Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 257 (6967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

La Gala AMR

Municipiul Suceava a primit Trofeul de Excelenţă în Administraţie, pentru „iluminat public şi eficienţă energetică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană a primit, pentru al doilea an consecutiv, Trofeul de Excelenţă în Administraţie, în cadrul Galei Asociaţiilor Municipiilor din România.

Trofeul şi diploma aferente acestui premiu i-au fost înmânate luni seara primarului Ion Lungu, în cadrul Galei AMR, care s-a desfăşurat la Ateneul Român, în Bucureşti.

„Anul trecut am obţinut trofeul <Excelenţă în Educaţie>, iar în acest an <Excelenţă în iluminat public şi eficienţă energetică>. Consiliul Rectorilor din România a acordat cel mai mare punctaj proiectului de la Suceava, trofeul fiind înmânat de unul dintre prorectorii Universităţii Politehnice Bucureşti.
Prin acest proiect, considerat model de bune practici la nivel de ţară în acest domeniu, s-a modernizat iluminatul public din oraş, a crescut intensitatea luminoasă de la 45% la 100%, poluare zero şi, lucrul cel mai important, s-a redus de 3,5 ori factura la iluminat public”, a declarat edilul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu.

În cadrul Galei AMR, Municipiul Suceava a mai avut două nominalizări la Trofeele de Excelenţă, la categoriile „transport public” şi „antreprenoriat local”.
„Mulţumesc sucevenilor care au suportat deranjul creat de implementarea acestui proiect, consilierilor locali care au aprobat în deliberativ deciziile aferente acestui proiect şi echipei din primărie care a contribuit la realizarea acestuia. Aceste trofee arată faptul că în municipiul Suceava lucrurile merg într-o direcţie bună”, a adăugat Ion Lungu.

Desfăşurată sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, Klaus Iohannis, Gala AMR îşi propune premierea performanţei în 10 domenii de interes pentru administraţia locală: Excelenţă în Educaţie, Excelenţă în Sănătate şi Asistenţă socială, Excelenţă în Transport public şi mobilitate, Excelenţă în Gestionarea eficientă a deşeurilor, Excelenţă în Regenerarea urbană a spaţiilor publice, Excelenţă în Promovarea culturală, turistică şi sportivă, Excelenţă în Iluminat public şi eficienţă energetică, Excelenţă în Digitalizare / Smart City, Excelenţă în Guvernarea locală participativă, Excelenţă în Promovarea şi susţinerea antreprenoriatului.

Organizatorul evenimentului, Asociaţia Municipiilor din România, a fost înfiinţată în anul 1990 şi include toate cele 103 municipii din România, precum şi cele şase sectoare ale municipiului Bucureşti, în total 109 membri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Suceava a primit Trofeul de Excelenţă în Administraţie, pentru „iluminat public şi eficienţă energetică”.
 Vizualizări articol: 1314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Municipiul Suceava a primit Trofeul de Excelenţă în Administraţie, pentru „iluminat public şi eficienţă energetică”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei