Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 60 (7061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contrabandă

Bărbat ajuns în arest, după ce a fost prins transportând 200 de cartușe de țigări fără acte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a ajuns în arestul IPJ Suceava,  după ce a fost prins transportând 200 de cartuşe de ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete fără acte a fost confiscată, fiind reținut și autoturismul cu care bărbatul a efectuat transportul.

Descoperirea a fost făcută de polițiștii Secției de Poliție Rurală Vatra Dornei, care luni seara, în jurul orei 23.40, au oprit în trafic, pe DN 17, în comuna Iacobeni, un autoturism condus de un bărbat de 37 ani, din comuna Ilia, judeţul Hunedoara. În urma verificării interiorului autoturismului, în portbagajul acestuia au fost găsite 40.000 de bucăți de țigarete de proveniență extracomunitară, fără documente de proveniență a mărfii. Țigările, în valoare de aproximativ 22.000 de lei, au fost ridicate și introduse în camera de corpuri delicte a Poliției Municipiului Vatra Dornei, iar autoturismul a fost indisponibilizat. În urma audierilor, polițiștii au dispus reținerea bărbatului de 37 ani cu ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava. În cursul zilei de marți, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au luat decizia cercetării în continuare a bărbatului pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

Acesta este al doilea caz de contrabandă înregistrat în ultima perioadă, în care autorul a fost reținut după gratii, după ce la data de 8 martie, în bagajele unui tânăr de 29 de ani care se deplasa spre Marea Britanie au fost găsite 40.000 de țigări de contrabandă. Autorul a fost atunci și el reținut după gratii, fiind cercetat în continuare pentru comiterea aceleiași infracțiuni de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat ajuns în arest, după ce a fost prins transportând 200 de cartușe de țigări fără acte.
 Vizualizări articol: 1372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bărbat ajuns în arest, după ce a fost prins transportând 200 de cartușe de țigări fără acte1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei