai misca nik la partie de finalizare era vorba???ori te refereai la 1 aprilie ori la aprilie 2013:)))))))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei