Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Oamenii simpli şi Gheorghe Flutur au o problemă comună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gheorghe Flutur a câştigat de o manieră categorică alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava care au avut loc în anul 2008. Gheorghe Flutur a câştigat şi alegerile europarlamentare, trimiţându-l la Bruxelles pe un cetăţean din Măneuţi, care oricând poate obţine titlul de cel mai penibil politician român în viaţă. Gheorghe Flutur a câştigat şi alegerile generale din 2009, trimiţându-i în Parlament pe unii care nu ar fi meritat. Gheorghe Flutur a câştigat şi alegerile pentru Preşedinţia României din 2009, făcând din Suceava cel mai portocaliu judeţ din Moldova şi unul dintre cele mai portocalii judeţe din ţară.
Dacă nu ar fi fost Gheorghe Flutur, mai mult ca sigur că, astăzi, lumea nu ar fi stat în frig pentru a striga împotriva conducerii de partid şi de stat. Ce vreau eu să spun e că Traian Băsescu nu ar mai fi fost preşedinte, iar Elena Udrea ar fi fost una dintre doamnele care se plâng pe la televizor că femeile nu au loc la vârful politicii româneşti din cauza bărbaţilor. Asta în cel mai fericit caz. Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a reuşit să facă rost de mulţi bani pentru judeţul Suceava, să demareze o serie de lucrări importante şi să-i impulsioneze pe primari să scrie cât mai multe proiecte cu finanţare europeană. În judeţul dominat de Gheorghe Flutur, 1.000 de oameni au ieşit în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile, ceea ce este foarte mult. Unii dintre manifestanţi au strigat lozinci împotriva lui Gheorghe Flutur, însă nu în calitatea sa de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Aceştia s-au ridicat împotriva preşedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, pentru că l-a ajutat pe Traian Băsescu să obţină cel de-al doilea mandat de şef de stat şi fiindcă, după aceea, i-a tot ţinut partea. Dar, şi pentru că i-a tot adus prin judeţ pe Elena Udrea şi pe Daniel Funeriu, doi dintre cei mai nesuferiţi miniştri. Manifestanţii au strigat lozinci şi împotriva prim-vicepreşedintelui PD-L la nivel naţional Gheorghe Flutur, care este coleg în conducerea partidului cu unul ca Teodor Baconschi.
Înainte de izbucnirea mişcărilor de protest, Gheorghe Flutur era favorit clar pentru câştigarea unui nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Lui Gheorghe Flutur i-ar fi mult mai bine fără Traian Băsescu, Elena Udrea şi Teodor Baconschi. Ca să nu mai spun de cât de bine le-ar fi simplilor cetăţeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oamenii simpli şi Gheorghe Flutur au o problemă comună.
 Vizualizări articol: 1976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Oamenii simpli şi Gheorghe Flutur au o problemă comună4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sistemul e ...intradevar infect trimis de
(24 ian 2012, 11:29:38
Am inceput sa citesc articolul si era sa nu il termin pt ca devenisem iritat de faptul ca un sucevean il condamna pe alt sucevean pt situatia proasta din tara.Am citit insa pana la capat si vad ca autorul articolului pare impartial. E de laudat implicarea lui Flutur in administratia locala dar intr-adevar e de condamnat faptul ca sustine actuala putere...Noi privim dintr-o pozitie din care ne e foarte greu, poate chiar imposibil sa vedem ce trebuie sa-i reprosam lui Gheorghe Flutur. Ma gandeam sa analizez cauza si efectul denigrarii sale dar nu am ajuns la un rezultat:
1.sustinerea puterii a dus la (efectul:) atragerea de fonduri pt Suceava
2.sustinerea puterii POATE sa duca la (efectul:) distrugerea crediblitatii pe plan politic
Poate auzim si alte pareri... (eventual si despre actualul primar al Sucevei care este destul de bine vazut inca in ochii sucevenilor)
2.   E necesara o schimbare de viziune trimis de
(24 ian 2012, 14:09:09
Nu ii contesc d-lui Flutur calitatile si nici eforturile care le face pentru propasirea judetului nostru. Domnia sa face atat cat ii permite cercul de interese in care se zbate partidul din care face parte. Optica dumnealui asupra dezvoltarii judetului are o lacuna mare insa. Eu nu cred ca turismul va salva judetul Suceava de saracie, ci investitiile pentru crearea de capacitati productive. Cetatenii au nevoie de paine in primul rand, si doar apoi de circ. Nu va merge nimeni pe partie sau la piscina fara bani in buzunar, iar daca ne bizium pe turistii straini, ne inselam amarnic. Aratati-mi o singura tara care a iesit din marasm economic prin turism.
3.   Ani de impliniri marete ... trimis de
(25 ian 2012, 11:14:30
Marile realizari ale lui G Flutur? O centura la Suceava, neterminata inca, spre disperarea unor doamne ministrese care abia asteapta, sa vina sa o inaugureze *(adica sa taie pamblica nu la ce va ganditi voi) apoi o groapa de gunoi in care s-au bagat mai multi bani decat gunoi si care nu e decat la stadiu de simpla groapa. In rest, multi bani adusi e drept dar care nu se regasesc in investiitile din judet ci mai degraba in buzunarele firmelor portocalii.
3.1  RE: Ani de impliniri marete ... trimis de
(25 ian 2012, 17:46:19
Partia de la Malini, de la Humor, de la Campulung mai nou, drumul spre Rarau, modernizarea drumului pana la Vatra Dornei, spitalul judetean, aeroportul Salcea, cetatea suceVA, centura Sucevei etc. Totusi nu e putin lucru sa faci astea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei