Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salubritate electorală

Tinerii PDL fac curăţenie în parcurile din Cîmpulung

Luni, 24 Martie 2008 (16:54:02)
Luna pădurilor este marcată de organizaţia de tineret a PDL Suceava prin acţiuni de curăţenie a parcurilor din oraşe. Deputatul PDL de Suceava Dumitru Pardău a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că grupuri de 20-30 de tineri democrat liberali, împreună cu câţiva membri ai organizaţiei de seniori a PDL şi cu candidatul la funcţia de primar al municipiului Cîmpulung Moldovenesc, Cristian Cuciureanu, au făcut curăţenie în parcurile Mihai Eminescu şi Ion Creangă. Deputatul Pardău a apreciat că cele două parcuri din Cîmpulung sunt lăsate în paragină de municipalitate, astfel încât gestul tinerilor din PDL a fost binevenit. „Este o acţiune lăudabilă, pe care o vom extinde săptămâna aceasta la Vatra Dornei şi Fălticeni. Vatra Dornei, mai ales, pare părăsită de primărie”, a afirmat Pardău.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii PDL fac curăţenie în parcurile din Cîmpulung.
 Vizualizări articol: 2137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tinerii PDL fac curăţenie în parcurile din Cîmpulung0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo voua flacai si fete pdl-isti trimis de
(24 mar 2008, 19:46:53
Priviti-l pe BRICEAG in poza cum strange gunoaie cu spor!!!!Bravo Briceag, asa te vreau, se vede ca cei din pdl sunt oameni cinstiti si muncitori, nu ca zoaiele din alte partide gen pnl sau psd...tot asa pdl va face curatenie in politica romaneasca, cum strange acum gunoaiele.

Acelasi model l-a urmat si primarul lungu, care da cu grebla si cu sapa prin oras sa il vada lumea ca e mare gospo. Bravo voua tineri pdl-isti, condusi in lupta de un general drept si corect, domnul gheorghe flutur! Poporul va va recompensa la alegeri! Traiasca Basescu , Flutur si pdl, partidul care te invata! NOI TOTI NE MUTAM IN RUSIA!!!!!!!!!pDL-ISTII se vor conduce singuri!!!!!

2.   Derbedeii psd fac mizerie peste tot trimis de
(25 mar 2008, 06:18:03
Nu mi-e rusine ca sunt un bun gospodar, mi-e ciuda ca am facut curatenie dupa derbedeii si zoaiele de la PSD/PCR, care se aduna noaptea in parc, beau, fumeaza iarba si fac zex cu copacii, facand mizerie, lasand impresia ca au trecut phorcii mistreti pe acolo.

3.   Pui de comunisti, in congo cu voi! trimis de
(25 mar 2008, 06:27:12
Nu Rusia ba, sa plecati cu toti in Congo, sa va manance mustele de vii, si sa va uscati precum ****ii la soare, de comunisti phrosti ce sunteti.

Capitanul deja a tras vaporul in port, pregatiti-va! Valea, derbedeiilor, PSD!
4.   Mai oameni buni lasati propaganda trimis de
(25 mar 2008, 10:42:53
Mai BRICEAG..DE CE NU ATI FACUT CURAT SI ANUL TRENUL SI ACUM DOI ANI DE LAUNA PADURII...SI APROPO NU PARCURILE SUNT PROBLEMA CAMPULUNGULUI...CI CARCOTASI CA VOI, CARE PROMIT MAREA CU SAREA......APROPO CU O CURATENIE IN PARC NU SE FACE PRIMAVARA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei