Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2008 - Anul XIII, nr. 31 (3712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În linie dreaptă

Controale fulger în tot judeţul pentru stârpirea piraţilor

Joi, 7 Februarie 2008 (17:17:55)
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Agenţia Rutieră, Garda Financiară, Direcţia Finanţelor Publice, Registrul Auto Român, Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Primăria Municipiului Suceava au semnat, joi, un protocol pentru demararea unor controale fulger, care vor fi organizate unul după altul până la finele anului, scopul final fiind descurajarea celor care fac ilegal transport de persoane.
Mesajul poliţiştilor a fost că de acum încolo piraţii vor avea foarte multe amenzi de plătit, acţiunile intense de control urmând a fi menţinute atâta timp cât va fi nevoie.
Iulian Angheluş, directorul Agenţiei Rutiere Suceava, iniţiatorul acestui protocol comun de colaborare, a vorbit despre multiplele aspecte negative ale pirateriei.
În afara laturii economice -piraţii nu dau nici un leu la stat şi le fură clienţii celor funcţionează legal, Angheluş a amintit despre riscurile mari la care se expun clienţii piraţilor, adesea starea tehnică a maşinilor folosite de aceştia fiind precară, în timp ce nici unul dintre şoferi nu are control psihologic la zi sau asigurare pentru călători.
„Pentru un leu în plus ori pentru zece minute câştigate, sucevenii riscă enorm urcându-se în maşinile piraţilor. Sperăm ca acest protocol şi demararea acţiunilor fulger să aibă ca efect măcar diminuarea fenomenului pirateriei”, a declarat Iulian Angheluş.
Prin aceste acţiuni repetate, care au rolul de a-i scoate măcar pe anumite perioade pe piraţi de pe trasee, se speră ca aceştia să nu mai obţină un profit atât de mare de pe urma curselor pe care le fac, şi să fie nevoiţi astfel să-şi caute o altă sursă de venit.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controale fulger în tot judeţul pentru stârpirea piraţilor.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Controale fulger în tot judeţul pentru stârpirea piraţilor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Piratii sunt salvatori trimis de
( 7 feb 2008, 19:07:59
Foarte frumoase si bune aceste actiuni de stirpire a pirayeriei auto. Dar v-ati gindit ca pentru multe calatori aceste curse sunt adevarata salvare? Sunt trasee pe care nu circula decit curse rapide, care au pretentie de intercity. Pentru cineva care vrea sa ajunga de la Draguseni la suceava, calatoria se transforma intr-o adevarata aventura. Te trezesti pe la 5.30 dimineata, la 6.30 te postezi in statia aferenta localitatii si astepti sa vina minunatele microbuze Intertrans. Si trece primul, si al doilea, al treilea op[reste, dar cum nu prea ai tehnica necesara sa deschizi portiera culiusanta ramii ca prostul in statie. In sfirsit opreste al patrulea microbuz si un spilcuit parfumat iti adreseaza trei cuvinte si un kil de dispret de parca ai fi ciumat. Vai de al de nu merge la Suceava sau cel putin la Falticeni. Incepe potopul gen ...asta e cursa rapida ...de ce nu asteptati locala, care locala afost eliminata de concurenta pe care o practica firma de care aapartine spilcuitul.
2.   Piratii sunt salvatori, cap.II trimis de
( 7 feb 2008, 19:19:17
ajungi cu chiu cu vai la destinatie. Iti rezolvi problemele si vii in autogara, dar numai pe considerentul ca este loc pentru toti, pentru ca incepe chinul. Spre Draguseni, numai Intercity (Suceava -Iasi). Aici te intimpina un buldog pe nume Marcel, Nea Marcel, care iti spune clar ca nu ai ce cauta in masina; mai intii rezervarile si asa mai departe. Si pleaca primul micro fara tine, si al doilea, si al treilea si te lasi pagubas, strabati drumul(pe jos sau cu taxiul) pina la Metro si acolo te simti Dumnezeu cind te vezi urcat intr-o masina pirat alaturi de alti 4 indivizi. Ajungi in Falticeni, la BCR si de acolo pe jos pina in bariera, unde mai stai vreo doua ore ca sa gasesti un alt pirat care sa te duca acasa. Ajungi in satul de bastina pe la orele 16-17, flamind, rupt de oboseala si incepi sa te gindesti cu drag la sfinti, cruci si anafura, chestii sfinte pe care le trimiti tot cu drag cui se nimereste. Asa ca , Domnule Anghelus, de fapt :Cine sunt adevaratii pirati?
3.   Ingrijorare trimis de
( 8 feb 2008, 10:54:53
Dupa mine nu veniti ca n-aveti sanse. Plecati dupa basel ca ala e pirat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui umplut în croissant 4 porţii – 60 minute 2 piepţi de pui500g aluat de foitaj400g ciuperci pleurotus proaspete1 căţel de usturoi100ml ulei1 leg. pătrunjel1 ou± sare, piper 1. Toacă mărunt ciupercile pe care le-ai curăţat şi spălat.... Citeşte