Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 257 (6967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Gura Humorului

„Balul părinţilor”, ediţia a X-a, un eveniment de suflet organizat de Şcoala Gimnazială „Teodor Balan”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala Gimnazială „Teodor Balan” Gura Humorului a organizat sâmbătă, 10 noiembrie, „Balul părinţilor”, ediţia X-a, un eveniment de suflet care s-a desfăşurat la Salon Allegria – Molid. Atmosfera a fost întreţinută de formaţia Gelu Tipa Band. De 10 ani, Şcoala Gimnazială „Teodor Balan” reuşeşte să îmbine armonios educaţia cu distracţia ca formă de exprimare a reuşitelor şcolare şi a bucuriei de a fi împreună.

Anul 2017-2018 s-a încheiat cu un palmares şcolar de excepţie: 12 şefi de promoţie (cu media 10, cl. V-VIII), 10 premii naţionale, 3 medii de 10 la Evaluarea Naţională din cele 12 înregistrate în judeţ, 15 medii peste 9,50 la Evaluarea Naţională, 3 medii de 10 la admitere liceu din cele 7 de la nivel de judeţ, 47 de premii judeţene, 525 de premii şi menţiuni la concursuri.

Directoarea Şcolii Gimnaziale „Teodor Balan”, prof. Garofiţa Maria Straton, ne-a spus că „toate acestea reprezintă o muncă de echipă şi ani de consecvenţă, implicare responsabilă. Pe de altă parte, într-o zi de toamnă superbă, ne-am întâlnit cu toţii la bal, în calitate de părinţi, îmbrăcaţi cu cea mai nobilă ţinută - portul popular. Balul a început cu o dedicaţie din partea colectivului de cadre didactice pentru toţi părinţii, în an centenar, melodia <Cântă cucu-n Bucovina>. Şcoala este cea de a doua familie, dar prima şi permanenta şcoală este familia”.

Prof. Garofiţa Maria Straton a completat că sub deviza şcolii ,,Copiii - Forţa vieţii” şi de dragul lor a avut loc „un mare Bal Mare”, chiar de nota zece cu felicitări, pentru care le-a mulţumit organizatorilor coordonaţi de profesoara înv. primar Adina Onofrei, gazdelor, formaţiei Gelu Tipa Band şi tuturor părinţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Balul părinţilor”, ediţia a X-a, un eveniment de suflet organizat de Şcoala Gimnazială „Teodor Balan”.
 Vizualizări articol: 1859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Balul părinţilor”, ediţia a X-a, un eveniment de suflet organizat de Şcoala Gimnazială „Teodor Balan”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei