Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 60 (7061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Reduceri de preţ

Promoţii la bijuteriile din aur şi argint, inclusiv la verighete, în magazinele Stil Biju, în perioada 13 – 20 martie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pornită ca o afacere de familie în urmă cu mai mult de 20 de ani, brandul Stil Biju a înnobilat mii de femei şi bărbaţi din întreg judeţul şi nu numai, impunându-se pe piaţa suceveană de profil datorită calităţii şi portofoliului foarte variat de produse.

În perioada 13 – 20 martie, cele trei magazine din reţeaua Stil Biju vin în întâmpinarea clienţilor cu reduceri de preţ la toată gama de bijuterii din aur şi argint.

Promoţia vizează şi colecţiile de verighete, tinerii care se pregătesc să facă marele pas putând alege dintr-un portofoliu de peste 1.000 de modele de verighete, care cuprinde inclusiv noile colecţii lansate în 2019.

„Aşteptăm clienţii în cele trei magazine ale noastre, de pe 13 martie până pe 20 martie, pentru că reducerile de preţ vor fi aplicate la toată gama de bijuterii, fie că vorbim de bijuterii din aur alb, galben sau roz, bijuterii de argint, cu sau fără pietre preţioase sau semipreţioase. Cât despre verighete, îi aşteptăm pe tinerii care nu s-au putut decide la târgurile de nunţi la care am fost prezenţi din luna februarie să ne calce pragul şi să facă cea mai bună alegere”, a transmis Mihaela Andronic, reprezentanta brandului Stil Biju.

Aceasta a mai arătat că verighetele se pot achiziţiona de pe stoc sau la comandă, clienţii putând opta atât pentru modele simple, clasice, dar şi pentru modele cu un design imprevizibil, combinaţii de metale preţioase sau pietre. Mai mult de atât, la cererea clientului, Stil Biju poate personaliza, grava sau poate executa verighete după un model dorit.

„Atât pentru inelele de logodnă, cât şi pentru verighete, preferinţele clienţilor sunt foarte variate, nu urmează neapărat anumite tendinţe clare. Tocmai de aceea avem la raft modele pentru toate gusturile, începând de la cele clasice, până la modele mai avangardiste, mai complicate, antistres etc. Aurul alb şi roz este poate o direcţie spre care se orientează mulţi tineri în ultima perioadă, dar nu este o regulă”, a mai punctat Mihaela Andronic.

Un aspect foarte important evidenţiat de aceasta este posibilitatea celor de la Stil Biju de a efectua verighete şi pentru cuplurile care sunt presate de timp şi pentru care se pot executa verighetele într-un interval de doar o săptămână.

Colecţiile de inele de logodnă şi verighete sunt completate de zeci de modele de lanţuri, brăţări, pandantive, cercei, broşe, accesorii care nu se demodează niciodată, simple sau încrustate cu pietre.

Modelele de bijuterii din portofoliul firmei pot fi consultate şi pe www.stilbiju.ro sau pe pagina de facebook (https://www.facebook.com/Stil-Biju-233907243328958/).

 

Un an de la inaugurarea magazinului din centrul municipiului

Reţeaua Stil Biju este alcătuită din trei magazine, care au program zilnic: în laterala Casei de Cultură (Ștefan cel Mare, nr. 20 A); cel din incinta Shopping City Suceava, intrarea dinspre Decathlon; şi cel din centrul municipiului Suceava, de la parterul Hotelului Central (Nicolae Bălcescu, nr. 4).

Magazinul de la parterul Hotelului Central a fost inaugurat în urmă cu un an de zile, fiind un spaţiu modern, configurat practic şi primitor.

Tot în centru, lângă magazinul din laterala Casei de Cultură, funcționează și un atelier unde clienții pot solicita retușuri, reparații, modificarea mărimii unei bijuterii, ajustări etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Promoţii la bijuteriile din aur şi argint, inclusiv la verighete, în magazinele Stil Biju, în perioada 13 – 20 martie.
 Vizualizări articol: 3067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Promoţii la bijuteriile din aur şi argint, inclusiv la verighete, în magazinele Stil Biju, în perioada 13 – 20 martie3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei