Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evaziune fiscală

Maşini ale Poliţiei, la Târgul Auto de la Cumpărătura

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seria infracţiunilor de evaziune fiscală descoperite cu ocazia controalelor Poliţiei în târgul auto de la Cumpărătura a continuat cu alte nereguli depistate la sfârşitul săptămânii trecute.

Sâmbătă, ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu comisari din cadrul Gărzii Financiare au descins la Cumpărătura, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii cazurilor de evaziune fiscală şi comerţ ilicit.

Oamenii legii au verificat trei societăţi comerciale care îşi desfăşurau activitatea în incinta târgului auto. La prima societate, au stabilit poliţiştii, doi încasatori percepeau sume diferite de bani pentru introducerea în târg a autoturismelor pentru a fi expuse spre vânzare, fără a elibera bilete fiscalizate.

La o altă societate, susţin poliţiştii, se comercializau produse de tâmplărie, fără acte de provenienţă.

La cea de-a treia firmă controlată, ofiţerii de la Investigarea Fraudelor au observat că nu există casă de marcat şi au găsit un plus de gestiune de 1300 de lei.

„Comisarii Gărzii Financiare urmează să finalizeze verificările financiar-contabile şi fiscale”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Seria evaziunilor fiscale, începută de Severin Tcaciuc

La sfârşitul săptămânii trecute, a fost trimis în judecată pentru mai multe infracţiuni de evaziune fiscală şi proprietarul de drept al târgului auto de la Cumpărătura, Severin Tcaciuc.

Una dintre faptele pentru care a fost dat pe mâna judecătorilor controversatul afacerist este o ţeapă de jumătate de miliard de lei vechi, pe care Tcaciuc a dat-o statului prin firma în parcarea căreia se organizează de ani buni târgul auto, SC „Severin” SRL Bosanci.

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, „Severin Tcaciuc a comis evaziune fiscală prin neînregistrarea în evidenţele contabile a parte din veniturile obţinute prin activitatea de organizare a vinderii pe piaţa liberă de mijloace auto în târgul de maşini”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşini ale Poliţiei, la Târgul Auto de la Cumpărătura.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 9 voturi
Maşini ale Poliţiei, la Târgul Auto de la Cumpărătura2.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jalnic trimis de
(24 mar 2008, 11:13:03
....fara comentarii...
1.1  RE: Jalnic trimis de
(24 mar 2008, 20:07:06
AVETZI GRIJA BISHNITZARILOR ,DACA NU MAI PLATITZI TAXA LA POLITZIE SHI NU O SA MERGETZI SA VA FOTOGRAFIEZE CU INFRACTORI LA RECONSTITUIRI O SA FITZI DATZI LA ZIAR CA SEVERIN.ASTA ESTE DACA NU VREA SA LE MAI DEA CEVA BANISHORI SHI LA POLITZISHTI.PARCA NU MAI EXISTA GARDA FINANCIARA.CE TREABA ARE TILICARU DE LA RUTIERA CU CASA DE MARCAT?ASTA PANA CAND IAR LE DA CEVA SHPAGA SHI LE INCHIDE GURA,IAR SEVERIN CUM UITA REPEDE DE EI UITE CA ASHA SE INTAMPLA.ATENTZIE SUCEVENI DIN PIATZA MICA VA RUGAM SA NU VA PUNETZI RAU CU TILICARI,DE GEABA DAI SHPAGA LA FINANCIARA DACA NU DAI SHI LA TILICAR.ASHA SUNT ROMANI MAI GREI DE CAP,DACA PUI STRESUL SHI CATA SHPAGA DAI LA TOTZI FOMISHTI MAI BINE LUCREZI LEGAL SHI-I ALUNGI CU SHUTU IN DORSALA CAND SE IAU DEGEABA DE TINE.
2.   Titlu prost ales trimis de
(24 mar 2008, 11:44:12
Ce articol de 2 lei!

Dupa titlu s-ar intelege ca in tirgul de masini se vand si masini de politie. Dar in fine, cu ziaristii astia din Suseava nu trebuie sa-ti pui mintea !
3.   Transformers trimis de
(24 mar 2008, 11:55:53
deci : masinile se transforma in politisti care fac ancheta....D-le Rusu ai grija ca cei de la Hollywood te frig cand e vorba de drepturi de autor!!!!!!

4.   Fricosi trimis de
(24 mar 2008, 13:24:19
Pe linga titul prost ales , ce te duce cu gindul la altceva , continutul te duce cu gindul ca ieri aprac ar fi inceput tirgul la Cumparatura !!! Au avut singe in pompa sa-l inchida ????
5.   Se apropie alegerile... trimis de
(24 mar 2008, 13:52:03
au inceput iar prigoana impotriva lui Severin , se vede treaba ca cineva il vrea terminat definitiv ca afacerist in Romania ....nu ca mi ar pare rau dar cand vad ca numai pentru unii exista justitie iar pentru altii nu ...parca i mi vine sa ma revolt si sa ma intreb cum dracu vine treaba asta .
6.   ... trimis de
(24 mar 2008, 14:19:49
severin se descurca bine in austria...degeaba mai fac dosare pentru el...nu se intorce in ro degraba...
7.   Nedumereala...:-( trimis de
(24 mar 2008, 15:19:53
Nu vad omule bun legatura dintre titlul articolului si continut. Chiar asa greu e sa pui si tu un titlu? Nene nu ne amagi... Te rog eu...

Multumesc ...
8.   Politia.... trimis de
(24 mar 2008, 15:22:34
Si eu am avut probleme cu politia romana....da asta nu inseamna ca daca au calcat unii agenti, trebuie sa genarilzam......probabil ca oricine daca ar avea o problema, ar apela la Politia Romana...si ma refer la probleme pe care ei ar putea sa le rezove.

Nu trebuie sa generalizam pasii gresiti ai unor agentihappy
8.1  RE: Politia.... trimis de
(24 mar 2008, 15:23:51
,,daca au calcat gresit unii agenti''
9.   Prezentare de masini la Cumparatora? trimis de
(24 mar 2008, 15:43:04
ma gandeam ca au acizitionat masini noi si le`au dus la Cumpratura sa le vada toti!

bun titlul nu ai ce zice
10.   M-ma debusolat trimis de
(24 mar 2008, 17:13:53
Deja ma "speriasem", am crezut ca a ramas Politia fara bani si isi vinde masinile la targ:)) Buna gluma, tine-o tot asa, hahaha!:)
11.   MASINI ACHETATATOR trimis de
(24 mar 2008, 17:56:57
POLITISTI DEGHIZATI IN MASINI .ASTA ESTE IDEIA.
12.   Cumparatura trimis de
(24 mar 2008, 19:25:28
evaziune fiscala in piata de masini.bun articol,buna indeletnicire a politistilor.dar pe ei cand se cerceteaza,vile,apartamente,te si toate din salariul de biet bugetar,plus un credit[mai nou]
13.   Mirare trimis de
(24 mar 2008, 19:31:10
Mai Ilas mai veziti de treaba nu te temi sa mrgi cu masina Tu ai impresia ca o sa-l prinzi cu ceva pe severin?Sa nu-i ajungi drumul lui Saftianu
14.   Unde te-ai specializat in titluri? trimis de
(24 mar 2008, 20:05:29
Si badea Gheorghe ar dat un titlui mai ,,romanesc...mai bine d-le Sergiu Rusu ai invata sa te exprimi romaneste si apoi sa ai grija lui Severin....sunt zeci de cazuri care i-ar interesa pe suceveni...nu crezi?....asta e expirata cu Severin....
14.1  RE: Unde te-ai specializat in titluri? trimis de
(25 mar 2008, 06:20:45
pai a vorbit alcoolul din capullui RUSU. deci nu va mai luati de calitatile lui de ziarist ca omul e beton....si manga in acelasi timp. hahahahaha
15.   DESFIINTATI TARGUL trimis de
(24 mar 2008, 20:43:33
In acest targ gasesti toti borfasii,toti hotii,totii infractorii.Tot prostul care are cateva mii de euro se duce in Germania ia o rugina de masina si o duce la Cumparatura unde castiga minim 1000 euro(la negru).Eu ma intreb cine mai cumpara masini din targul asta, targ in care se fac numai prostii si hotii.Ar trebui desfiintat
15.1  RE: DESFIINTATI TARGUL trimis de
(24 mar 2008, 21:43:49
esti un cetatean invidios si tampit in acelasi timp da mergi frate in germania si ia si tu o rugina si castiga 5000 daca te tine bibilica dar la ce comentariu ai postat mi-e greu sa cred ca ai fi in stare
16.   Nah trimis de
(24 mar 2008, 21:47:09
apropo nu ma ocup cu,asa ceva dar m-a enervat la culme comentariu tau in schimb pt titlu vai de tine ziaristule cu toate ca ai pus si o virgula ca sa intelegem ca tot cretin esti in fiecare sambata e politia acolo cu tot cu masinile lor daca nu stiai nu ti-e rusine sa vezi cand iti citesti articolul si vezi atatea comentarii la adresa ta?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei