Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Taher spune că Răzvan Lucescu şi Sabău reprezintă soluţii pentru înlocuirea lui Rednic

Luni, 24 Martie 2008 (14:15:33)

Omul de afaceri Fathi Taher, care a preluat 80 la sută din acţiunile SC FC Rapid SA, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că Răzvan Lucescu şi Iona Obidiu Sabău sunt soluţii pentru preluarea conducerii tehnice a echipei giuleştene după demisia antrenorului Mircea Rednic.
  "Foarte bine că a plecat Rednic. Avem soluţii foarte bune, nicio problemă. Sunt mai mulţi antrenori pe care vrem să îi aducem. Este şi Răzvan Lucescu, şi Sabău şi alţii", a spus omul de afaceri.

Taher a precizat că în această seară va fi instalat un nou preşedinte al FC Rapid, al cărui nume nu a dorit să îl facă public deocamdată: "Preşedintele este surpriză. Nu este domnul Gino Iorgulescu, aşa cum s-a vorbit. Nu este un om din fotbal, este un om de afaceri care se pricepe la fotbal. El va fi instala în această seară".

Omul de afaceri iordanian susţine că actele privind cumpărarea a 80 la sută dintre acţiunile SC FC Rapid SA de la George Copos au fost semnate. Taher a adăugat că George Copos nu se va mai ocupa de fotbal, ci doar se va "distra" la meci alături de el. "Am semnat actele privind cumpărarea de acţiuni la Rapid. Nu s-a făcut public până acum pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat la meciul cu Steaua. Nu era momentul să anunţăm atunci. Totul este în regulă, am preluat 80 la sută din club. Nu sunt noul proprietar, sunt acţionar, asociat cu domnul Copos, nu sunt noul proprietar, să fie clar. Domnul Copos de acum va veni împreună cu mine la meci să ne distrăm şi atât. De restul se va ocupa preşedintele pe care îl vom instala", a afirmat Taher.

Tehnicianul Mircea Rednic şi-a anunţat, luni dimineaţă, demisia din funcţia de antrenor al echipei Rapid, explicând pe site-ul oficial al clubului că dacă nu renunţa pierdea şi echipa, şi el, şi jucătorii, şi suporterii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taher spune că Răzvan Lucescu şi Sabău reprezintă soluţii pentru înlocuirea lui Rednic.
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taher spune că Răzvan Lucescu şi Sabău reprezintă soluţii pentru înlocuirea lui Rednic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei