Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 60 (7061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furt cu violență

Polițiștii au prins un tâlhar care a terorizat o copilă de 11 ani, în Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorul unei tâlhării comise asupra unei fete în vârstă de 11 ani, pe o stradă din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost prins și reținut în arest de polițiștii suceveni. Este doar una dintre faptele de tâlhărie sesizate în ultimele zile în Burdujeni, victime fiind copii sau femei, iar atacurile fiind date după lăsarea întunericului.

Luni, 11 martie, în continuarea cercetărilor privind  o faptă de tâlhărie calificată comisă pe 5 martie, polițiștii suceveni l-au identificat pe Ilie Cătălin Anton, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava.

Din cercetările judiciariștilor suceveni rezultă că minora în vârstă de 11 ani, din municipiul Suceava, se deplasa, în seara zilei de 5 martie, în jur de ora 21.00,  pe drumul care face legătura între strada Aurora și strada Tineretului (prelungirea străzii Muncii) și a fost acostată de un tânăr care a ieșit de după o mașină și care a tras-o în apropierea unui gard, cerându-i banii și telefonul mobil. Autorul a buzunărit-o pe minoră, amenințând-o cu bătaia. El i-a găsit în buzunar suma de 7 lei, dar și telefonul mobil. Norocul minorei a fost că o femeie ieșită la geamul unui apartament a strigat la autor, moment în care atacatorul a fugit. El a dispărut doar cu suma de 7 lei. Chiar dacă prejudiciul este infim, modul în care a fost comisă fapta denotă violență.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, care s-a  concretizat prin punerea sub acuzare a tânărului amintit și reținerea acestuia în arestul poliției județene.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Tot săptămâna trecută, pe 7 martie, în jur de 19.30, o femeie care mergea spre casă, în zona Şcolii Nr. 11 din Burdujeni, a fost urmărită şi atacată de un bărbat, pe casa scării. Individul a vrut să-i smulgă geanta, dar femeia s-a apărat şi a început să ţipe. Individul i-a pus mâna la gură, încercând să o oprească, moment în care femeia l-a muşcat. Atacatorul a renunţat în cele din urmă, nu înainte de a o lovi pe femeie şi de a-i provoca leziuni.

Din informațiile noastre, mai există și alte plângeri asemănătoare privind fapte de tâlhărie sau de tentativă de tâlhărie.

Tot recent, la finele săptămânii trecute, trei minori de etnie romă din Șcheia au urmărit un bătrân în vârstă de 90 de ani și l-au atacat în scara unui bloc din cartierul George Enescu. Bătrânul a fost îmbrâncit și i s-a furat portofelul în care avea 7000 de lei, dar și mai multe documente, inclusiv un card pe care avea peste 2.000 de lei. Autorii au fost prinși după ce un polițist aflat în timpul liber a observat, la un magazin din Șcheia, un minor de etnie romă care face cumpărături cu un card cu sistem contactless. Dus la poliţie şi audiat, minorul în vârstă de 14 ani, care provine din una dintre familiile problemă din Şcheia – Rîpă, a recunoscut comiterea faptei de tâlhărie asupra bătrânului de 90 de ani. La scurt timp au fost identificaţi şi ceilalţi doi autori, încă unul în vârstă de 14 ani și unul de 16 ani.
Cei trei minori sunt cercetați deocamdată în stare de libertate, având răspundere penală limitată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au prins un tâlhar care a terorizat o copilă de 11 ani, în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii au prins un tâlhar care a terorizat o copilă de 11 ani, în Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei