Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2008 - Anul XIII, nr. 31 (3712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mutu: „O lecţie din care vom învăţa”

Joi, 7 Februarie 2008 (15:08:43)


Atacantul Adrian Mutu a declarat că jucătorii din reprezentativa României au multe de învăţat din înfrângerea din meciul amical cu Israel şi a precizat că nu rezultatul întâlnirii de la Tel Aviv, ci jocul „tricolorilor” este cel care îl îngrijorează.
 „Este o lecţie din care vom învăţa. Nu mă îngrijorează rezultatul, ci mai mult jocul nostru. A fost nevoie de două şocuri, cel al eliminării şi cel al golului primit, ca echipa să joace aşa cum trebuie. Nu ne-am concentrat de la început, probabil din cauză că a fost primul meci din acest an, şi ne-am regăsit mai greu", a spus Mutu, citat de Pro Sport.
Atacantul legitimat la Fiorentina a avertizat că la Campionatul European din luna iunie situaţia va fi şi mai dificilă. „Trebuie să fim atenţi, pentru că la Euro ne va fi greu şi în 11, darămite în zece. Ar fi anormal ca această înfrângere să ne demoralizeze. Până la Euro mai e destul, iar acest test n-a fost concludent pentru valoarea noastră”, a punctat Mutu.

Chivu: „La început am fost cam ameţiţi”

Căpitanul reprezentativei României, Cristian Chivu, a pus pe seama faptului că mulţi dintre „tricolori” sunt abia la începutul perioadei de pregătire eşecul din amicalul cu naţionala Israelului. „La început am fost cam ameţiţi, nu am intrat în ritm şi s-a cam văzut. Nu e un capăt de ţară această înfrângere", a adăugat Chivu.

Dumitru Dragomir: „Naţionala rămâne tot pe spinarea lui Mutu”

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a calificat drept "proastă" prima repriză a întâlnirii de la Tel Aviv şi a precizat că singurii jucători care i-au plăcut au fost Adrian Mutu şi Răzvan Cociş. "Naţionala rămâne tot pe spinarea lui Mutu", a avertizat Dragomir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutu: „O lecţie din care vom învăţa”.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mutu: „O lecţie din care vom învăţa”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui umplut în croissant 4 porţii – 60 minute 2 piepţi de pui500g aluat de foitaj400g ciuperci pleurotus proaspete1 căţel de usturoi100ml ulei1 leg. pătrunjel1 ou± sare, piper 1. Toacă mărunt ciupercile pe care le-ai curăţat şi spălat.... Citeşte