Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 2.000 de cadrele militare disponibilizate protestează în Piaţa Victoriei

Marţi, 24 Ianuarie 2012 (13:30:23)

Peste 2.000 de cadrele militare disponibilizate şi în rezervă protestează, marţi, în Piaţa Victoriei, cerând demisia preşedintelui şi a Guvernului.

Protestatarii scandează "Jos Băsescu", "Jos Guvernul", "Singura soluţie, încă o revoluţie" şi au pancarte pe care scrie, printre altele, "Vrem alegeri libere", "Nu vreţi dialog social? Aveţi proteste stradale" şi "24 Ianuarie 1859 - Unirea năzuinţelor, 24 Ianuarie 2012 - Unirea suferinţelor".

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere (SCMD), organizatorul protestului, a anunţat că la mitingul şi marşul care au loc marţi participă 10.000 de persoane din Bucureşti şi din provincie.

Potrivit organizatorilor, mitingul a fost organizat în semn de solidaritate cu cei care protestează de aproape două săpămâni în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

Mitingul din Piaţa Victoriei a început la ora 11.30. După aproximativ trei ore, protestatarii vor pleca în marş pe traseul Piaţa Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Piaţa Charles de Gaulle - Calea Dorobanţilor - strada Emil Pangrati.

La protest participă atât membri ai SCMD din Bucureşti şi din mai multe judeţe, cât şi alţi sindicalişti.

În timpul mitingului din Piaţa Victoriei circulaţia rutieră este restricţionată până la 14.30 pe artera de legătură între strada Paris şi Şoseaua Kiseleff, precum şi pe cea dinspre Bulevardul Lascăr Catargiu spre Bulevardul Ion Mihalache, dar şi pe artera de întoarcere dinspre Bulevardul Lascăr Catargiu spre Calea Victoriei. Tot până la 14.30 este restricţionată circulaţia rutieră pe Bulevardul Aviatorilor, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Victoriei, doar pe sensul de deplasare spre Piaţa Victoriei, cu asigurarea traversării străzii Ion Mincu.

De la ora 14.30, când protestatarii pleacă în marş din Piaţa Victoriei spre sediul Televiziunii Române, şi până la ora 15.30, va fi restricţionată circulaţia pe cele trei benzi de circulaţie de pe Bulevardul Aviatorilor, în Piaţa Charles de Gaulle, banda unu de circulaţie de pe Calea Dorobanţilor şi pe strada Emil Pangrati.

Vânzarea băuturilor alcoolice este interzisă între orele 8.00 şi 17.00 în zona Piaţa Victoriei - Piaţa Aviatorilor, a anunţat Primăria Sectorului 1.

Şi în Piaţa Universităţii din Capitală s-au adunat, marţi, în a douăsprezecea zi de proteste, câteva zeci de manifestanţi.

În Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară, mii de manifestanţi au ieşit în stradă timp de 11 zile, cerând demisia preşedintelui Traian Băsescu, a întregului Guvern şi alegeri anticipate. Acţiunile de protest au început vineri 13 ianuarie, la trei zile după ce Raed Arafat şi-a anunţat demisia, şi au continuat chiar şi după revenirea acestuia, marţi 17 ianuarie, în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 2.000 de cadrele militare disponibilizate protestează în Piaţa Victoriei.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 2.000 de cadrele militare disponibilizate protestează în Piaţa Victoriei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei