Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marius Niculae: Am revenit la echipa naţională după 22 de luni, le-am cam numărat

Luni, 24 Martie 2008 (15:00:30)

Atacantul echipei scoţiene Inverness CT, Marius Niculae, a declarat, luni, cu ocazia reunirii primei reprezentative, că este bucuros că a revenit după 22 de luni printre tricolori, menţionând că a numărat perioada de absenţă.
  "Din fericire pentru mine, am revenit la echipa naţională după 22 de luni. Le-am cam numărat. Important este ceea ce voi face în această partidă şi apoi vom vedea. Când eşti la echipa naţională dai totul, porţi un tricou, reprezinţi o ţară", a spus Niculae.

Marius Niculae speră ca suporterii spectatorii care vor asista la partida cu Rusia, programată, miercuri, cu începere de la ora 20.30, să nu îi apostrofeze pe jucătorii care nu au evoluat la Steaua, ci la rivalele Dinamo şi Rapid. "Sper ca suporterii să fie imparţiali, pentru că e echipa naţională, chiar dacă eu am jucat la Dinamo, Daniel Niculae la Rapid. Sper să se fi maturizat puţin şi suporterii Stelei, să îşi dea seama că totuşi e un meci al echipei naţionale şi că nu joacă Dinamo sau Rapid contra Stelei", a completat Niculae, care speră ca Dinamo să câştige titlul de campioană în acest sezon.

Niculae este de părere că toate echipele calificate la turneul final din Austria şi Elveţia au şanse la titlul continental: "Rusia este un adversar foarte incomod, cu un antrenor foarte experimentat, iar Rusia poate fi surpriza la Euro, ceea ce sperăm să fim şi noi. Toate echipele calificate la Euro au şanse".

Atacantul Ciprian Marica este convins că jucătorii convocaţi pentru partida cu Rusia vor da totul pentru victorie. "Pentru echipa naţională orice meci e foarte important. Concentrarea şi dăruirea vor fi maxime. Rusia a demonstrat că este o echipă puternică", a spus Marica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Niculae: Am revenit la echipa naţională după 22 de luni, le-am cam numărat.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marius Niculae: Am revenit la echipa naţională după 22 de luni, le-am cam numărat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei