Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iul 2015 - Anul XX, nr. 170 (5982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Strategie

Conducerea Aeroportului „Ştefan cel Mare” va încerca să atragă la Suceava cât mai mulţi clienţi VIP

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Atragerea clienţilor VIP pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava va reprezenta o prioritate pentru conducerea acestuia. Noua strategie a fost prezentată ieri de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a subliniat faptul că aeroportul sucevean poate oferi pentru clienţii VIP, care vin cu avioane particulare, servicii dintre cele mai ridicate calitativ. De altfel, el i-a solicitat noului membru în Consiliul de Administraţie al aeroportului, Aurel Serediuc, validat în şedinţa Consiliului Judeţean de ieri, să stabilească o persoană specializată în marketing pentru atragerea de clienţi către Aeroportul "Ştefan cel Mare". „Mai mult decât atât, trebuie să ţină legătura cu toţi cei care de-a lungul timpului au folosit aeroportul Suceava. În aeroport avem şi acel salon VIP, atât pentru plecări, cât şi pentru sosiri. Şi ne vom focaliza pe serviciile VIP pentru cei care vor să vină la Suceava cu avioane private. Iar cei care veneau de regulă în Suceava vor fi din nou informaţi că în scurt timp redeschidem aeroportul, că avem condiţii extraordinare pe partea de tratament VIP şi că pot să folosească acel salon modernizat complet”, a spus Nechifor. El a explicat că şi înainte de închiderea aeroportului pentru lucrările de modernizare, ponderea persoanelor VIP din totalul pasagerilor procesaţi era destul de însemnată, numărul avioanelor care soseau la Suceava în regim privat fiind relativ mare. Cătălin Nechifor a arătat că atenţia va fi îndreptată şi către atragerea de zboruri charter, însă într-o primă fază vor fi informaţi toţi cei care de-a lungul timpului au fost clienţi ai aeroportului din Suceava.

 

Nechifor afirmă că lucrările de modernizare sunt în grafic

Şeful administraţiei judeţene a mai precizat că din luna august a.c. vor începe procedurile de reautorizare pentru aviaţia civilă a Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava. Cătălin Nechifor a arătat şi că lucrările de modernizare a aeroportului sunt în grafic. „Vom ajunge în scurt timp la 80% din lucrări. Iar de acum vin câteva categorii de lucrări care sunt relativ rapid de efectuat, dar cu o valoare semnificativă, atât în termeni fizici, cât şi financiari. Suntem la etapa în care vom turna ultimul strat de asfalt, componenta elastică, pe toată pista, lucrăm la căile de rulare şi la partea de acostamente pe pistă. Şi în scurt timp vom începe şi betonarea platformei aeroportului”, a declarat Nechifor. El a adăugat că progrese importante s-au făcut şi la turnul de control şi la uzina electrică a aeroportului, iar Guvernul României a alocat fondurile necesare pentru plata facturilor emise de constructor.

Şeful administraţiei judeţene a mai spus că şi în interiorul aerogării vor fi efectuate o serie de lucrări, în vederea amenajării unui magazin de suveniruri şi duty-free. El a arătat că acesta va fi construit pe verticală, însă nu la nivelul solului, ci suspendat în aer. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea Aeroportului „Ştefan cel Mare” va încerca să atragă la Suceava cât mai mulţi clienţi VIP.
 Vizualizări articol: 3042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 7 voturi
Conducerea Aeroportului „Ştefan cel Mare” va încerca să atragă la Suceava cât mai mulţi clienţi VIP2.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei