Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2008 - Anul XIII, nr. 31 (3712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Borcea spune că Dinamo a încasat 1,3 milioane de euro din transferuri şi a cheltuit 4 milioane

Joi, 7 Februarie 2008 (19:14:07)

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, vineri, la plecarea spre cantonamentul din Antalya al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, că gruparea "alb-roşie" a încasat în această iarnă 1,3 milioane de euro din transferuri şi a cheltuit patru milioane pentru achiziţii de jucători.
  "Ştiţi că nu vorbesc despre transferuri până nu se rezolvă. Toţi jucătorii pe care i-am vrut, i-am luat. Cred că suma pe care am investit-o noi, nu a investit-o nimeni. Am luat un milion pe Radu şi 300.000 de Claudiu şi am investit peste 4 milioane. Vrem să redevenim Dinamo care câştiga tot şi pe oriunde", a declarat Borcea.

Conform declaraţiilor conducerii clubului Lazio Roma, fundaşul Ştefan Radu a fost împrumutat în această iarnă pentru suma de 1,2 milioane de euro, până la finalul sezonului, urmând ca gruparea italiană să se decidă dacă îl va transfera pentru suma totală de 5,4 milioane de euro. Presa germană a notat că atacantul Claudiu Niculescu a fost transferat la MSV Duisburg pentru 500.000 de euro. Dinamo i-a achiziţionat în această iarnă pe Gabriel Torje de la Poli Timişoara, Nino Pekarici de la Vojvodina Novi Sad, Marko Zorici de la Genclerbirligi şi Osvaldo Miranda de la Gimnasia de Jujuy.

Oficialul dinamovist spune că transferul argentinianului Osvaldo Miranda este ultimul în această pauză competiţională. "Amicalele sunt pentru a forma o echipă competitivă şi pentru a se găsi primul 11. Miranda este ultimul transfer, pentru că săptămâna următoare începe campionatul. În momentul de faţă avem lotul complet. În acest moment Dinamo are lotul pe care ni-l dorim", a mai spus Borcea.

Preşedintele dinamovist crede că George Copos nu va vinde acţiunile pe care le deţine la FC Rapid: "Cred că domnul Copos va rămâne la Rapid. Rapid are nevoie de Copos şi Copos are nevoie de Rapid".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Borcea spune că Dinamo a încasat 1,3 milioane de euro din transferuri şi a cheltuit 4 milioane.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borcea spune că Dinamo a încasat 1,3 milioane de euro din transferuri şi a cheltuit 4 milioane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui umplut în croissant 4 porţii – 60 minute 2 piepţi de pui500g aluat de foitaj400g ciuperci pleurotus proaspete1 căţel de usturoi100ml ulei1 leg. pătrunjel1 ou± sare, piper 1. Toacă mărunt ciupercile pe care le-ai curăţat şi spălat.... Citeşte