Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 60 (7061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Gheorghe Flutur a iniţiat demersurile pentru deschiderea de curse aeriene din Suceava în Austria, la Gratz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut ieri primele discuţii, în Austria, cu privire la deschiderea unor curse aeriene de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” către Gratz.

Gheorghe Flutur se află zilele astea într-o vizită de lucru în regiunea Stiria din Austria, alături de o delegaţie din judeţul Suceava, formată din primari şi directori ai mai multor instituţii. În cursul zilei de ieri, Gheorghe Flutur, directorul Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava, Ioan Măriuţa, şi directorul comercial al aeroportului, Cristian Cocuz, au avu o serie de discuţii la aeroportul din Gratz cu privire la deschiderea unei curse aeriene pe ruta Suceava – Gratz.

„Nimic nu e întâmplător. Eram în aeroportul din Graz pentru a discuta despre posibilitatea deschiderii unor curse aeriene către această destinaţie, în momentul în care au fost anunţate, în mod oficial, noile zboruri din Suceava către Memmingen, în Germania”, a arătat şeful administraţiei judeţene. El a precizat că a discutat cu directorul aeroportului din Gratz, Gerhard Widmann, despre găsirea unor soluţii pentru deschiderea unei noi rute aeriene între Suceava şi Gratz, la întâlnire fiind prezenţi şi reprezentanţi ai mediului de afaceri, dar şi un reprezentant al comunităţii de suceveni din landul Stiria.

Gheorghe Flutur a precizat că le-a solicitat reprezentanţilor comunităţii de suceveni din Austria să înainteze solicitări către operatorii aerieni pentru a-i convinge cu privire la oportunitatea deschiderii de curse aeriene pe ruta Suceava – Gratz şi retur. „În cadrul discuţiilor am făcut o prezentare a aeroportului din Suceava, a proiectelor pentru dezvoltarea acestuia, inclusiv construcţia unui nou terminal. De faţă au fost mulţi oameni de afaceri, care au putut să constate că sunt perspective bune pentru dezvoltarea aeroportului din Suceava, inclusiv prin deschiderea acestor noi curse aeriene”, a spus preşedintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a iniţiat demersurile pentru deschiderea de curse aeriene din Suceava în Austria, la Gratz.
 Vizualizări articol: 1267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur a iniţiat demersurile pentru deschiderea de curse aeriene din Suceava în Austria, la Gratz1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei