Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Aseară

Protestele au continuat în faţa Prefecturii, cu oameni puţini, dar gălăgioşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Protestele din faţa Prefecturii Suceava împotriva actualei guvernări şi a preşedintelui Traian Băsescu au continuat şi aseară, în jur de 50 de oameni adunându-se în zonă începând cu ora 17.30. Deşi puţini, protestatarii au fost destul de zgomotoşi, tonul fiind dat de câţiva vârstnici. Unii dintre ei au fost însoţiţi şi de copii, aceştia stârnind zâmbete în momentele în care au început să strige cât de tare au putut „Blonda, chiorul şi piticul i-au furat pensia lui bunicu’”.
Protestatarii au încercat să fie cât mai inventivi, strigând lozinci de genul „Udrea e amanta ta, Ţara e iubita mea” sau „Abracadabra, uite aşa dispare javra”.
Ca în fiecare seară, accentul s-a pus însă pe lozincile care cer alegeri anticipate şi plecarea din fruntea ţării a lui Traian Băsescu şi a lui Emil Boc.  
La un moment dat, un bărbat s-a apropiat de grupul de protestatari, acuzându-i că ies în stradă „motivaţi” de opoziţie, mai exact că sunt cumpăraţi cu băutură. Intrusul a stârnit nemulţumirea mulţimii, fiind îmbrâncit, astfel că jandarmii au intervenit şi l-au ridicat din zonă, pentru a nu se ajunge la violenţă.   
În grupul de aproximativ 50 de protestatari s-au aflat şi câţiva dintre angajaţii Termica care participaseră la protestul din faţa Primăriei Suceava, desfăşurat începând cu ora 16.00, însă aceştia au stat oarecum separat de nucleul celorlalţi manifestanţi.
Primul protest din municipiul Suceava a fost înregistrat joi, pe 13 ianuarie, însă o primă manifestare zgomotoasă a fost abia lunea trecută, pe 16 ianuarie. Protestul de marţi, 17 ianuarie, organizat de PSD, cu aproximativ o mie de participanţi, a fost de departe cel mai de amploare din Suceava.  
Proteste anti-PD-L au mai fost organizate ieri la Gura Humorului, Fălticeni şi Broşteni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Protestele au continuat în faţa Prefecturii, cu oameni puţini, dar gălăgioşi.
 Vizualizări articol: 1493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Protestele au continuat în faţa Prefecturii, cu oameni puţini, dar gălăgioşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ffffww trimis de
(24 ian 2012, 13:13:28
Oamenii aşteaptă de la clasa politică mai puţină demagogie, tensiune şi crize. Oameni aşteaptă de la clasa politică mai multe soluţii comune, mai mult dialog şi mai multă seriozitate. Acesta este mesajul pe care noi l-am înţeles din nemulţumirile care au fost făcute publice de către români în protestele din ultimele zile.
2.   Fara trimis de
(24 ian 2012, 13:20:21
USL-ul isi consuma fondurile acum cu demonstratiile astea iar la alegere nu vor mai avea bani de mita electorala.

iata ca au si inceput sa apara cei care vor demisia guvernului si a lui basescu: 1.sindicatul cadrelor militare in rezerva si in retragere, care aveau pensii de 200 - 300 de milioane iar acum saracii din vina lui basescu/boc nu au decat 20-30 milioane.
2. sindicatul politistilor, care saracii nu mai pot face si ei contrabanda de cateva mii de euro pe zi.
3. profesorii, pe care boc/basescu nu-i lasa sa mai ia mita pentru note si bac si sa treaca pe cine vor si cum vor
.....
si altii ca i.

evident exista si oameni nemultumiti care proteszteaza, dar ei ar trebui sa ceara exact ceea ce ii nemultumeste si sa nu faca jocul partidelor politice.

Responsabili de situatia tzarii sunt in primul rand iliescu, coposu, campeanu si fostul rege mihai, k ei au distrus tzara cu privatizarea haotica si jaful pe care l-au patronat. iar urmasii lor, ponta si antonescu, fac pe nevinovatii si ne invatza democratia, multi oameni sunt revoltati si pe buna dreptate dar nu stiu in ignorantza lor cine e de vina si striga jos cine e la putere. dar o romanie condusa de antonescu, ponta, andronescu , nu inseamna dect o romanie cu coruptie, nepotism, inflatie si diplome universitare fara valoare....nu sunt multi cei ce striga in piatza, dar vorba lui georges pompidou ( fost presedinte al frantei ),: ,,o prostie ramane prostie, chiar daca e sustinuta de 50 de milioane de oameni".
3.   Pd-list trimis de
(24 ian 2012, 13:36:45
FELICITARI LOCCA.
4.   Aceeasi oameni trimis de
(24 ian 2012, 13:37:49
Astia cred ca au contract semnat cu usl, aceleasi fete, aceeasi 20-30 oameni in fiecare zi(ca nu-s 50)
5.   Banii trimis de
(24 ian 2012, 13:46:11
Sa ne spuna USL de unde vor lua bani pentru măririle de salarii şi pensii pe care le promit
6.   Manipularea nu mai tine trimis de
(24 ian 2012, 13:46:41
Oamenii incep sa vada ca au de castigat mai mult prin doalog cu autoritatile locale/nationale si ca ceaiul de la USL nu va tine de foame.
7.   Comentariu trimis de
(24 ian 2012, 13:57:18
A vazut opozitia ca nu mai poate prosti pe nimeni sa iasa in strada, pun copiii sa inghete de frig si sa strige niste texte invatate ca la scoala.Rusine!
8.   50 de lei trimis de
(24 ian 2012, 15:05:15
tot 50 de lei se dau sau a crescut pretul prezentei la mitingul lui peste?
9.   Creste mita! trimis de
(24 ian 2012, 15:13:02
cred ca de azi vor creste suma pe cap,altfel,,,din 40 de ieri raman 5(nechifor,dontu,baisanu,nita si zmau):)))
10.   Usl-ul sa-si vada de treaba lui! trimis de
(24 ian 2012, 15:19:18
E negru pe alb,ca usl-istii profita de ingaduinta oamenilor si ii folosesc cu sloganuri adresate personal actualei puteri.Daca oamenii sunt asa nemultumiti si verticali,ar trebui sa adreseze lozinci intregii clase politice,dar cum la Suceava Fluturas a facut mai mult bine,cum altfel sa procedeze dusmanii sa-l dea jos?!
11.   Hai sa dam mana cu mana........ trimis de
(24 ian 2012, 17:22:42
vad ca pe aici posteaza doar pdl-atrai.in strada ies bieti oameni cu 7-800 lei pensie,produsul otrepelor comuniste,produs rezultat in urma a 50ani comunism si care dupa 20 ani au trecut prin fsn,cpun,psdr,pd,pdsr,pnl,otrepe colaboratoare si chiar securisti ,ajunsi multimiliardari,proprietari ai diferitelor imobile[terenuri,paduri locuinte,fabrici si uzine] toate facute prin ingenioasa privatizare cu cupoane,iar acum bine paziti de aceeasi securitate care pune in fata jandarmul prost cu 1100lei salariu,angajat cu porcu si vitelul,branza si mielul parintilor sau bunicilor de la sat,iar voi presa razand de ei,pupand in ☭ sistemul. in jurul vostru pe strada si vedeti din cei care merg pe jos cati zambesc,la cati oameni se vede pe fata seninatatea,voi care postati aici in loc sa munciti,sunteti platiti din banii celor care striga in strada,iar cand vin la biroul MRIEI-VOASTRE sunteti jigniti de mojicia cu care va deranjeaza sa va beti cafeaua in timpul celor 8ore de munca,apoi la pranz cititul presei si postarea comentariilor...RUSINE
12.   Mare magarie ! trimis de
(24 ian 2012, 17:30:03
oare de ce nu iese basescu in fata sa spuna ceva ? a sters-o mai dihai ca prapaditul ala de capitan italian care si-a scufundat nava de pasageri ! barbat , nu gluma !
13.   USL = Mizerie trimis de
(24 ian 2012, 18:05:06
Uslacii incep sa obosesc, vad ca nu au succes si sefii lor raman fara bani. No money no protestlaughing
14.   $$$ trimis de
(24 ian 2012, 18:27:51
Sunt curios câte zile mai poate plătii USL să scoată oameni în stradă. Majoritatea oamenilor prezenți sunt pensionari care pentru 50 de lei fac această mizerie a opoziției. De-a politiza tot ce se face cu mârșăvie. Totul rezumându-se la campanie politică și de-a atrage voturi.
15.   Absurd trimis de
(24 ian 2012, 19:24:35
Criza necruţătoare afectează viaţa a miliarde de oameni. Suntem practic în mijlocul unei crize fără precedent după cel de-Al doilea război mondial.
16.   Lectie de curaj trimis de
(24 ian 2012, 21:40:02
Ce curajosi sunt pd-.... stand ascunsi. Recunosc la voi aceeasi panica ca si in ziua alegerilor din 2009, cand va rugati de toti sa va ajute cu voturi pentru a nu pierde ciolanu. Daca atunci au fost destui care v-au ajutat, acuma e groasa rau si nu va mai ajuta nimeni.
PS: Las la atitudinea voastra sa va adaugati particula care vreti la pd, doar singuri v-ti pus particula in coada. V-a ajuns blestemele taranistilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei