Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iul 2015 - Anul XX, nr. 170 (5982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Majorările salariale în Consiliul Judeţean Suceava se vor acorda doar pe criterii de performanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că nu toţi angajaţii acestei instituţii vor primi majorările salariale de până la 12% aprobate în şedinţa deliberativului. Cătălin Nechifor a arătat că de aceste creşteri salariale vor beneficia într-o primă etapă 168 dintre cei peste 300 de angajaţi din aparatul propriu al Consiliului Judeţean şi 421 de salariaţi din instituţiile subordonate administraţiei judeţene, 159 dintre aceştia fiind personal nedidactic.

„Ce am adoptat acum este o hotărâre prin care putem să acordăm această creştere salarială. Şi va exista o discuţie, o analiză în interiorul aparatului propriu, dar şi în instituţiile subordonate, iar creşterea va fi acordată după o analiză şi după performanţa celor care sunt vizaţi”, a spus Nechifor. El a adăugat că evaluarea angajaţilor va fi făcută de şefii de servicii, urmând să se stabilească şi procentul de creştere a salariilor. Şeful administraţiei publice a mai spus că această posibilitate de a majora lefurile cu până la 12% constituie şi o formulă de motivare profesională şi salarială a angajaţilor. „Şi chiar vreau la nivelul nostru să putem crea această competiţie, să vadă toţi angajaţii că într-adevăr creşterea de salariu este pe merit şi în felul acesta putem crea o competiţie pentru ca mai mulţi să-şi facă mai bine treaba”, a mai declarat preşedintele CJ Suceava.

Cătălin Nechifor şi-a exprimat speranţa că după rectificarea bugetară de luna aceasta CJ Suceava va dispune de mai multe resurse financiare pentru a acorda aceste majorări salariale la un număr mai mare de angajaţi.

Potrivit unei hotărâri care a fost votată ieri cu unanimitate de voturi în Consiliul Judeţean Suceava, salariile angajaţilor acestei instituţii vor creşte cu până la 12% începând cu data de 1 august 2015. În hotărâre se precizează că preşedintele Consiliului Judeţean este împuternicit să decidă cuantumul acestor creşteri salariale pentru angajaţi.

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a ţinut să facă un apel către toţi primarii din judeţul Suceava să încerce să majoreze salariile angajaţilor pe care îi au în subordine, în limita bugetelor de care dispun. „Asta e recomandarea pe care o fac către toţi primarii, ca în limita bugetului să încerce să majoreze şi ei salariile, aşa cum am făcut şi noi. Şi ei pot să decidă până în 12%, să majoreze cât pot”, a precizat Nechifor. El a mai adăugat că angajaţii din primării trebuie să fie stimulaţi prin aceste creşteri salariale, având în vedere că nu sunt foarte bine plătiţi, şi „din păcate au un grad de încărcare foarte ridicat”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Majorările salariale în Consiliul Judeţean Suceava se vor acorda doar pe criterii de performanţă.
 Vizualizări articol: 2078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 3 voturi
Majorările salariale în Consiliul Judeţean Suceava se vor acorda doar pe criterii de performanţă1.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei