Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 257 (6967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident groaznic

UPDATE: Un preot beat la volan a accidentat două femei, din care una a murit, după care a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Update:

Femeia în vârstă de 40 de ani care a fost accidentată mortal de preotul băut, Alina Roșca, era mama a doi băieţi, din care unul este student la teologie. Ironia sorţii face ca femeia să fi locuit în casa vecină cu cea a preotului. Mai mult, cele două familii erau și prietene. Chiar în dimineaţa accidentului, preotul împrumutase o remorcă de la familia Roșca.

Femeia lucra la Centrul de Recuperare Neuropsihiatrică din Mitocu Dragomirnei, iar accidentul a avut loc la câteva zeci de metri de poarta unităţii medicale. Alina Roșca avea de mers doar ceva mai mult de o sută de metri până acasă. 

Preotul va fi prezentat astăzi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă. 

..........

Un preot care s-a urcat la volan în stare de ebrietate a provocat o nenorocire marţi seară, intrând cu autoutilitara Volkswagen LT pe care o conducea în douăfemei care se deplasau pe marginea drumului. Mai mult, dupăimpact, preotul a părăsit locul faptei, fiind identificat dupăaproximativ o orăde către poliţiştii rutieri.

Maşina pe care a condus-o la momentul accidentului a fost găsităîn curtea locuinţei acestuia, prezentând mai multe avarii specifice impactului cu cele douăvictime. Poliţiştii l-au pus săsufle în etilotest, rezultând concentraţia de 0,88 mg per litru alcool pur în aerul respirat.

Din primele cercetări rezultăcăpreotul George IonuţApetrei, de la parohia „Sf. Mucenic Gheorghe”- Mitocu Dragomirnei 2, în timp ce se deplasa pe drumul județean 208D pe direcţia dinspre Mitoc spre Suceava, a acroşat douăfemei care circulau pe acelaşi sens în faţa sa, una în vârstăde 41 de ani, iar cealaltăde 59 de ani. La faţa locului au intervenit pompierii militari de la detaşamentul Suceava, iar cele douăfemei au fost preluate de douăambulanţe SMURD. Una dintre femei, cea în vârstăde 41 de ani, era în stop cardio-respirator şi în scurt timp a fost declaratădecedată. A doua femeie a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, fiind preluatăde medici pentru investigaţii suplimentare. La spital a fost adus şi preotul George IonuţApetrei, căruia i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Acesta va răspunde pentru comiterea a cel puţin patru infracţiuni: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporalădin culpă.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Suceava urmau săstabileascăpe parcursul nopţii ce măsuri vor fi luate faţăde cel care a provocat accidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE: Un preot beat la volan a accidentat două femei, din care una a murit, după care a fugit.
 Vizualizări articol: 7796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
UPDATE: Un preot beat la volan a accidentat două femei, din care una a murit, după care a fugit5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei