Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 60 (7061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Încă nu s-a inventat Bancu cu VARu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că pe mulți ne-a dus gândul la Kimpembé când am văzut hențul lui Bancu în Craiova-Astra. De data asta, fără VAR, a rămas cum a vrut centralul și cum a vrut Centralul din Bănie (presupun că vă amintiți denumirea de pe vremea lui Domozină). Deși rezultatul de 0-1 o păstrează la distanță, Astra rămâne o echipă respectabilă. Nu a avut forța de a învinge de două ori la rând la Craiova, însă egalul chiar i-a stat la îndemână, dovadă și penalty-ul neacordat. Nu m-aș hazarda să afirm că i-a lipsit Alibec, acesta e imprevizibil cam în genul Kyrgios (care a pierdut când a dat peste un jucător inteligent precum Kohlschreiber, care l-a trecut prin toată gama de lovituri). Ne vom lămuri etapa viitoare, cu FCSB. De partea cealaltă, Craiova i-a adus supervizor lui Mangia, pe Sorin Cârțu, și n-ar fi exclus ca italianul să sară brusc din schemă dacă nu pune ceva pe masă din meciurile succesive cu FCSB și CFR.

Surpriza adevărată, suculentă și, aș îndrăzni să spun, bine-venită pentru cei care apreciază spectacolul sportiv s-a produs pe Arena Națională. Să mă tot înșel în privința celor de la FCSB, despre care continui să cred că are lot de locul 1, dar ceva (și știm noi ce) viciază acest lucru. Îi dau dreptate lui Hagi că gazdele au produs mai mult fotbal, și-au creat suficiente ocazii ca măcar să nu piardă acest meci, dar băieții săi, în frunte cu juniorul și cu Băluță (ce intervenție, cât un gol!), au fost mai uniți și au regăsit acea calitate care le lipsise tot anul.

Dacă am pomenit de VAR, atunci trebuie să povestim puțin despre meciul Valladolid-Real Madrid. Ei bine, în primele 30 de minute gazdele au avut timp să rateze un penalty (execuție peste poartă), să înscrie un gol anulat de VAR pentru ofsaid, să mai înscrie încă un gol anulat pentru ofsaid, de data asta sistemul VAR doar confirmând decizia luată pe teren, și în cele din urmă să deschidă scorul! Mai în glumă, mai în serios, jucătorii lui Valladolid au fost storși emoțional de această dramoletă, astfel că de acum încolo a mai punctat concret doar Realul. Varane a egalat până la pauză, apoi Benzema a făcut rapid dubla (un gol din penalty), iar Modric a închis tabela, nu înainte ca brazilianul Casemiro să fie eliminat. Pentru niciunul dintre aceste evenimente n-a mai fost nevoie de intervenția VAR. Poate mai important decât această victorie este faptul că Zidane a revenit la echipă. S-a întors pe cal alb, având la dispoziție aproape o treime de sezon fără presiune pentru a-l pregăti pe următorul. Plus buget uriaș de achiziții la vară. Ce și-ar fi putut dori mai mult?!

Cât privește turneul de la Indian Wells, am văzut cum norul negru de pe munte s-a lăsat spre deșert și a oprit după câteva mingi meciul dintre Djokovic și Kohlschreiber. Dar până atunci, în creierii nopții, apucasem să văd un meci perfect precum cubul lui Nichita, adică fără un colț, între promițătorul Auger-Aliassime și titirezul Nishioka, în care fiecare l-a avut în mână pe celălalt și l-a scăpat. Simona abia ce va fi jucat aseară al doilea meci, cu Vondrousova, abia apoi ar începe greul, dacă nu-i va fi fost greu cu ușorul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă nu s-a inventat Bancu cu VARu.
 Vizualizări articol: 1307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Încă nu s-a inventat Bancu cu VARu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei