Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2008 - Anul XIII, nr. 31 (3712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Piept de pui umplut în croissant

4 porţii – 60 minute

  • 2 piepţi de pui
  • 500g aluat de foitaj
  • 400g ciuperci pleurotus proaspete
  • 1 căţel de usturoi
  • 100ml ulei
  • 1 leg. pătrunjel
  • 1 ou
  • ± sare, piper

1. Toacă mărunt ciupercile pe care le-ai curăţat şi spălat. Toacă mărunt şi usturoiul.

2. Pune ciupercile tocate într-o tigaie împreună cu uleiul, usturoiul şi pătrunjelul tocat şi căleşte-le 15 minute

3. Pieptul de pui curăţat de pieliţe, spălat  şi scurs de apă, taie-l, astfel încât în fiecare bucată de piept să poţi pune umplutura.

4. Pune în fiecare bucată de piept câte 2 linguri de ciuperci călite şi condimentează cu sare şi piper.

5. Întinde foitajul într-o foaie de 3-4 mm, apoi tai-o pe lung în 4 fâşii de circa 3-4 cm. Înfăşoară câte o bucată de piept în fiecare fâşie de aluat.

6. Unge cornurile cu ou bătut, apoi pune-le într-o tavă mai mare stropită cu apă şi coace-le în cuptorul încins, la foc potrivit, circa 40 de minute.

7. Pieptul de pui umplut în croissant se serveşte cald cu garnitură de soté de legume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piept de pui umplut în croissant.
 Vizualizări articol: 8503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piept de pui umplut în croissant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui umplut în croissant 4 porţii – 60 minute 2 piepţi de pui500g aluat de foitaj400g ciuperci pleurotus proaspete1 căţel de usturoi100ml ulei1 leg. pătrunjel1 ou± sare, piper 1. Toacă mărunt ciupercile pe care le-ai curăţat şi spălat.... Citeşte