Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

PSD critică absenţa autorităţilor la comemorarea eroului de la Păiseni

Luni, 24 Martie 2008 (16:59:11)
Prim vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, europarlamentarul Cătălin Nechifor, a criticat absenţa autorităţilor statului la comemorarea a şase luni de la moartea eroului naţional, suceveanul Ioan Grosaru, care şi-a pierdut viaţa în timpul unei misiuni în Irak. Nechifor a arătat că la Păiseni, acolo unde este îngropat eroul, au fost de faţă doar reprezentanţi ai PSD, „singurul partid care şi-a dovedit responsabilitatea”. Au participat la comemorare Cătălin Nechifor, secretarul general al partidului, europarlamentarul Titus Corlăţean şi deputatul Ioan Stan. „Am fost alături de familia îndoliată şi pot să spun că după şase luni de la dispariţia acestui sucevean am reuşit, prin eforturile pe care le-am făcut, noi cei din PSD, să dăm şcolii cu clasele I-IV din Păiseni denumirea acestui erou naţional, Ioan Grosaru. Este un gest de minimă recunoştinţă pe care l-am făcut în calitate de partid responsabil faţă de un om care şi-a dat viaţa pentru România, pentru ca soarta noastră în NATO să fie dusă într-o zonă mai bună şi acceptată cu bune şi cu rele”, a declarat Nechifor. El a precizat că la eveniment au fost prezenţi colegii de arme al lui Ioan Grosaru şi consideră un lucru „absolut ruşinos” absenţa reprezentanţilor statului român. „Este absolut ruşinos ca statul român să nu recunoască totuşi o jertfă care a fost făcută de un soldat pe un câmp de bătaie. Cei din PSD au înţeles şi şi-au făcut datoria, ca partid responsabil”, a încheiat Nechifor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD critică absenţa autorităţilor la comemorarea eroului de la Păiseni .
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD critică absenţa autorităţilor la comemorarea eroului de la Păiseni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar? trimis de
(24 mar 2008, 17:10:46
Iar iesiti in fata si va faceti publicitate pe spatele suferintei unor oameni? Stii bine de ce a trebuit sa ajunga baiatul asta in Irak! Ce i-a oferit judetul Suceava, condus de 12 ani cu mare "onoare" de voi, pesedeii, ca sa nu plece sa isi faca un rost? Cred ca pe undeva, voi sunteti primii responsabili pentru dezastrul din judet si pentru faptul ca atatea familii au de suferit prin emigrarea spre vest.
1.1  RE: Iar? trimis de
(25 mar 2008, 06:55:25
Nichifore ...schimba hainele ca miros a shoric de la tatuca mirza.
2.   DOMNULE NECHIFOR FACI CEVA LA PARLAMENTUL EUROPEAN trimis de
(24 mar 2008, 19:17:27
Povesteste-ne si noua de acolo,lasa traba pe aici ca o stim.Adu-ne macar niste stegulete sa le dam la copii,din alea cu UE.
3.   :| trimis de
(24 mar 2008, 19:29:09
ce marlani... sati faci asa campanie e mai rusinos decat ce zice el acolostraight face
4.   Pacat trimis de
(24 mar 2008, 20:54:59
chiar era necesara sa se faca prezenta patidelor pt campanie electorala?de ce se amesteca politicul cu necazul familiei? poate fam nici nu doreste sa-i vada pt pierderea ce le-a produs-o acestia

5.   Chelnerul se crede autoritate de stat trimis de
(25 mar 2008, 05:48:56
Ioan Nechifor nu mai site de bunul simt, isi face reclama si cu ****. El nu este oficialitate de stat care se reprezinte recunostinta fata de cel cazut la datorie. A fost trimis de comunisti in PE, cu un vot de 7%, si acum se crede mare Arici.

Martalogul asta astepta invitatie oficiala de la primarul orasului pt. a participa la diferite ceremonii.

Ba mai mult, chelnerul impunea Presedintelui Romaniei sa nu ma faca vizite externe. De asemeni, Impunea Prim-Ministrului conditii, ca sa vezi ce deavol a putut scoate comunistul Mirzoi.

Sper ca la anul, cand se intoarce de la turant apa in pahare si mancat carnatii de la Strasboug, intelectuali adevarati ai Sucevei sa-l trimita inapoi la Dorna lui.
5.1  RE: Chelnerul se crede autoritate de stat trimis de
(25 mar 2008, 06:53:10
Chelnerul asta seamana din ce in ce mai mult cu mirza. Baiat frumos ospatarul ..ia uite ce falcutza dezvolta. A pornit omul de jos...si prin munca cinstita s-a ajuns...hahahahahaha.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei