Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 257 (6967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Etapă necesară

Locuitorii din Burdujeni Sat, îndemnați să facă demersurile de racordare la gaz metan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de extindere a rețelei de gaz metan în Burdujeni Sat, demarate în forță săptămâna trecută, trebuie să fie continuate în scurt timp de efectuarea branșamentelor locuitorilor din zonă la conducta principală.

O atenționare în acest sens a fost transmisă ieri de către conducerea Primăriei Suceava, care le-a solicitat celor care locuiesc în Burdujeni Sat să se adreseze deja la furnizorul de gaz metan cu solicitări de branșare, mai ales că obținerea avizelor necesare, realizarea proiectului tehnic și a lucrărilor efective durează o perioadă.

„Se lucrează  la extinderea rețelei de gaz metan în Burdujeni Sat, în special pe strada Lev Tolstoi. Proiectul nostru spune clar – ducem țeava de gaz principală, la care trebuie să se racordeze cei care locuiesc în zonă, dar pentru asta este nevoie de cerere către furnizor, să își facă branșamentele. Strada este prinsă în program cu reabilitare totală, prin asfaltare, nu e deloc indicat ca ei să aștepte să punem asfalt și abia apoi să solicite racordurile la rețele. Și oamenii noștri din primărie vor merge din poartă în poartă, să îi atenționeze să își depună cererile, să facă proiectele și să se branșeze, ca ulterior noi să putem reabilita strada”, a explicat viceprimarul Lucian Harșovschi.

"Contractul de execuție privind racordarea la rețeaua de gaz metan a cartierului Burdujeni-Sat şi Cartierul Tineretului din DN 29", în valoare de de 3.711.250,35 lei fără TVA, are ca termen de executare o perioadă de 36 de luni, extinderea de gaz metan vizând 33 de străzi și un număr total de 1.300 de locuințe, pe o distanță totală de 28,5 km. Lucrările sunt realizate de către Test Prima, firmă cu experiență în domeniu, câștigătoare a licitației organizate de municipalitatea suceveană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Burdujeni Sat, îndemnați să facă demersurile de racordare la gaz metan.
 Vizualizări articol: 1526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuitorii din Burdujeni Sat, îndemnați să facă demersurile de racordare la gaz metan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei