Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta spune că nu poate fi cumpărat de Băsescu şi că are "toate ştampilele şi vaccinurile" la zi

Marţi, 24 Ianuarie 2012 (16:32:09)

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, la Iaşi, că nu poate fi cumpărat de Traian Băsescu şi că a intrat în anul 2012 cu "toate ştampilele şi vaccinurile" la zi, după ce a fost controlat de ANI, ANAF şi DNA, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Victor Ponta a spus, într-o conferinţă de presă, că "e foarte fericit că a fost căutat de toate instituţiile lui Băsescu", el adăugând că nu poate fi şantajat pentru că nu a comis nici o ilegalitate.

"Sunt foarte fericit că am fost căutat de toate instituţiile. Am hârtie de la ANAF, am hârtie de la ANI, am hârtie de la DNA. Am toate ştampilele şi vaccinurile făcute. Intru în 2012 fără nicio grijă. Sunt cu analizele la zi. Nu am vreo problemă cu orice şantaj de la Băsescu, că ştiţi că aşa se iau parlamentarii din opoziţie, mai un ANI, mai un DNA, mai un grad de general. Nu are cum să mă cumpere Băsescu, nici pe mine, nici pe colegii mei", a afirmat Victor Ponta.

Prezent în aceeaşi conferinţă de presă, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că înţelege "plăcerea lui Ponta de a fi controlat", dar că astfel de controale trebuie făcute în limitele legii.

"Eu înţeleg plăcerea lui Ponta de a fi controlat, pentru că e un cetăţean cinstit. Nu are nimeni nimic împotriva controlului. Ce plăcere mai mare să fie decât să fii controlat? Foarte bine, dar controlul ăsta trebuie făcut în limitele legii. Eu, spre exemplu, nu am conturi prin străinătate să mi le caute cu DNA", a afirmat Amtonescu.

El a spus că, fără să primească vreo înştiinţare, ANI verifică averea sa, ajungându-se la "absurdităţi de nemăsurat".

"Vom discuta despre asta odată, dar nu acum când sunt probleme serioase în ţară", a declarat liderul PNL.

Crin Antonescu a mai spus că "trebuie să fii un mare dobitoc" şi să cercetezi nişte persoane din România care nu au existat niciodată, confundând nişte nume din buletin.

"Să nu fii un mare dobitoc şi că cercetezi nişte persoane care nu au existat niciodată, confundând nişte nume din buletin? Asta se întâmplă în România. Mai vedem că o instituţie cu trei filfizoni cheltuieşte o căruţă de bani ca să facă jocuri politice. Adică nu-mi place Mircea Diaconu, hai la Diaconu, că marea problemă e că soţia lui, actriţă de-o viaţă, era angajată într-un teatru. Nu-mi place Ponta, mă duc la Ponta. Asta costă bani. În acest timp, fruntaşi politici încalcă legi şi nu pot justifica bunuri. Despre asta vorbim când vine vorba de ANI sau alte instituţii", a mai spus Crin Antonescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta spune că nu poate fi cumpărat de Băsescu şi că are "toate ştampilele şi vaccinurile" la zi.
 Vizualizări articol: 444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta spune că nu poate fi cumpărat de Băsescu şi că are "toate ştampilele şi vaccinurile" la zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei