Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 60 (7061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victime

Patru pietoni, răniţi unul după altul în accidente, în aceeaşi zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru pietoni au fost răniţi în accidente rutiere petrecute în aceeaşi zi pe raza judeţului Suceava. Două dintre accidente s-au soldat cu leziuni grave pentru pietoni. Ziua de luni, 11 martie, la care facem referire, demonstrează încă o dată că pietonii cad foarte des victime în accidente în judeţul Suceava, fapt demonstrat şi de statisticile din anii precedenţi.

Şirul de accidente cu pietoni din ziua de 11 martie a început dimineaţă, în jurul orei 7.50, pe strada Calea Burdujeni din municipiul Suceava. Din cercetările poliţiştilor rezultă că un şofer în vârstă 28 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui Ford, la trecerea de pietoni din dreptul pieţei din Burdujeni, a surprins-o şi accidentat-o pe o femeie de 31 de ani, ce traversa drumul regulamentar. Victima nu a suferit leziuni grave, au transmis poliţiştii, iar şoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Nu la fel de uşor a fost accidentul petrecut în jurul orei 9.00, pe o stradă din comuna Marginea. Conform anchetei preliminare a poliţiei, o femeie în vârstă de 41 de ani, aflată la volanul unui autoturism marca VW, a efectuat un viraj la stânga necorespunzător, fără a ocoli centrul imaginar al intersecţiei, cauză din care a pătruns pe sensul opus de mers şi a acroşat cu partea stânga a maşinii o localnică în vârstă de 55 de ani, pieton. Femeia accidentată de maşină a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu mai multe traumatisme şi fractură de gambă dreaptă.

Şirul accidentelor a continuat luni seară, în jurul orei 19.10, pe DJ 209D, pe raza comunei Dărmăneşti. Un şofer în vârstă de 42 de ani, din localitate, aflat la volanul unei autoutilitare Iveco, l-a accidentat pe un bătrân în vârstă de 69 de ani, care se deplasa pe partea dreaptă a drumului, având în vedere sensul maşinii.

Bărbatul de 69 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean cu leziuni multiple: traumatism cranian cu pierderea cunoştinţei, traumatism toraco-abdominal şi traumatism de coloană lombară, rămânând internat pe secţia de Neurochirurgie.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs accidentul.

În fine, luni seară, la 20.30, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Salcea, care se deplasa ca pieton pe lângă o bicicletă, pe strada Cuza Vodă, în municipiul Suceava, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără a se asigura, fiind acroşat de un autoturism Opel condus de un şofer în vârstă de 66 de ani, din Bucecea - Botoşani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, precizează poliţia. 

Un alt accident în care a fost rănit un pieton a avut loc ieri, pe trecerea de pietoni de lângă staţia Bancă din municipiul Suceava. O fată a fost accidentată pe locul marcat, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spital. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru pietoni, răniţi unul după altul în accidente, în aceeaşi zi.
 Vizualizări articol: 1075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru pietoni, răniţi unul după altul în accidente, în aceeaşi zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei