Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 257 (6967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Criterii de selecție a service-ului gsm, recomandate de reprezentanții Glassgsm

Într-o lume în care smartphone-ul a devenit un gadget de nelipsit a apărut și o inevitabilă nevoie: cea de a găsi oricând o rezolvare atunci când sunt necesare diverse reparații sau intervenții pentru a readuce dispozitivul la o stare de funcționare impecabilă.

Alegerea service-ului gsm potrivit a devenit o reală provocare, întrucât piața este invadată de tot mai multe astfel de unități care se întrec în oferte care mai de care mai tentante. Cum se poate face însă diferența între un service gsm care oferă într-adevăr servicii de calitate și unul care lasă de dorit din acest punct de vedere? În rândurile următoare vă prezentăm câteva criterii de selecție oferite de cei de la Glassgsm - un service gsm cunoscut pentru calitate și profesionalism.

Diversitatea serviciilor

Un prim criteriu care poate face diferența în ceea ce privește service-ul gsm ales se referă la tipurile de servicii pe care le poate oferi. Fără îndoială nimeni nu vrea să aibă parte de surpriza de a primi un răspuns negativ atunci când ajunge la service cu telefonul defect, pentru că cei de acolo nu pot realiza reparația necesară.

De la înlocuiri de display și până la reparații ce vizează antena Wi-fi, cea gsm sau chiar difuzorul, microfonul ori butoanele dispozitivului, service-ul gsm ales trebuie să poată să ofere toate tipurile de reparații.

Piesele utilizate pentru reparații

Calitatea pieselor folosite pentru reparații și/sau înlocuiri reprezintă un factor esențial la alegerea service-ului gsm, după cum menționează și cei de la Glassgsm. O calitate îndoielnică a pieselor va atrage după sine și o reparație care nu este neapărat de durată.

Din acest motiv cei care sunt interesați de o înlocuire display iPhone 8+ pret și care găsesc tarife incredibil de scăzute ar trebui să își pună o întrebare: va fi reparația pe măsura așteptărilor sau display-ul va fi unul de calitate slabă și va ceda din nou în scurt timp?

Un service gsm care se respectă și care își respectă la rândul său clienții va utiliza doar piese și componente smartphone de înaltă calitate, pentru ca reparațiile realizate să aibă de asemenea emblema calității și durabilității.

Diagnoză și servicii de asistență oferite gratuit

Sunt cu siguranță de apreciat acele service-uri gsm care oferă astfel de servicii gratuite clienților. Glassgsm respectă și aplică acest principiu, oferind clienților consiliere și asistență gratuită în ceea ce privește identificarea problemei și găsirea soluției potrivite pentru a o remedia, în așa fel încât smartphone-ul în cauză să fie readus la starea de funcționare optimă.

Reparații pentru care se oferă garanție

Un alt reper pentru cei care vor să se asigure că își lasă smartphone-ul spre reparare pe mâinile unor profesioniști este reprezentat de garanția pe care aceștia pot să o ofere pentru intervențiile realizate. Odată ce se utilizează piese de calitate și personalul este specializat pe reparații din cele mai diverse, automat poate fi oferită și o garanție a lucrărilor realizate.

Ca exemplu, la Glassgsm clienții beneficiază de o perioadă de garanție de 6 luni, timp în care orice eventuală defecțiune cauzată de intervenția respectivă poate fi remediată gratuit.

Tarifele practicate pentru reparații

Fără îndoială aspectul financiar contează de fiecare dată. Ceea ce ar trebui să cunoască însă utilizatorii de smartphone-uri este faptul că o reparație care mult prea atractivă din punct de vedere al costurilor nu se va ridica la nivelul așteptărilor atunci când vine vorba despre partea calitativă.

Pentru a alege corect service-ul gsm, cei interesați trebuie să pună în balanță prețurile pe care le practică, dar și calitatea serviciilor oferite, alături de cea a pieselor folosite pentru reparații.

Odată înțelese aceste aspecte, orice posesor de smartphone aflat în căutarea unui service pentru reparații va ști cum să ia o decizie inspirată. Contează foarte mult calitatea, profesionalismul, diversitatea serviciilor oferite, dar și prețurile corecte. Glassgsm întrunește toate aceste criterii și vine în întâmpinarea celor interesați și cu oportunitatea de a efectua reparații chiar dacă utilizatorul nu este din localitate. Smartphone-ul poate fi trimis la service prin intermediul serviciilor de curierat, după care defecțiunea este remediată. În aceeași manieră va și ajunge înapoi la posesor, în deplină stare de funcționalitate, cu garanția calității pentru reparația efectuată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Criterii de selecție a service-ului gsm, recomandate de reprezentanții Glassgsm.
 Vizualizări articol: 1769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Criterii de selecție a service-ului gsm, recomandate de reprezentanții Glassgsm3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei