Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

„Moto-tâlhărie” la Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţii din comuna Putna sunt căutaţi de Poliţie după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au tâlhărit un tânăr Vicovu de Sus.

Mihai B., în vârstă de 24 de ani şi Ionel B., de 27 de ani, din comuna Putna, ştiau că sora lor, Saveta B., de 17 ani, urma să se întâlnească sâmbătă seara cu un amic, Ionuţ M., din Vicovu de Sus, într-un loc unde tânărul avea să ajungă cu un motoscuter.

Cei doi au plănuit să-i fure motoscuterul băiatului din Vicov, apoi să-l vândă, şi, cu banii obţinuţi din vânzarea acestuia, să plece la muncă în Italia, de unde tocmai se întorseseră cu câteva zile înainte.

În jurul orelor 21.00, în timp ce stătea de vorbă cu Saveta. B, Ionuţ M. a fost atacat de fraţii fetei. Deşi tânăra le-a cerut celor doi să plece, unul dintre ei, Mihai B., care avea pe faţă un fes confecţionat asemeni unei cagule, l-a lovit în mai multe rânduri cu pumnii în zona feţei pe Ionuţ M., în timp ce celălalt frate, Ionel B., a împins-o pe fată, încercând să o îndepărteze.

După câteva minute, victima agresiunii a reuşit să fugă, abandonând motoscuterul, care a fost luat de cei doi fraţi şi dus acasă, apoi ascuns în pădurea din vecinătate. După ce incidentul a fost reclamat Poliţiei, echipa operativă i-a identificat pe agresorii care reuşiseră să dispară şi au descoperit motoscuterul ce fusese abandonat la aproximativ o sută de metri de casă, în pădure.

Şeful Biroului Poliţia Rurală Rădăuţi, subcomisar Daniel Andrei, a precizat că în aceste condiţii fraţii Mihai şi Ionel B. au fost daţi în urmărire, cei doi fiind acuzaţi de tâlhărie.

Tânărul din Vicov a fost transportat la Spitalul Municipal din Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu „plagă contuză fronto-temporală dreapta, plagă pavilion auricular drept, plagă contuză regiune occipitală”, leziuni pentru care necesită până în şapte zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Moto-tâlhărie” la Putna.
 Vizualizări articol: 1906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
„Moto-tâlhărie” la Putna3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce prosti.. trimis de
(24 mar 2008, 12:14:59
alo fratii fetei ce a fost in capul vostru cand a ti planuit asa un jaf frate . voi sigur a ti vrut sa intrati la puscarie si nu stiati cum...

2.   Doamne trimis de
(24 mar 2008, 20:36:38
doamne cata prostie zace in moldova...
3.   Buna rau trimis de
(25 mar 2008, 20:23:32
avem si politisti la Putna. Un sef de post zoios de la care pute de iti vine sa borasti da burtos frate. Sa se alinieze in standardele militienilor. Intrebati-l pe acest sef de post ce munca de prevenire face el acolo. sau mai bine zis intrebati populatia din Putna ce parere are despre acest om. daca gasiti 10 persoane carora sa le placa de acest om eu ma fac popa. dar s-a ajuns omu. Din carpaci la Musenita-----sef de post la Putna.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei