Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2008 - Anul XIII, nr. 31 (3712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situaţie

Servicii stomatologice gratuite pentru asiguraţi, numai pe hârtie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Stomatologii aflaţi în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate sunt dezamăgiţi de banii alocaţi anual pentru serviciile gratuite oferite pacienţilor asiguraţi, care se termină în câteva zile.

Deşi pachetul de servicii fără cost la care are dreptul această categorie de persoane este unul generos, gratuitatea este numai pe hârtie, în condiţiile în care asistenţa stomatologică se acordă în limita fondurilor.

Din cauza sumelor extrem de mici alocate, între 1000 şi 1500 de lei pe lună, în funcţie de gradul profesional al medicului (simplu, specialist sau primar), drepturile asiguraţilor rămân stipulate în norme, neregăsindu-se şi în realitatea din teren.

 

Îngrijirea dinţilor, un lux

Stomatologii care, de obicei, semnează contracte cu CAS spun că şi în acest an se află în imposibilitatea de a oferi servicii gratuite asiguraţilor, privându-i astfel în continuare de un drept garantat de stat şi obligându-i să-şi repare dantura la tarifele practicate de cabinetele particulare în care lucrează, în cazul în care nu vor să fie trecuţi pe liste de aşteptare şi să-şi rezolve problemele, chiar şi pe cele simple, în decursul a câtorva luni.

„Încercăm să împărţim bugetul astfel încât să acordăm cât mai multe servicii de urgenţă, îndeosebi pentru anumite categorii de persoane cum ar fi handicapaţii sau copiii, pentru că nu putem lăsa bolnavii în suferinţă. Rezolvăm şi cazurile care nu reprezintă urgenţe, însă în timp. Pentru ele, facem liste de aşteptare”, a spus Angelica Alaci, medic primar stomatolog.

Sursa citată arată că banii pe care stomatologii îi primesc în fiecare lună de la Casa de Asigurări de Sănătate sunt prea puţini şi nu acoperă cheltuielile reale, motiv pentru care, în majoritatea cazurilor, ajung să ceară pacienţilor bani pentru serviciile prestate deşi, teoretic, ar trebui să le acorde fără cost. Şi asta, în cazul în care nu decid să le suporte din propriul buzunar, cum se întâmplă în cazul celor care reprezintă urgenţe şi pe care jurământul lui Hipocrate nu-i lasă să le amâne.

 

Urgenţele, plătite de medici

„Fondurile foarte mici alocate lunar de CAS nu acoperă nici măcar urgenţele, care sunt imposibil de amânat. Pentru 2008, medicii stomatologi nu au semnat contractele cu această instituţie, iar în primele 3 luni îşi desfăşoară activitatea în baza actelor adiţionale şi a unui plafon ce reprezintă o medie pentru anul trecut care, în cazul unui specialist, este de 1260 lei.

O împărţire a bugetului pe numărul de zile lucrătoare indică faptul că, într-o zi, un medic are la dispoziţie o sumă de numai 60 lei, bani care înseamnă două consultaţii şi două incizii de abcese, cu alte cuvinte două urgenţe.

Până acum, în situaţia în care banii se terminau, dar la cabinet continuau să vină pacienţi cu probleme urgente, pe care medicii nu puteau să-i refuze, se obişnuia ca serviciile acordate să fie raportate în luna următoare. Acest sistem nu se mai poate practica şi în 2008, deoarece întreaga activitate a doctorilor va fi urmărită pe calculator. Ca atare, medicii vor fi nevoiţi să suporte şi mai multe servicii de urgenţă din propriul buzunar, fiindcă nu pot să nu trateze bolnavii care au dureri”, a explicat sursa citată.

 

Fonduri mici, calitate ioc

Angelica Alaci mai arătă că, pe de altă parte, şi tarifele pentru lucrările dentare sunt subevaluate. De exemplu, o carie simplă este plătită din fondul de asigurări de sănătate cu 19 lei, în condiţiile în care preţul ei real este de 40 lei.

Această situaţie face ca numărul persoanelor asigurate care au probleme cu dantura şi care ar trebui să beneficieze de servicii stomatologice gratuite să se reducă şi mai mult.

În plus, cei care au avut şansa de a-şi face lucrări fără cost nu se pot lăuda că au avut parte şi de servicii de calitate, în condiţiile în care medicii nu-şi permit să folosească cele mai bune materiale.

„Tarifele pentru serviciile stomatologice decontate de Casa de Asigurări de Sănătate sunt mult mai mici decât costurile reale. Cel care are de suferit este tot pacientul, pentru că la aceşti bani scade şi calitatea. Totuşi, şi pe noi ca medici ne doare sufletul, deoarece depunem un anumit efort şi nu avem satisfacţia lucrului bine făcut. Materialul utilizat este prost şi nu oferă garanţie în timp. Practic, munca este aceeaşi, dar din cauza calităţii necorespunzătoare, problemele nu întârzie să apară”, a punctat stomatologul sucevean.

În judeţ, 117 medici stomatologi au contract cu CAS. În 2007, bugetul alocat de această instituţie pentru asistenţa stomatologică a fost de 1.679 mii lei, în 2008 acesta fiind de 2.001 mii lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Servicii stomatologice gratuite pentru asiguraţi, numai pe hârtie.
 Vizualizări articol: 3478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Servicii stomatologice gratuite pentru asiguraţi, numai pe hârtie4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Normal... trimis de
( 7 feb 2008, 11:31:27
In Romania mafia ii la ea acasa !!!!
1.1  RE: Normal... trimis de
( 7 feb 2008, 14:49:44
Eu mi-am facut toate aceste operatiuni la DENTESTETIC pe Marasesti la d-na Lacramioara CAZACU care este extraordinara !!! Modul de lucru ii ireprosabil !!! cand mi-a pus o plomba m-a avertizat ca exista o categorie de oameni la care plombele nu se fixeaza ...Din fericire nu m-am numarat printre eihappy... Pe deasupra am observat ca intr-o zi i-a sunat telefonul si dupa ce a vorbit l-a telefon si-a pus pe maini o pereche noua de manusi chirugicale !! La DENTESTETIC totul ii impecabil !! nu vreau sa fac reclama insa va recomand cu cea mai mare caldura acest cabinet !!! Serviciile sunt inreprosabile!!! daca aveti si alte opnii referitoare la Dentestetic va rog sa le expune-ti aici !!
2.   RUSINE !!!STOMATOLOGULUI COSTEA trimis de
( 7 feb 2008, 11:41:12
AM FOST ACUM DOI ANI LA CABINETUL ACESTUI "ASA ZIS DOCTOR" STOMATOLG " COSTEA " PENTRU A-MI PUNE O PLOMBA LA O MASEA.DUPA CE MI A PUS PLOMBA AM CONSTAT CA DOAR DUPA O PATRU LUNI MI A CAZUT SI M-AM DUS INAPOI LA EL PT A MI SALVA MASEAUA,PUNANDU-MI DE DATA ASTA O ALTA PLOMBA CARE SI EA LA RANDUL EI A CAZUT LA 2 LUNI SI CARE MA DUREA LA RECE SI CALD.IN FINAL MI A ZIS CA MAI BINE IMI FACEA DE LA INCEPUT O LUCRARE DEOARECE MASEUA ERA STRICATA SI NU SE MAI PUTEA FACE NIMIC.MI A FACUT LUCRAREA SI AM MERS ACASA.

MAI TARZIU DUPA CATEVA LUNI AM CONSTATAT IN URMA EFECTUARII UNOR ANALIZE CA AM CAPATAT " HEPATITA B " CARE AM LUAT O DE LA CABINETUL "ASA ZISULUI DOCTORAS COSTEA" DEOARCE ACESTA AM CONSTATAT ULTERIOR CA NU STERILIZEAZA VEZI DOAMNE TOTA APARATURA DE LUCRU.

DOMUNULE COSTEA CAND O SA VA PUNETI LA PUNCT CU STERILIZAREA (TOT SI NU O PARTE) INSTRUMENTARULUI PE CARE IL FOLOSITI ??? CABINETELE DVS SUNT O REALA INFECTIE CU HEPATITA B SI CU ALTE BOLI.
3.   Ingrijorare trimis de
( 7 feb 2008, 12:00:20
raman stupefiata sa constat ca in zilelele noastre doctorii stomatologi care castiga atat de bine mai fac si economie nesterilizand instrumentarul folosit si astfel contaminand persoane cu diferite boli.Prin urmare recomand tuturor cetatenilor care au avut interventii stomatologice pana acum sa-si faca urmatoerele analiza si nu glumesc cand spun : ALANINAMINOTRANSFERAZA cat si analiza : Ag HBs (cea care va confirma sau nu ca a-ti fost infectat fara sa stiti de catre medicul stomatolog sau de catre partenerul dvs care a suferit o interventie stomatologica recenta acum 3,6,12 luni sau 1,2,3 ... ani ).
4.   Rusine BILUTE SI COSTEA trimis de
( 7 feb 2008, 12:28:52
stiati ca doctorul biliute trateaza la cabinetul sau stomatologic cu acelasi instrumentar atat persoane sanatoase cat si persoane infectate cu HIV - SIDA ??? va spun eu adevarul !!! foarte bine a-ti facut domul Amarandei !!! din pacate stomatologii nostrii ne mint in fata spunand ca sterilizeaza tot instrumentarul folosit.
5.   DOCTORASII MINCINOSI trimis de
( 7 feb 2008, 12:34:22
atat domnii cat si doamna de mai sus au perfecta dreptate deoarece doctorul la fiecare intervente stomatologica trebuie sa folosesca manusi si nu sa umble fara acestea.la randul lor manusile se schimba la fiecare interventie stomatologica deoarece pana si ele sunt purtatoare de virusi.

RUSINE DOCTORILOR AMINTITI MAI SUS !!!
6.   AFARA CU COSTEA SI BILIUTE trimis de
( 7 feb 2008, 12:37:50
cei de mai sus au dreptate! un amic de-al meu a fost infectat cu virusul hepatic B la doctorul Costea si a trebuit sa umble prin spitale. RUSINEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!
7.   Demisia sarlatanului Costea !!!!!!! trimis de
( 7 feb 2008, 12:50:10
stiu ca doctorul asta m a purtat si pe mine pt o masea 4 ani dupa ce mi a pus 3 plombe.

IESI LA PENSIE COSTEA SI LASA UNUL TANAR CA ESTI EXPIRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!
8.   Expiratii Biliute si Costea trimis de
( 7 feb 2008, 12:52:36
sunteti niste expirati ai stomatologiei !!!!!!!!!
9.   Adevarul trimis de
( 7 feb 2008, 13:02:18
Numai la Policlinica mare din statia areni sa nu ajungi la cabinetele de stomatologie vai de mama lor medici si tehnicieni dentari nici nu mai spun ce sa mai vorbim de lucrat gratis prin cas daca am dat o groaza de bani sa imi imbrac dintii si s-au facut praf am dat in jur de 12.000.000 de lei vechi ,mi sa spus ca e inbracaminte foarte buna din portelan dar vai de portelanul ala ,sper sa nu ajungeti la policlinica sau la doamna doctor Creanga Ana si tehniciana dentara a ei ca pacat de banii pe care ii investiti.Avem inca medici stomatologi buni dar unul sau doi in rest sint pe cale de disparitie,referitor la doamna doctor sus mentionata dupa ce mi-a terminat lucrarea mi-a spus ca dintii sint pusi si sa nu ii fortez sa inmoi pinea si sa nu apas pe ei sa ii fortez va dati seama la banii care ia luat cit de mult a putut sa isi bata joc de pacienti pentru ca multa lume sa plins de ea,nu numai eu de asta vorbesc la plural.Prosteste omul pur si simplu in fata 1.200.000 un dinte de inbracat.
10.   RUSINE!STOMATOLOG CREANGA ANA trimis de
( 7 feb 2008, 13:16:10
Referitor la Creanga Ana mi-a inbracat si mie dintii din fata si la nici 2 luni s-au rupt apoi imi facea o plomba sa nu se vada urit dar am patit si eu ca domnul Amarandei cadea dar de fiecare data imi lua in jur de 30lei-40lei cum ii trecea si ei prin cap ca spunea ca e altfel de material inbracamintea si caeste mai bun si mai si comenta ca de ce am apasat pe ei ca e vina mea doar sint dinti pusi.Rusinee sa va fie doamna doctor dumneavoastra si celorlati medici care sint de doi bani.Felicitari Domnului Stomatolog de la lic.Petru Musat am inbracat dintii din fata la el mi-a facut legatura buna si vreau sa va spun ca maninc si mere si nu mai am treaba cu ei mi-a garantat ca pot minca si mere cu ei si asa a fost.
11.   Nu totii sunt la fel trimis de
( 7 feb 2008, 13:34:25
La policlinica sunt si doctorii competentii cum ar fi doctorul Nechifor care are un cabinet bine si este un doctor care stie sa si faca meseria
12.   Stomatologie trimis de
( 7 feb 2008, 14:23:00
stimati forumisti, nu trebuie sa improscam cu noroi in stomatologi. Daca ai o dantura slaba, cu carii f.multe, care pur si simplu se macina, ce vreti sa va faca medicul? el iti face lucrarea dar daca dantura pe dedesubt se macina si totul se duce de ripa, este de vina medicul ? Eu sunt in ac.situatie, mi se macina pur si simplu dintii. Lucrez la dl. Dr.Gospodaru. Extraoprdinar de fin si calm si bine lucreaza, sunt pacienta D-lui de circa 25 ani. Dar ce sa fac daca am o dantura slaba. Azi pun o plomba peste citeva zile cade, in jurul ei deja facindu-se un crater. Sigur, fiind intr-un termen scurt, plomba mi-a fost pusa din nou gratis intotdeauna. asa ca, nu fiti chiar asa necontrolati in limbaj pt. ca nimeni nu are interesul sa lucreze prost si sa fie vorbit de rau.
12.1  RE: Stomatologie trimis de
( 7 feb 2008, 22:26:58
draga ilona si eu aveam o dantura slaba la noi in radautzi, un dr. renumit (MELNIC) o plomba 70 ron in 2005 care a cazut in 30 de zile , aceaiasi dantura dar cu plomba ''refacuta '' in timisoara nu am probleme nici in ziua de azi.... recomand schimbarea 'medicului' ... si sa stii ca gratuitatile costa mai mult decat preturile de top......nu m-am lecuit si in 2007 am mers din nou la 'distinsul' dr. melnic unde o extractie de masea a durat 1,5 ore si dureri post extractie de 2 saptamani , deci asa ca sfat nu fi naiva si crede ca ai dantura slaba , schimba 'meseriasul' si o sa vezi ca e altfel.////
13.   ILONA !!! MINCIUNI trimis de
( 7 feb 2008, 16:59:36
banuiesc ca ceea ce ne-ai spus noua mai sus draga ILONA ti-a spus domnul dr.Gospodaru sau altcineva intentionat care sa denatureze realitatea pt ca cele afirmate nu sunt adevarate deorece in primul rand daca lucrarea este facuta corect atunci plombele nu cada ca din avion chiar daca maseaua sa pp ca ar fi afecatata.
14.   COSTEA MAFIOTUL trimis de
( 7 feb 2008, 17:06:28
cei de mai sus au perfecta drepatate cand afirma ca dr Costea este "expirat "pt ca asa si este deoarece mie mi a stricat dantura plimbandu-ma pe drumuri cinci ani.AFARA CU IMPOSTORUL DE COSTEA !!!
15.   IESI LA PENSIE DOCTORE !!!!!!!!!!! trimis de
( 7 feb 2008, 17:09:50
Dr Costea a fost candva un doctor bun la vremea lui acum a ajuns sa se gandeasca numai la bani.
16.   OCOLITI DOCTORASUL trimis de
( 7 feb 2008, 17:13:38
Este adevarat ceea ce spun cei de mai sus. Intr-adevar dr.Costea si nu numai nu sterilizeaza tot instrumentarul.
17.   Spune-ti ADEVARUL dr. COSTEA si BILIUTE trimis de
( 7 feb 2008, 17:26:05
SPUNE-TI ADEVARUL CETATENILOR SUCEVEI DEOARECE SI TATAL MEU A CONTACTAT VIRUSUL b DIN CABINETUL DVS. RECUNOASTETI !!!!!!!!
18.   !!!!! trimis de
( 7 feb 2008, 18:15:25
NU FITI RAI SI VORBITI AIUREA

DACA ATI VAZUT CA O SEDINTA ,DOUA ,ETC.. NU MERGE ALEGETI-VA ALT STOMATOLOG

TOTI SUNT PRIVATI

PRETURILE SUN CAM LA FEL,FUNCTIE DE MATERIAL

SI LA TOTI ESTE COADA

DECI DRAGI SUCEVENI PUNETI-VA PLACA MOBILA-CA MAI TOTI NORDICII EUROPEI
19.   Sucevean trimis de
( 7 feb 2008, 18:25:47
nu e vorba de preturi tovarase care ai scris inaintea mea ci de faptul ca anumti doctori nu sterilizeaza corespunzator instrumentarul folosit pentru tratarea dintiilor si maselelor si noi ne putem imbolnavi .

afara cu COSTEA !
20.   Pensionare grabnica Costea trimis de
( 7 feb 2008, 18:27:36
mergi la pensie Costea si lasa pe unul tanar cu chef de viata. hahalero !
21.   Cucu trimis de
( 7 feb 2008, 19:31:15
Cucu
21.1  RE: Cucu trimis de
( 7 feb 2008, 23:36:12
bau
22.   Dentistu trimis de
( 7 feb 2008, 20:08:51
mai sunt si alte catastrofe ca gheorghita cu fii lui cei flaminzi care a distrus dantura la multi oameni si putoarea de maglas, niste inputiti
23.   AM FACUT HERPES DE LA O STOMATOLOAGA IN G.ENESCU trimis de
( 7 feb 2008, 20:11:35
SUNT NISTE AVARI STOMATOLOGII,AU ASA NISTE AVERI ,NU-I CAUTA NIMENI CAT CASTIGA DACA PLATESC IMPOZITE PE VENIT.DOAR LA BANII ITALIENILOR LE ESTE GANDUL ,AU NISTE PRETURI EXAGERATE SI CALITATE FFF PROASTA.DE CE NU SE I-AU MASURI ,SA FIE VERIFICATI CA STAU LA PAMANT CU IGIENA SI STERILIZAREA.

TREABA DE PROASTA CALITATE SI BANI MULTI DE NU-SI MAI PERMIT OAMENII CARE LUCREAZA PE SALARII SA AIBA DANTURA.RUSINE,ORAS DE MAFIOTI SI BANI NEGRI!!!!
24.   AFARA CU COSTEA DIN POLICLINICA trimis de
( 7 feb 2008, 21:49:41
DOMNULE COSTEA CAND IESITI LA PENSIE ??? ATAT INSTUMENTARUL FOLOSIT CAT SI CAPACITATIILE DVS SUNT EXPIRATE .SUCEVENII VA POFTESC SA IESITI SI SA LUATI O GURA MERITATA DE AER PE USA DIN DOS DAR DESIGUR CU TOTUL.

25.   EXPIRATUL trimis de
( 7 feb 2008, 21:52:26
DOCTORUL ASTA M-A PURTAT SI PE MINE PE DRUMURI SI MI-A STRICAT SI MAI RAU DANTURA.

IESI AFARA EXPIRATULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
26.   PURTATOR DE VIRUSI trimis de
( 7 feb 2008, 21:55:05
COSTEA ASTA SE GANDESTE NUMAI LA BANI OAMENI BUNI.ASTA STERILIZEAZA CUM SUNT EU ACUM PAPA CEEA CE FOLOSESTE IN CABINETUL LUI.

FUGITI DE VIRUSI !
27.   Revinin forta trimis de
( 7 feb 2008, 21:55:32
legat de articolul cu armele de ieri

35. nu v-am spus? trimis de DETECTIVUL (2008-02-07, 21:54:08)

va ziceam ieri ca monitorul si politia sunt pe o mana. ieri textul de sub fotografia de pe site spunea clar ca sunt armele de la muzeu:"arme de foc ilegale de la un muzeu" , sau ceva de genul asta.. azi l-au schimbat, sa fie mai putin "acuzator". fiindca l-au schimbat, recunosc implicit ca textul de ieri nu era corect, deci nu alea sunt armele de la muzeu. atunci de ce le-au afisat acolo

28.   COSTEA + VIRUSII CABINETULUI trimis de
( 7 feb 2008, 21:58:38
Doctore e timpul sa iti iei bagajele si sa pleci.PENSIONARE PLACUTA ALATURI DE PRIETENII TAI !!!!!!!!!
29.   DR COSTEA NU E SINGURUL trimis de
( 7 feb 2008, 22:01:09
Nu e singurul doctor mai sunt si altii ca el.Aveti grija pe la ce cabinete mergeti si faceti va analizele dupa aceea de hepatita b sau sida caci nu e de gluma.
30.   UN DOCTOR BUN trimis de
( 7 feb 2008, 22:32:26
UN DOCTOR PROST LA IND.2.UN DOCTOR BUN IOANA MOLDOVAN OBCINI

.SI ARABUL E F. BUN.LUCR.CU TEHN. DIN IASI.

31.   MEDICI ADEVARATI trimis de
( 8 feb 2008, 08:43:02
PE ACEASTA CALE TIN SA MULTUMESC DOMNULUI DR. MARTINIUC TIBI CARE A REZOLVAT SITUATIA MEA DENTARA CU UN PROFESIONALISM DESAVARSIT.ACUM MA SIMT EXTRAORDINAR DE BINE SI NU MAI AM NICI O PROBLEMA CU DINTII.DUPA CE AM UMBLAT ANI DE ZILE PE LA TOT FELUL DE DOCTORASI DIN ORAS CU TOT FELUL DE PROBLEME DENTARE IN SFARSIT CU DR. MARTINIUC AM GASIT SI REZOLVAREA LOR.ESTE UN ADEVARAT PROFESIONIST SI UN ADEVARAT MEDIC
32.   DR. MARTINIUC trimis de
( 8 feb 2008, 08:56:33
MULTUMIREA MEA ESTE CA IN SUCEAVA MAI EXISTA SI MEDICI ADEVARATI PRECUM DL. SI DNA. DR. MARTINIUC.DE CE NU POT FI TOTI CA EI CA SA BENEFICIEM SI NOI TOTI DE ACELEASI SERVICII DE CALITATE.EU SUNT F.F.F.F.F.F.F.F.F. MULTUMITA DE DINTII DIN PORTELAN PE CARE MI I-AM FACUT SI POT SPUNE CA NU A FOST O LUCRARE USOARA.SINGURA PROBLEMA CU EI ESTE CA TREBUIE CAM MULT SA ASTEPTI CA SUNT CAM OCUPATI SI ISI TRATEAZA MULTA LUME DINTII LA EI.DAR ,EU VII RECOMAND CU CALDURA
32.1  RE: DR. MARTINIUC trimis de
( 8 feb 2008, 09:53:23
E normal sa nu se bage peste lucrarile altora. Nu poate garanta el pentru o lucrare pe care nu a efectuat-o el. Asa face un stomatolog profesionist.

Eu chiar acum imi fac dantura la Dl.Doctor Tibi Martiniuc si am ceva treaba. Pot sa zic ca nu am nici un repros. Lucreaza foarte atent, e calm si are doar aparatura si materiale de calitate. Il recomand cu toata increderea !
33.   WWW trimis de
( 8 feb 2008, 09:01:37
EU NU SINT ASA MULTUMIT DE MARTINIUC PT CA AM FOST LA EL SAMI FIXEZE NISTE DINTI MAI VECHI SI EL M-A REFUZAT SI MI-A SPUS SA MA DUC LA DENTISTUL CARE MI-A FACUT LUCRAREA SA MIO PUNA INAPOI CA EL NU PUNE LUCRARI FACUTE DE ALTI DENTISTI.CHIAR DACA A VB FRUMOS CU MINE EU M-AM SUPARAT PE EL SI NU O SA MAI DUC NICIODATA ACOLO
34.   !!!!!!!!!!!! ATENTIE !!!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 8 feb 2008, 10:42:02
raman stupefiata sa constat ca in zilelele noastre doctorii stomatologi care castiga atat de bine mai fac si economie nesterilizand instrumentarul folosit si astfel contaminand persoane cu diferite boli.Prin urmare recomand tuturor cetatenilor care au avut interventii stomatologice pana acum sa-si faca urmatoerele analiza si nu glumesc cand spun : ALANINAMINOTRANSFERAZA cat si analiza : Ag HBs (cea care va confirma sau nu ca a-ti fost infectat fara sa stiti de catre medicul stomatolog sau de catre partenerul dvs care a suferit o interventie stomatologica recenta acum 3,6,12 luni sau 1,2,3 ... ani ).
35.   Va mananca invidia trimis de
( 8 feb 2008, 16:19:00
am citit cu atentie toate comentariile de pe forum si nu spun,poate aveti dreptate,dar din vreo 200 de medici stomatologi din suceava,numai de unul va legati!!!ce Dumnezeu!!!!!!!!!!!!este clar ca toate comentariile impotriva lui Costea sant scrise de cei care nu mai incap de el si vor sa-i ia locul!!!!!serios....santeti naivi,cei ce cititi,daca o sa credeti ce spun astia!!!!!pai la cati pacienti are,sau cati a avut,ar trebui sa fie spitalul plin la hepatite si chiar si el ar trbui sa fie bolnav demult!!!!!!!!!!!!!!!de acreditarea cabinetelor ati auzit??de controlul pt sterilizare ati auzit???acestea se fac la toate cabinetele si se da un aviz.cine-l are lucreaza si e sigur ,cine nu,nu!oricum,comentariile sant COPILAROS de tendentioase!!!eu n-am avut treaba cu el sau alt stomatolog din suceava,dar cei ce au scris,vedeti-va de cabinetele voastre si nu mai muriti de grija altuia!!!!
36.   Toata stima si multumiri,DR.COSTEA trimis de
( 8 feb 2008, 17:13:07
ne tratam de ani de zile la dr.Costea,noi,parintii,socrii si fetita de 10 ani.am fost intotdeauna multumiti de tratament,respectati si am trimis la rindul nostru pe altii,vecini,rude.toata lumea a fost multumita.nici unul nu ne-am imbolnavit,iar socrii se trateaza de mai mult de 25 de ani!preturile sint mai mici decit la altii
37.   Sterilizare trimis de
( 9 feb 2008, 11:31:21
in ultimii 5 ani am lucrat la un laborator particular,la sterilizare.inainte de asta,am lucrat mai bine de 10 ani,la sterilizare,in sistemul sanitar de stat.va spun astea,ca sa intelegeti ca am ceva cunostiinte si experienta in ceea ce priveste sterilizarea instrumentarului.sant pacienta dr.Costea de cand eram copil si chiar in clipa de fata,am o lucrare in curs de finalizare.pot sa va spun,cu toata raspunderea si in perfecta cunostiinta de cauza,ca in cabinetul domnului doctor COSTEA sterizarea este efectuata riguros,conform normelor.nu exista nici cel mai mic dubiu ca tratamentul in cabinetul dumnealui se face igienic.STERILIZAREA SE FACE COMPLET,EFICIENT .
38.   NU VA ESTE RUSINE???????????? trimis de
( 9 feb 2008, 11:40:34
DR.COSTEA M-A ASTEPTAT 6 LUNI CU BANII SI VOI IMI SPUNETI CA NUMAI LA BANI SE GINDESTE??????????BAI,FRAIERIL CUM ZICEA UNUL MAI SUS,VA ROADE INVIDIA SI VREA CINEVA SA VINA IN LOCU LUI!!!!! CINE A SCRIS TOATE PORCARIILE ALEA SI CU CUVINTELE ALEA SA=I FIE RUSINE,CA E UNUL SINGUR CARE A SCRIS,NU MAI MULTI!!!ATATA DOAR E RAU,CA TREBUIE SA ASTEPTI MULT LA USA,CA ARE CEI MAI MULTI PACIENTI DIN SUCEAVA.DACA ERA ASA DE RAU,MAI ERA LUME CARE SA ASTEPTE CU ORELE??DE CE LA ALTE CABINETE E ASA DE GOL??MERGETI LA AIA,CA SIGUR O SA FITI MULTUMITI!!!!SI O SA IASA LA PENSIE CIND O SA VREA EL,FRAIERILOR!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui umplut în croissant 4 porţii – 60 minute 2 piepţi de pui500g aluat de foitaj400g ciuperci pleurotus proaspete1 căţel de usturoi100ml ulei1 leg. pătrunjel1 ou± sare, piper 1. Toacă mărunt ciupercile pe care le-ai curăţat şi spălat.... Citeşte