Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatul PSD Vasile Vargan a fost prezentat publicului cîmpulungean

Candidatul Organizaţiei Municipale PSD Câmpulung Moldovenesc pentru funcţia de primar, Vasile Vargan, a fost prezentat oficial publicului duminică, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu.

Candidatul social-democraţilor câmpulungeni are 54 de ani, este licenţiat în ştiinţe juridice şi politice şi a acumulat multă experienţă în funcţii de conducere instituţională. Localnicii, care l-au cunoscut în special pentru ipostazele anterioare de conducător al Poliţiei municipiului şi ulterior de director al unei firme de asigurări, au aflat cu acest prilej că Vasile Vargan este în prezent om de afaceri cu numeroase preocupări civice şi că în timpul liber, atunci când nu-şi îndeplineşte rolul de bunic, este pasionat de fotografia artistică.

Participanţii numeroşi la lansarea oficială a candidatului au asistat cu acest prilej şi la un spectacol folcloric susţinut de ansamblul sucevean „Ciprian Porumbescu”.

 

Proiecte

Candidatul Vasile Vargan a fost primit cu aplauze de public şi a prezentat un discurs fără izbucniri politice şi promisiuni sonore. Vargan nu a lansat nici un atac şi nu s-a grăbit să aducă critici dure administraţiei locale şi altor partide, în primul rând din respect pentru participanţii care se află în Postul Paştelui sau în plină sărbătoare pascală şi cărora Vasile Vargan a precizat că nu doreşte „să le tulbure liniştea sufletească prin răutăţi de-ale politicii”. De altfel, Vargan a mai adăugat că doreşte să respecte întocmai legea şi să nu facă demersuri electorale înainte de debutul oficial al campaniei, pe care el personal ar dori-o „o campanie curată pentru un oraş curat”.

Vasile Vargan a explicat că toate realizările sale profesionale şi personale – deloc puţine – au fost legate de judeţul Suceava, de Câmpulung Moldovenesc şi chiar a mulţumit localnicilor pentru că a avut ce învăţa mereu din hărnicia şi demnitatea lor. El a precizat că a decis să candideze după ce a văzut că în ultimii 18 ani municipiul a „alunecat la vale” şi imaginea celebră odinioară a oraşului-staţiune s-a degradat lent. Vargan s-a declarat convins că localitatea are nevoie de conducători corecţi şi pricepuţi pentru a ieşi din impas, pentru a redeveni „emblema Bucovinei” şi le-a spus celor prezenţi că în calitate de cetăţean sau de ales, dacă astfel vor decide ei, va continua să facă tot ce îi stă în putere şi pricepere pentru a schimba lucrurile în bine în Câmpulung.

Social-democraţii câmpulungeni au ţinut să aibă oaspeţi de marcă la momentul festiv şi au lansat invitaţia la eveniment către personalităţi propulsate în viaţa publică de acest partid, între care secretarul general al PSD, Titus Corlăţean şi europarlamentarul sucevean Cătălin Nechifor. Alături de membrii organizaţiei câmpulungene a ţinut să fie şi conducerea organizaţiei judeţene a PSD, în frunte cu preşedintele Gavril Mîrza, care şi-a afirmat de altfel încrederea în capacităţile candidatului Vasile Vargan de bun organizator şi bun cetăţean câmpulungean, capabil să facă lucruri concrete pentru binele municipiului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PSD Vasile Vargan a fost prezentat publicului cîmpulungean.
 Vizualizări articol: 1102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Candidatul PSD Vasile Vargan a fost prezentat publicului cîmpulungean4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Epavele in PSD trimis de
(24 mar 2008, 11:19:16
Daca PSD merge cu Vargan, e clar. Nu mai au oameni. Unde sunt activistii rosii? S-au dat la fund? E logic. Tatua Mirza e pe faras si nimeni nu-si mai pune capul sa sprijine ciuma rosie.
2.   Vai de noi sau vai de ei trimis de
(24 mar 2008, 11:24:59
Astept sa-l vad pe Vargan in campanie. Avem ce-l intreba. Abia astept sa-l intreb despre mizeriile lui si ale comunistilor. Nu vrem ciuma rosie.
2.1  RE: Vai de noi sau vai de ei trimis de
(24 mar 2008, 14:06:34
Mda... AQveti mare dreptate. Ciuma portocalie e mai buna... Inca nu ati furat destul, mai urericilor vopsiti ! Mai vreti o tura, nu? Inainte vindeati chilotei si casetela bazar, acum vreti sa dati lectii politice celor cu experienta, la umbra aripilor de fluture... Puah!
3.   Fluturasii.... trimis de
(24 mar 2008, 11:50:19
Au inceput fluturasii sa vorbeasca, mai bine l-ar intreba pe cel mai mare fluturas ce a facut bun pentru judet? Cel mai mare demagog , plin de venin si ura....

Aviara va spune ceva? Poate e contaminat si Fluturas ....
4.   Gheorghe e un puiut otravit trimis de
(24 mar 2008, 12:15:18
mai prostovane ...daca era vorba de o hotie la gripa aviara ....oare Tariceanu nu spunea nimic de Flutur??? nu mai manca **** ca mananci fara limita!!! aviara e combinatia lui Tariceanu!!
5.   Dar de unde bani trimis de
(24 mar 2008, 12:52:15
Dar de unde atatia bani mai Bebe, de la Fluturas din buzunar, milioane de euro, de unde?
5.1  RE: Dar de unde bani trimis de
(24 mar 2008, 13:24:38
Gheorghe,ai idee cati milionari, in euro,suntem ,numai in PDL Suceava?
5.2  RE: Dar de unde bani trimis de
(24 mar 2008, 14:01:46
Bine, Trezorierule, ca aveti de unde... Am inteles ca numai intr-o borta de orasel ca asta unde candideaza Vargan voi astia de prindeti fluturi cheltuiti la campanie vreo 30 de mii de parai. Poate tre sa va facem niste verificari, sa vedem de unde au aparut milioanele de euroi. Din aviara sau din distrus paduri? Avem si noi ce sa va intrebam, nu aveti grija. Tunurile date de voi se aud la fel de departe ca si ale pesedistilor, fraiere laudator...
6.   De cand a picat psd ul sunt bani ca atunci aveauei trimis de
(24 mar 2008, 23:45:58
se mai schimba roata ,securistii comunisti aveau bani numai ei ,acum a venit randul ca si multimea sa aiba si sa poata vorbi liber nu ca atunci cand psd istii iti inchideau gura cu forta si ciomagul,JOS PSD care a distrus tara,oricum nu ii mai voteaza nimeni
7.   Vorbe goale trimis de
(25 mar 2008, 09:28:47
eu voi vota cu psd ,aveti ceva inpotriva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei