Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 59 (7060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Cezar STRATON

Cezar STRATON


Eternul feminin (IV)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Better.Dacă nu reuşeşti să-ţi găseşti jumătatea... caută două pătrimi.

Parole.Unei femei i s-a ivit ocazia să verifice, pe ascuns, telefonul soţului său. În lista de contacte, ea a găsit trei numere care i-au trezit suspiciuni, înregistrate ca ”cea mai blândă atingere”, ”lacrimi drăguţe” şi ”stăpâna visurilor mele”. Femeia deodată s-a întristat, după care – firesc, tipic feminin! - s-a înfuriat foarte tare şi fiind într-o criză de gelozie s-a apucat să apeleze pe rând aceste numere, pentru a afla cine sunt persoanele înregistrate sub aceste parole suspecte. S-a dovedit, că numărul ”cea mai blândă  atingere” – îi aparţinea mamei soţului său, că în spatele numărului ”lacrimi drăguţe” – era sora sa. Iar când a apelat persoana înregistrată ca ”stăpâna visurilor mele”, a auzit cum îi sună propriul telefon. Femeia a izbucnit în plâns din cauza remuşcărilor sale, pentru că nu a avut încredere în soţul său şi a admis, a dezvoltat tot felul de gânduri urâte în privinţa lui. Ca să-şi repare greşeala, femeia a mers la bancă, şi-a retras toţi banii din cont şi i-a oferit soţului său. Când a povestit despre această întâmplare mamei soţului său, femeia emoţionată s-a dus să-i cumpere fiului său un ceas de aur. Când sora lui a aflat despre cele întâmplate, i-a dăruit fratelui ei o motocicletă foarte scumpă, pe care el şi-o dorea demult. Bărbatul a fost foarte emoţionat de această atitudine drăgăstoasă a femeilor din viaţa lui şi chiar a lăcrimat puţin. Mai târziu el a adunat toate darurile, a plecat de la soţie şi s-a căsătorit cu  cea care în telefonul său era înregistrată ca ”Vasile - electrician”. Vindecare. O ţigară după fiecare partidă de sex!... uite aşa am reuşit să mă las de fumat…

Ţâţe.Cât e de bine că iubita mea are sânii mari. Atunci când o strâng în braţe, simt că – încă - ceva este între noi.

Alarmă.Berea fără alcool e primul pas spre femeia gonflabilă!

Bărbaţi. ”Bărbaţii sunt adesea nişte imbecili eroici, de îndată ce vine vorba de ”păsărică”. (Michel Houellebecq)”Tot ce izbutesc bărbaţii să facă bine o fac doar atunci când încearcă să epateze, să impresioneze o femeie. (G. Wolinski)

Diversitate.„Femeile cunosc instinctiv atâtea feluri de a se dărui, încât fiecare amant al lor poate crede cu îndreptăţire că el este primul.” (A. Capus) Hotel. ”Dragostea este un hotel de mâna a doua, în care tot luxul e înghesuit ostentativ în vestibul, la recepţie.” (P.J. Toulet) Artă. ”Arta de a trăi este arta de a crede în minciuni.” (C. Pavese)

Ghilotină.”Dragostea este o ghilotină în care bărbatul nu trebuie să-şi introducă propriul cap dacă vrea ca femeia să şi-l piardă pe al ei.” (M.A. Possant) Vârstă. ”Femeia de peste 40 de ani caută cu furie şi disperare, în dragoste, dovada că nu este încă bătrână. Un amant îi pare forma supremă de protest împotriva propriului ei certificat de naştere.” (Edmond şi Jules de Goncourt)

Virtute.”O femeie virtuoasă este aceea care, înainte de a intra în casa amantului, îşi scoate de pe deget verigheta.” (G. Soulages) Trio. ”Un prieten pentru şic, un amant pentru şoc, un soţ pentru cec.” (Anonim) Vârf. ”Locul cuvenit femeii este… la vârf.” (Anonim) Condiţie. ”Pentru a iubi, trebuie să nu (mai) gândeşti.” (Anonim) 

Morală.”Este mai morală unirea a doi amanţi care se iubesc decât căsătoria a două fiinţe care nu se suportă.” (G. Feydeau) Noroc. Războiul este norocul amanţilor... neincorporabili. (A. Adonard)  Interdicţie. ”Adevărata fericire a îndrăgostiţilor se clădeşte pe interdicţie.” (D. Blondeau) Talent. ”Te naşti amant, tot aşa cum te naşti muzician, pictor sau poet.” (A. Capus)

Păcate.”Femeile au mereu un colţişor de memorie rezervat pentru acele păcate pe care nu le-au comis încă.” (A. Capus) Putere. ”Care ar putea fi definiţia puterii? Să acţionezi depăşind obstacolele, evitând capcanele, luându-i alături pe toţi cei care te pot ajuta.” (Francesco Alberoni) Căsnicie. ”Cât de multe cupluri nu sunt separate decât de căsnicie…” (A.Capus)

Prieteni.”Dacă ar fi să te cerţi cu toţi amanţii soţiei, ai rămâne fără nici un prieten.” (P. Gavarni) Secrete. ”Faptul că femeile ştiu cu adevărat să păstreze secretele este cel mai bine dovedit de numărul îngrijorător de ridicat al bărbaţilor care se cred taţi şi… stăpâni în casa lor.” (J. Anouilh) Complici. ”Bărbaţii cred că sunt amanţi, dar nu sunt decât nişte bieţi… complici.” (A. Salacrou)

Englezoaice.”O englezoaică îmbrăcată nu mai e o femeie, e o catedrală. Nu se pune problema să o seduci, ci să o… demolezi.” (P. Gavarni) Semn. ”Când, într-o dispută conjugală, o femeie îşi ameninţă soţul că îşi va găsi un amant, este sigur că acest lucru s-a şi întâmplat deja.” (P. Courty) Corp. ”În fond, în raport cu mintea şi sufletul, corpul nostru nu este decât un „loc de trecere”, de pasaj. De aceea, sunt multe femei foarte <vizitate> care nu şi-au pierdut nimic din puritate.” (J. Touzalin)

Danger.”Dacă femeia ar avea penis, noi, bărbaţii, am fi cu toţii sodomizaţi.” (H. Michaux) Paradis. ”Paradisul bărbaţilor? Trei telecomenzi la îndemână, o ladă de bere mereu rece şi un capac de WC ridicat la orice oră.” (Allan Pease) Dragoste. ”Numai adevărata dragoste nu are nevoie de certificate şi de notari. Ea, dragostea totală, e unica putere sigură de forţa ei naturală.” (Francesco Alberoni) Kiss. ”Sărutul e un fruct delicios ce trebuie cules direct din copac.” (Anonim)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eternul feminin (IV).
 Vizualizări articol: 2091 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Eternul feminin (IV)5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei