Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 60 (7061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir îi acuză de ipocrizie „în formă agravată” pe liderii politici care se lipesc de protestul lui Ştefan Mandachi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, îi acuză de ipocrizie pe liderii politici suceveni care se declară solidari cu protestul omului de afaceri Ştefan Mandachi prin care solicită construcţia de autostrăzi în judeţ şi în zona Moldovei. „Politicieni precum Ion Lungu, Gheorghe Flutur, Alexandru Băişanu şi Cătălin Nechifor dau dovadă de o ipocrizie în formă agravată în încercarea lor de a câştiga electoral de pe urma unui demers lăudabil al Suceveanului Ştefan Mandachi. Aceste penibile încercări riscă să deturneze şi să pervertească acest demers civic.  Lungu, Flutur, Băişanu şi Nechifor nu sunt în măsură să se alăture unui demers îndreptat inclusiv împotriva lor”, a declarat Dan Ioan Cuşnir. El consideră că iniţiativa antreprenorului Ştefan Mandachi a generat mai multe fenomene în viaţa politică din România „şi vom vedea cum va evolua dezbaterea publică sau dacă se va resimţi un impact real”. Cuşnir este convins că Ştefan Mandachi a reuşit, printre altele, să scoată la vedere „mizerie politică prin tentativele unor politicieni precum Ion Lungu, Gheorghe Flutur, Alexandru Băişanu sau Cătălin Nechifor de a deturna ideea fundamentală”.

Dan Ioan Cuşnir a mai declarat că Suceava are printre cele mai distruse drumuri din România, o strategie inexistentă de construcţie şi reabilitare de şosele şi un program anemic de asfaltare. „Cum îşi permit Ion Lungu şi Gheorghe Flutur să adere la acest demers având în vedere faptul că prestaţia lor în administraţia locală este una mizerabilă?”, se întreabă liderul PSD Suceava. El a subliniat faptul că spiritul real al acestei mişcări nu este limitat strict la autostrăzi, ci se referă, de fapt, la infrastructură în sens larg. „Aceşti politicieni depăşiţi de vremuri nu vor mai păcăli pe nimeni, pentru că încercarea lor de a se alătura valului pentru a-şi creşte capitalul de imagine este de fapt o jalnică tentativă de exonerare de răspundere. Încearcă mişeleşte să inducă ideea că <alţii sunt responsabili pentru lipsa autostrăzilor>. Nimic mai fals! Şi ei sunt o parte din problemă”, a spus Dan Ioan Cuşnir.

El a precizat că personal a promovat clipul „România vrea autostrăzi” realizat de Ştefan Mandachi, deoarece crede ferm că singura soluţie pentru dezvoltare sunt infrastructura şi educaţia, iar orice altceva e o consecinţă a celor două. „Eu însă nu am fost primar, nu am avut nici o funcţie în care să administrez direct bani publici. Chiar dacă sunt afiliat politic, până una alta, sunt un cetăţean plătitor de taxe şi un tată care nu găseşte argumente valabile pentru a convinge copiii să nu emigreze”, a încheiat Dan Ioan Cuşnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir îi acuză de ipocrizie „în formă agravată” pe liderii politici care se lipesc de protestul lui Ştefan Mandachi.
 Vizualizări articol: 2275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 9 voturi
Dan Ioan Cuşnir îi acuză de ipocrizie „în formă agravată” pe liderii politici care se lipesc de protestul lui Ştefan Mandachi2.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei