Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Turişti

Mălini, în topul celor mai aglomerate staţiuni montane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comuna Mălini a fost una dintre cele mai aglomerate staţiuni turistice montane la nivel naţional în weekendul trecut. Informaţia a fost furnizată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, care, într-un comunicat de presă, precizează că Mălini s-a aflat pe locul şapte la nivel naţional din punctul de vedere al numărului de accesări ale instalaţiilor de transport cablu pe pârtii şi la numărul de maşini. Potrivit Ministerului Dezvoltării şi Turismului, Poiana Braşov, Borsec şi Straja au fost cele mai aglomerate staţiuni montane din România, în clasament apărând şi comuna Mălini, cu 2.200 de accese la instalaţia de teleschi şi 750 de maşini ale turiştilor.
Potrivit primarului din Mălini, Petru Nistor, weekendul trecut a fost înregistrat cel mai mare număr de turişti din această iarnă. „Pârtia a fost plină duminică. Dacă va fi şi mai frig şi vom putea să pornim tunurile de zăpadă, în mod sigur va creşte şi numărul turiştilor”, a declarat Nistor. El a adăugat că cei mai mulţi turişti care au venit în Mălini în weekendul trecut au fost din Suceava, Fălticeni, Paşcani şi Botoşani. Petru Nistor a precizat că cei mai mulţi turişti au folosit pârtia din Mălini pentru a se da cu sania. Pârtia din această comună are o lungime de 830 de metri şi este deservită de o instalaţie de teleschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mălini, în topul celor mai aglomerate staţiuni montane.
 Vizualizări articol: 1365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.69/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 13 voturi
Mălini, în topul celor mai aglomerate staţiuni montane2.7513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hopa? trimis de
(24 ian 2012, 11:24:24
are si maliniul teleschi.da malinarii stiu sa o foloseasca?
Aia de acolo stiu numai brisca, toporul si parul.de aia se duc multi turisti in zona
Halal statiune
1.1  RE: Hopa? trimis de
(25 ian 2012, 08:56:22
te rog sa mergi sa vezi ce investitii masive s-au facut la malini .... Important e ca avem turisti care vin si cheltuie banii in statiunile din Bucovina.
2.   Turism trimis de
(24 ian 2012, 11:58:12
Pai cum sa nu fie aglomerat Maliniul cind Flutur are pensiune pe acolo pe " La Filuta"?
3.   O AIUREALA trimis de
(24 ian 2012, 12:32:58
POATE SA VA FACA SI AEROPORT CA TOT ZONA NASPA E .........................
4.   CASALOTUL = PROST trimis de
(24 ian 2012, 12:59:21
Din pacate tatal CASALOTULui nu a stiut ca s a inventat prezervativul si a contribuit la nasterea unu PROST,,,
5.   Cand vorbeste invidia trimis de
(24 ian 2012, 13:10:31
Ma minunez cand unii (casalot si vulpoi) vorbesc despre Malini fara sa stie nimic despre aceste locuri. Eu m-am nascut acolo si va garantez ca zona e extraordinara iar oamenii sunt deosebiti. Va bazati in afirmatiile voastre doar pe legende. E adevarat ca in trecutul foarte indepartat malinarii erau renumiti pentru agresivitatea lor dar vremurile au evoluat de atunci. Va recomand sa treceti prin zona si sa va convingeti singuri de spusele mele. Oricum, sunteti putin invidiosi, dar stati linistiti asa se intampla cand se trece brusc de la sapa la computer.happy
6.   Alo cristiano trimis de
(24 ian 2012, 14:03:30
sa-i faci ceva la casalot
7.   Fiecare sa-si priveasca propria ograda trimis de
(24 ian 2012, 16:57:44
Asa cum se spune din batrani, fiecare trebuie sa-si privesca mai intai propria ograda inainte de a comenta-o pe a altuia. Din pacate se pare ca lumea se crede atotstiutoare, si face afirmatii mai putin fondate si neverificate, lucru care duce fara doar si poate la generalizari. Om fi noi, malinarii, cum ne numesti tu- "CASALOTUL"-, dar iti pot da exemple de persoane care ne fac cinste la nivel national, pe scenele marilor opere europene, sau in redactiile publicatiilor de succes din Romania. Asta asa ca sa vezi ca generalizarea nu este buna pentru nimic, ci duce la rationamente nevalide din punct de vedere logc (sper ca nu trebuie sa traduc asta, mai ales ca nah esti foarte informat si noi, cei din Malini suntem ...asa cum ne-ai numit tu ca sa nu repet), dar din pacate se da dovada de comportament de individ "moral". Nu vreau sa par ironica, dar daca nu iti suntem la suflet, de ce citesti un articol care are in componenta titlului tocmai ce tie nu iti convine, adica Maliniul in genere?????
8.   Labis trimis de
(24 ian 2012, 22:46:05
Cinste va face Nicolae Labis, dar fundul pe nas vi-l pune tanti Nuti... Si cum poetul este mort de ceva vreme, ati ramas doar cu bucile si tatele blondei care au devenit blazonul comunei Malini, alaturi de brisca si topor...
9.   Pentru BORRIS trimis de
(25 ian 2012, 18:46:03
Bine ca esti tu destept.....:)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei