Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 60 (7061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curse aeriene

Wizz Air a introdus zboruri din Suceava spre Germania, pe aeroportul München-Memmingen

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că Wizz Air a introdus noi curse aeriene din Suceava către Germania, pe aeroportul din Memmingen/Munich West. Gheorghe Flutur a precizat că zborurile către Germania vor începe să fie operate de pe data de 17 iunie 2019, biletele fiind puse deja în vânzare pe site-ul Wizz Air.

„Este o veste foarte bună, extrem de importantă, pe care pot să o anunţ de aici de la Graz, unde suntem cu o delegaţie a judeţului Suceava. Se introduc zboruri de la Suceava spre Germania, pe aeroportul din Memmingen. Cursele, cu o frecvenţă de 3 zboruri pe săptămână, luni, miercuri şi vineri, se introduc începând cu data 17 iunie şi vor fi operate de compania Wizz Air”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că acest lucru are loc după demersurile începute anul trecut de Consiliul Judeţean Suceava, în cadrul acţiunilor desfăşurate în cadrul parteneriatului cu Regiunea Schwaben.

„Nu aveam curse spre Germania, spre centrul Europei. Acum Suceava este legată de cea mai dezvoltată zonă a Germaniei, Bavaria şi Bad Wurtenberg. De la aeroportul Memmingen, situat la 100 de kilometri de Munchen şi la 100 de kilometri de Stuttgart, se poate ajunge foarte uşor în sudul Germaniei şi sunt conexiuni cu toată Germania, dar şi cu Austria sau Elveţia”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Ieri, imediat după introducerea noilor curse spre Germania pe site-ul Wizz Air, preţurile pentru un zbor de la Suceava la Memmingen erau de la 99 de lei. Noile curse aeriene vor decola de la Memmingen la ora 10:20 şi vor ateriza la Suceava la 13:24. Zborurile din Suceava vor decola de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la ora 13:55 şi vor ateriza la Memmingen la ora 15:10.

Flutur a mai adăugat că vestea bună de ieri este completată de depunerea proiectului tehnic pentru realizarea noului terminal al Aeroportului "Ștefan cel Mare” Suceava.

 

Germania este a treia ţară în reţeaua Wizz Air de pe Aeroportul Suceava, după Marea Britanie şi Italia

Tot în cursul zilei de ieri, compania Wizz Air a anunţat în mod oficial, printr-un comunicat de presă, lansarea noilor zboruri din Suceava către Memmingen, dar şi a unui nou zbor din Sibiu către Germania. În comunicat se precizează că pentru Suceava, noua rută către München Memmingen reprezintă prima legătură cu Germania, oferind astfel noi oportunităţi de călătorie la preţuri reduse în această parte a Europei. Astfel, Germania devine cea de-a treia ţară în reţeaua Wizz Air de pe aeroportul din Suceava, după Marea Britanie (Londra Luton) şi Italia, la Roma, Milano şi Bologna.

„Suntem încântaţi să extindem reţeaua noastră din România cu două rute interesante către Germania, de la Sibiu şi Suceava către Baden-Baden şi München Memmingen. Cele mai noi rute subliniază angajamentul nostru de a dezvolta reţeaua regională Wizz şi de a aduce o varietate de oportunităţi de călătorie la preţuri reduse, atât pentru pasagerii noştri români care doresc să viziteze Germania, cât şi pentru turiştii germani interesaţi să descopere cele mai populare regiuni din România: frumoasa Bucovina şi Sibiul, unul dintre cele mai importante centre culturale. Suntem încrezători că noile noastre servicii vor consolida în continuare legăturile de afaceri şi de agrement dintre Germania şi România şi echipa noastră prietenoasă aşteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul uneia dintre aeronavele noastre moderne şi noi", a declarat directorul de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois.

Memmingen este un oraş ce oferă multiple perspective de petrecere a timpului. Acesta are peste 150 de restaurante, cafenele şi baruri pentru toate gusturile. Muzeele, expoziţiile şi teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul oraşului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piaţa de Crăciun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air a introdus zboruri din Suceava spre Germania, pe aeroportul München-Memmingen.
 Vizualizări articol: 2705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Wizz Air a introdus zboruri din Suceava spre Germania, pe aeroportul München-Memmingen3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei