Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Probleme de efectiv în vederea meciului cu CFR Paşcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cetatea va întâlni mâine, de la ora 15.30, pe Areni, formaţia CFR Paşcani, într-un meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii a III-a. După un debut de sezon de primăvară cu evoluţii oscilante, antrenorul Marian Pană speră ca fotbaliştii săi să fi depăşit pasa proastă, pentru a reveni cât mai repede la forma arătată în turul campionatului.

„Încă nu mă mulţumeşte nivelul de exprimare al echipei în acest moment, însă am încredere că jucătorii vor arăta o cu totul altă faţă în întâlnirea cu CFR Paşcani şi vom obţine victoria în urma unei evoluţii pe măsură. Sper totodată să fiu inspirat şi să găsesc cele mai bune soluţii pentru înlocuirea fotbaliştilor suspendaţi şi accidentaţi din tabăra noastră”, a declarat tehnicianul sucevean.

Nicolau, Onciu şi Halip au încasat patru cartonaşe galbene şi nu au drept de joc în partida cu CFR Paşcani, în vreme ce Dicher şi Pandele sunt indisponibili de mai multă vreme din cauza accidentărilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Probleme de efectiv în vederea meciului cu CFR Paşcani.
 Vizualizări articol: 1160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Probleme de efectiv în vederea meciului cu CFR Paşcani3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pnl-pd-l ... ce urmeaza? trimis de
(24 mar 2008, 13:31:44
Pe langa faptul ca aceasta echipa nu pre joaca nimic in ultima vreme am si eu o intrebare si va rog sa va da-ti cu parerea legat de acest subiect....

1. Pe ce baza au fost puse culorile clubului in galben albastru? ca era Lungu la PNL, oare?

eu da cand m-am nascut suceava a avut si ar trebui sa aiba alb-albastru ...

2. De ce nu se joaca in galben-albastru ? Oare pentu caa trecut Lungu la Pd-L?

PAREREA MEA PERSONALA este ca aceasta echipa a fost creata artificial , a fost ajutata sa promoveze in B, a fost retrogradata intentionat pentru a promuva anul acesta ... an electoral ... totul este politic , e clar pt mine ....asta e ...poate maine va fi mai bine!
1.1  RE: Pnl-pd-l ... ce urmeaza? trimis de
(24 mar 2008, 13:35:52
sunt intru totul de acord cu tine...chestia a fost vizibila si stiuta de la inceput

doar anumite ''marionete'' nu au reusit sa vada...plus vreo 2 suporteri infocati care sunt, saracii, trup si suflet pt echipa asta...in rest, doar interese
2.   Ne-am saturat de culorile electorale trimis de
(24 mar 2008, 13:59:18
De acord cu punctul de vedere de mai sus , dar as dori sa subliniez urmatoarele aspecte :

CSM SUCEAVA , prima echipa ce a evoluat in Divizia A in 1987 , a avut culorile alb-albastru .

FC BUCOVINA SUCEAVA , echipa de traditie de dupa revolutie ce a preluat palmaresul CSM-ului avea tot culorile alb-albastru !( Din pacate PSD-ul si Ionescu au ingropat-o definitiv in 2004).

Despre struto-camila NORD CLUB FORSTA SUCEAVA , nu prea ar fi multe de spus , deoarece Hutu a facut ce avrut muschii lui de escroc de doi bani vopsit in culorile galben-verzi provenite de la Falticeni .

Prin urmare , de ce nu se revine la culorile de traditie ale clubului Sucevean :

ALB-ALBASTRU ????
3.   LIGA 3 trimis de
(24 mar 2008, 15:32:40
DIN PACATE IN SUCEAVA NU AVEM MOMENTAN ECHIPA DE FOTBAL,LIGA 3 E TRECUTA PESTE TOT LA ALTE SPORTURI.STADIONUL ARENI A FOST LASAT IN STAREA IN CARE ERA IN ANII 1980.GARGARA CU CONSTRUIREA UNUI NOU STADION E FALSA,NIMENI DE LA PRIMARIA SUCEAVA NU STIE DE VREUN PROIECT DE COSTRUIRE A NOULUI STADION.DACA,SA ZICEM,VOM AVEA UN CULOAR FAVORABIL LA TOAMNA SI VOM PROMOVA IN LIGA 1,UNDE VOM JUCA? SAU VOM VINDE LOCUL? DECI LA SUCEVA MOMENTAN NU EXISTA FOTBAL,SI NICI NU SUNT PREMISE CA VOR FII IN VIITORUL APROPIAT.PAREREA MEA...
4.   Numele.... trimis de
(24 mar 2008, 15:46:10
Si ar trebui sa se schimbe numele echipei in FC BUCOVINA SUCEAVA, asta e echipa pe care o stim cu totii!
5.   FC BUCOVINA SUCEAVA trimis de
(24 mar 2008, 16:05:40
Din pacate actualul primar e paralel cu fenomenul , iar tot ceea ce a facut DOAR pentru voturi ... Promovare - retrogradare programata si iar PROMOVARE in liga a doua ...

Din start s-a pornit gresit cu denumirea echipei si culorile clubului !

De ce nu se vrea denumirea de TRADITIE :

FC BUCOVINA SUCEAVA ???????

De ce nu se doresc culorile ALB - ALBASTRU , simbolul Bukowinei ????

Pentru ca tot e de fatada , iar un reghetzan de la Prelipca il doare in paispe de de ceea ce reprezinta BUKOWINA !

Iar proiectul FANTOMA cu stadionul este doar o iluzie electorala !

PS :

Sunt curios daca au sange in istalatie asa zisele televiziuni locale si daca vor aborda subiectul legat de echipa locala de fotbal , din punctul de vedere al denumirii , culorilor si palmaresului ...

INTERMEDIA TV , BUCOVINA TV , PLUS TV se aude ?
5.1  RE: FC BUCOVINA SUCEAVA trimis de
(24 mar 2008, 22:40:01
Astazi la Fair Play am vorbit despre acest aspect cu invitatii. Capitanul Nicolau a spus doar ca portocaliul i-a adus noroc echipei in timp ce Onciu a fost de acord ca ar trebui sa jucam in culorile cel putin actuale ale clubului: galben-albastru... Restul este istorie..
6.   CETATEA trimis de
(24 mar 2008, 16:17:54
PAREREA MEA CA CETATEA E UN NUME FRUMOS,ORICUM FC BUCOVINA SUCEAVA NU A AVUT PERFORMANTE NOTABILE,IN SCURTA SA VIATA.DAR PROBLEMA CEA MARE NU CRED CA IN MOMENTUL DE FATA E DENUMIREA ECHIPEI,CI PERFORMANTELE CARE LE ARE,SUNTEM IN LIGA 3,CU A CINCEA ECHIPA A BACAULUI,CU TARGU BUJOR ETC.
7.   Parere trimis de
(24 mar 2008, 16:56:50
Cred ca lucrurile nu sunt chiar asa simple cu privire la schimbarile de denumire si culori. Alb - albastru au fost culorile Chimiei Suceava si nu ale orasului... Mai sunt si culorile actualului CSM Suceava. Actuala Cetatea s-a format ca si club de sine statator si ca orice structura sportiva a obtinut un "certificat de nastere" prin hotarare judecatoreasca...Prin afiliere la FRF s-au stabilit culorile de baza galben - albastru (nu cred ca au semnificatii politice) iar ca echipament de rezerva , portocaliu. Stema si culorile sunt inregistrate ca marca la OSIM. Azi la o emisiune pe un post local TV capitanul echipei M. Nicolau a afirmat ca este dorinta echipei sa evolueze in portocaliu din superstitie. Si apoi vorba lui Sorin, probabil ca nu denumirea (care este frumoasa) si culorile echipamentului (nu vad ce este mai neplacut in combinatia galben-albastru fata de alb-albastru) sunt probleme de esenta. Importante sunt performanta, promovare, jocul de calitate, spectacolul sportiv.
8.   Ce sa mai trimis de
(24 mar 2008, 17:44:03
numai sa nu-l faceti ros -albastru ca asta mai trebuie pe langa cati ciobani sunt pe la club.Si va promit ca ve-ti avea un suporter mai putin .
9.   De acord trimis de
(24 mar 2008, 18:08:58
tu si multi altii
10.   SUCEAVA trimis de
(24 mar 2008, 18:55:32
NORMAL AR FI CA TOTI SUCEVENII,MA ROG,APROAPE TOTI, SA FIE SUPRTERI ANTI-BUCURESTI.SUPORTERII CU VECHI STATE STIU DE CE.
10.1  RE: SUCEAVA trimis de
(24 mar 2008, 18:56:57
RECTIFICARE=SUPORTERI ANTI-BUCURESTI
11.   Realitatea trimis de
(25 mar 2008, 07:31:21
sorin hai sa fim seriosi nici daca cetatea ar lupta pentru titlu de campioana tot cel putin 90% ar tine si cu una din cele 3 echipe din bucuresti. eu iti spun sincer k sunt dinamovist de mic dar asta nu inseamna k nu sustin echipa locala.oricum in galerie nu exista conflicte gen dinamo - steaua si oricum daca ar exista ele nu dureaza mult.pana la urma sa fim seriosi cetatea azi este maine poate nu mai este dar dinamo sau celelalte echipe din capitala vor fi.(trist dar adevarat nu?) eu sustin echipa locala indiferent care este ea. oricum sunt si realist daca cetatea va promova in prima liga nu cred k va rezista mult atata timp cat nu are sprijin material.primaria se schimba politica e diferita si din pacate echipa noastra depind de partidul aflat la conducerea orasului, daca primarul si consiliul local nu mai au chef sa sprijine echipaatunci suceava va ramane din nou fara echipa. eu nu sunt anti bucuresti ci doar anti steaua si botosani. cu restu nu am nici o treaba
12.   .... trimis de
(25 mar 2008, 07:35:55
as vrea sa mai fac inca o adaugare.....sunt si anti becali care dupa cum vezi oameni ca el distrug fotbalul oricum cetatea nu poate sa faca performante notabile doar prin altex si primarie. este nevoie de un om cu multi bani ca sa investeasca.in caz de nu ai observat cum apare un jucator mai bun e vandut ex: mihai roman, roberto.....etc
13.   ANTIBUCURESTI trimis de
(25 mar 2008, 08:23:16
NU STIU LA CATE MECIURI AI FOST IN CAPITALA, EU AM FOST SI CU CSM SUCEAVA SI CU FORESTA SUCEAVA CAND EVOLUAU IN PRIMA LIGA.SUNT ANTIBUCURESTI IN CUNOSTINTA DE CAUZA,CAND ERAM MAI TANAR SI EU ERAM DINAMOVIST DAR ACUM MI-AM SCHIMBAT PAREREA SI SPER CA IN VIITORUL APROPIAT IMI VEI DA DREPTATE.(PENTRU DOGGY)
14.   BuCUResti trimis de
(25 mar 2008, 11:46:00
toata simpatia asta pt echipele bucurestene este datorata mediatizarii lor. sorin, chiar te rog sa prezinti modul in care erau primiti sucevenii la meciurile de acasa ale echipelor sucevene.

nu poti sa tii 'pana la moarte' cu 2 echipe. exista o singura echipa pt fiecare, si eventual simpatizam cu o a doua.

iar ca o parere personala, majoritatea bucurestenilor, prin comportament, apartin etniei rrome
15.   ANTIBUCURESTI trimis de
(25 mar 2008, 16:57:29
PUR SI SIMPLU BUCURESTENII NE CONSIDERAU CA PE NISTE PRIMITIVI DATI JOS DIN COPACI,CARE NU AU HABAR DE NIMIC.CAT DESPRE CORPORTAMENTUL LOR PE STADION NU EXISTA CUVINTE DECENTE.SA NU MAI ZIC DE INJURATURI SI ALTE PERLE LA ADRESA MOLDOVENILOR.LA EI NU EXISTA NICI O DIFERENTA INTRE BUCOVINA SI MOLDOVA.PANA SI JANDARMII SI FORTELE DE ORDINE INCERCAU SA NE UMILEASCA CAT MAI TARE.LUCRURILE ASTEA SUNT VALABILE PENTRU TOATE ECHIPELE DIN BUCURESTI,CU UN PLUS PENTRU RAPID .
16.   .... trimis de
(25 mar 2008, 18:00:38
totusi sa fim realisti nici noi nu suntem mai prejos...si la noi se injura(nu acum k suntem putini) daca tii minte meciul foresta - craiova cand zburau sticle din tribune si ne-am ales si cu stadionul suspendat. asa e peste tot

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei