Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 60 (7061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Flutur face un apel la toţi parlamentarii suceveni să susţină amendamentele PNL pentru construcţia de autostrăzi şi drumuri expres

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut un apel către toţi parlamentarii suceveni să susţină amendamentele liberalilor la Legea bugetului de stat pentru 2019 cu privire la construcţia de autostrăzi şi drumuri expres în judeţ şi în regiunea Moldovei. Gheorghe Flutur a reamintit faptul că parlamentarii PNL de Suceava au depus amendamente la legea bugetului de stat atât pentru construirea drumului expres Siret – Suceava – Bucureşti, cât şi pentru autostrada Moldova – Ardeal. „Fac un apel către parlamentarii din judeţul Suceava, indiferent de culoarea politică, ca la discuţiile pe Legea bugetului de stat să susţină amendamentele PNL, inclusiv cele pentru realizarea de drumuri de mare viteză, drumuri expres şi autostradă. De asemenea, fac apel către aceştia să convingă Guvernul de la Bucureşti că şi judeţul Suceava, regiunea Moldova, are nevoie de autostrăzi”, a declarat Flutur.

Întrebat dacă susţine protestul „România vrea autostrăzi”, iniţiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, Gheorghe Flutur a spus că atât el, cât şi toţi primarii liberali sunt alături de această iniţiativă, „pentru că nouă chiar ne pasă”. „Salutăm această iniţiativă, aşa cum salutăm orice iniţiativă care poate să sensibilizeze guvernarea PSD în vederea construirii de autostrăzi în Moldova. Din păcate, de fiecare dată demersurile noastre s-au izbit de un zid de netrecut al Guvernului de la Bucureşti”, a precizat preşedintele liberal al Consiliului Judeţean Suceava.

Reamintim că omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a anunţat că din banii săi a construit, în mod simbolic, primul metru de autostradă din regiunea Moldovei. Ștefan Mandachi a spus că acest prim metru de autostradă, construit în Suceava, va fi inaugurat în data de 15 martie, la ora 15:00. De asemenea, el a anunţat că tot ca formă de protest faţă de lipsa de implicare a autorităţilor centrale în construcţia de autostrăzi, în data de 15 martie, tot de la ora 15:00, va suspenda timp de 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează. El a lansat o provocare către toţi oamenii de afaceri din România, dar şi către persoane fizice, să-i urmeze exemplul şi să suspende activitatea timp de 15 minute, la aceeaşi dată şi la aceeaşi oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur face un apel la toţi parlamentarii suceveni să susţină amendamentele PNL pentru construcţia de autostrăzi şi drumuri expres.
 Vizualizări articol: 1391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur face un apel la toţi parlamentarii suceveni să susţină amendamentele PNL pentru construcţia de autostrăzi şi drumuri expres3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei