Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vaslui: Protestatarii au depus o listă cu revendicări la Prefectură, solicitând demisia lui Băsescu

Marţi, 24 Ianuarie 2012 (18:05:46)

Protestatarii vasluieni, care în ultimele nouă zile s-au adunat în Piaţa Civică din municipiul Vaslui, au depus la Prefectură o listă cu revendicări, solicitând printre altele demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc, precum şi majorarea veniturilor pentru populaţie.

Manifestanţii au renunţat pentru o zi la protestele din Piaţa Civică din Vaslui, ei trimiţând prefectului Levente Szekely un memoriu cu o serie de revendicări, solicitând demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc, alegeri anticipate, guvern de tehnocraţi, majorarea salariului minim pe economie şi creşterea alocaţiilor pentru copii, reducerea numărului de parlamentari şi o reformă a sistemelor de sănătate şi de învăţământ.

"După atâtea zile de protest, era firesc să depunem şi o listă de revendicări la instituţia care reprezintă guvernul în teritoriu pentru a ne justifica acţiunile. Acum aşteptăm şi răspunsuri la problemele ridicate de noi, în caz contrar fiind hotărâţi să nu renunţăm la proteste", a declarat, marţi, unul dintre protestatari care a depus memoriul la Prefectura Vaslui.

La rândul său, prefectul Levente Szekely a dat asigurări că lista de revendicări a protestatarilor va ajunge la Guvern.

"Eu nu am ce să fac, de exemplu, să demisioneze preşedintele ţării. Însă, ca reprezentat al Guvernului în teritoriu, pot să transmit lista cu revendicări a protestatarilor mai departe la Bucureşti şi să reluăm dialogul social după ce se liniştesc spiritele", a declarat prefectul Levente Szekely.

Protestatarii din Vaslui, care în ultimele nouă zile s-au adunat în Piaţa Civică, au renunţat la manifestaţii, marţi, ca urmare a organizării în centrul municipiului a acţiunilor dedicate Zilei Unirii Principatelor, însă au spus că îşi vor relua protestele miercuri seară, când sunt aşteptaţi şi peste 1.000 de profesori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaslui: Protestatarii au depus o listă cu revendicări la Prefectură, solicitând demisia lui Băsescu.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaslui: Protestatarii au depus o listă cu revendicări la Prefectură, solicitând demisia lui Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei