Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 60 (7061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Măsuri de siguranţă

Primăria Suceava a demarat lucrările de semaforizare a 22 de treceri de pietoni, de pe traseul viitoarelor sensuri unice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Semaforizarea trecerii de pietoni de la Catedrala de pe Mărăşeşti, în dreptul blocului Bebeluşul, lucrare demarată săptămâna trecută, este prima dintr-un proiect amplu, de semaforizare a tuturor trecerilor de pietoni de pe traseul principal stabilit pentru implementarea sensurilor unice.

„Amplasarea semaforului de la Catedrală este o lucrare contractată de anul trecut, dar în total vom semaforiza 22 de treceri de pietoni de pe bulevardele principale de pe traseul sensurilor unice stabilite prin proiectul adoptat anul trecut. Lucrările la celelalte semafoare pentru trecerile de pietoni vor putea fi executate după aprobarea bugetului”, a explicat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Toate cele 22 de treceri de pietoni semaforizate vor fi acţionate prin apăsare de buton,   precum cele existente deja în mai multe zone (ex. Centru), vor fi sincronizate între ele pe principiul „undă verde” şi pot fi controlate de la distanţă, de la un punct de comandă din cadrul Primăriei Suceava.

Semaforizarea celor 22 de treceri de pietoni de pe cele două direcţii principale de mers, cea de dus - dinspre Staţiunea de Cercetări – Spitalul de Urgenţă - Primărie - Tribunal - Parcul Central - Giratoriu parcare subterană, precum şi cea de întors - str. Petru Rareş (Piaţa Mare) - Autogară – Cinema Modern - Catedrală - Nordic - Lidl – OMV, este un pas înainte spre implementarea sensurilor unice stabilite de specialişti şi aprobate de principiu de Consiliul Local Suceava, cu menţiunea că vor fi puse în aplicare mai târziu, când problema blocajelor de trafic va deveni mai „arzătoare”, astfel încât să nu mai fie mulţi potrivnici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava a demarat lucrările de semaforizare a 22 de treceri de pietoni, de pe traseul viitoarelor sensuri unice.
 Vizualizări articol: 2749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Primăria Suceava a demarat lucrările de semaforizare a 22 de treceri de pietoni, de pe traseul viitoarelor sensuri unice2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei