Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

David: Mesajul de campanie al PNL se va axa pe ideea unei noi administraţii locale pentru România

Luni, 24 Martie 2008 (20:10:19)

Corodonatorul programului politic şi al platformei electorale a PNL, ministrul Internelor Cristian David, a declarat, luni, la finalul Delegaţiei Permanente a partidului, că mesajul de campanie al liberalilor se va axa pe ideea unei noi administraţii pentru România.
  "Această campanie va fi marcată de un profil cât mai vizibil al candidaţilor din punct de vedere al capacităţii acestora de a gestiona problemele comunităţilor, fiind în mod evident necesară o prezentare, o înţelegere a capacităţii acestora de a rezolva şi de a răspunde problemelor comunităţii. Astfel, am propus un program politic, care va îmbrăca general mesajul nostru de campanie şi care se va axa pe ideea unei noi administraţii locale pentru România", a susţinut Crisitian David, menţionând că mesajul PNL va fi adoptat specificului local.

El a menţionat că liberalii vor să evidenţieze că acest proces de reformă administrativă nu începe odată cu această campanie, ci că a fost un proces care s-a derulat consecvent în timpul guvernării Tăriceanu.

Liberalul a precizat că acest proces a început prin aplicarea favorabilă a cadrului legsilativ privind descentralizarea, modernizarea şi eficientizarea administraţiei publice şi a anunţat că Guvernul va finaliza trei noi proiecte de lege care vor completa şi vor definitiva cadrul legal pentru Codul de procedură administrativă, legea privind salarizarea unitară a funcţionarilor publici şi legea poliţiei locale.

David a mai spus că PNL va merge în campanie cu trei mesaje centrale: continuarea reformei administrative, descentralizare, asigurarea unui nivel crescut de ordine şi siguranţă publică, debirocratizarea.

"Ne vom duce în această campanie cu trei mesaje centrale pentru public. Unul va fi axat pe continuarea reformei administrative şi transferul de atribuţii şi responsabilităţi de la nivel central către cel local. Cel de-al doilea este dirijat în sensul preocupării şi dirijării unui nivel crescut de ordine publică în sensul preocupării şi dirijării unui nivel crescut de ordine publică pentru cetăţeni. Al treilea va fi axat pe procedurile pe care le-am început pe procesul de debirocratizare", a conchis David.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului David: Mesajul de campanie al PNL se va axa pe ideea unei noi administraţii locale pentru România.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
David: Mesajul de campanie al PNL se va axa pe ideea unei noi administraţii locale pentru România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei