Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 257 (6967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Flăcări

Doua incendii izbucnite luni au făcut pagube mari în gospodării din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Flăcările au făcut luni pagube importante în trei gospodării din județ. Primul incendiu a fost sesizat aproape de ora 14.00 a zilei de luni, când a fost anunțată izbucnirea flăcărilor la un adăpost de animale din satul Capu Codrului. Pentru stingerea incendiului, la fața locului au ajuns pompierii Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brăiești, care au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea flăcărilor. La sosirea echipajelor incendiul cuprinsese anexele unei proprietăți, focul fiind propagat și la o construcție din gospodăria învecinată, cu pericol de extindere în jur. După 3 ore de intervenție, incendiul a fost lichidat, însă a lăsat pagube importante în urmă. Au fost distruse astfel adăpostul de animale și depozitul de furaje, pe aproximativ 130 metri pătrați, un tractor agricol și alte bunuri din gospodărie. S-au degradat obiecte de mobilier, acoperișul și pereții exteriori ai locuinței. În vecinătatea apropiată au ars aproximativ 40 metri pătrați dintr-un perete al adăpostului de animale și 10 metri pătrați de azbociment de pe acoperișul construcției. Cercetările întreprinse de pompieri au stabilit că flăcările au izbucnit cel mai probabil din cauza unui foc deschis în spațiu închis.

 

Un scurtcircuit a provocat un incendiu violent la o locuință din Lisaura

Câteva ore mai târziu, un alt incendiu avea să înroșească cerul localității Lisaura, în jurul orei 17.30 fiind anunțat prin 112. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, iar la sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu flacără la o parte a unei locuințe,  existând pericolul de propagare la întreaga clădire de tip duplex. În timpul incendiului au ars 110 metri pătrați din acoperiș, planșeele din lemn pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, pereți din lemn, mobilier, bunuri de uz casnic și altele. S-au degradat pereții interiori, tâmplăria, învelitoarea acoperișului și instalația electrică, casa devenind impracticabilă pentru locuit, pagubele înregistrate fiind de circa 40.000 de euro. Cercetările au concluzionat faptul că incendiul a pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit al unui conductor electric defect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doua incendii izbucnite luni au făcut pagube mari în gospodării din județ.
 Vizualizări articol: 1497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doua incendii izbucnite luni au făcut pagube mari în gospodării din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei